nekem is fold
Engem érdekelne egy alapstratégia erre a szintre. Így leírás alapján hirtelen nem tudom hova tenni a játékot. Viszonylag Sokat DON-oztam és SNG-ztem is, mindkettőt szeretem. A DON "túlélési" technikái is mennek (2000-es minta 4,5% ROI), és az SNG-vel sincs nagyobb gondom (3000-es minta 16% ROI). Persze ez mind mikrolimiten (5.50-ig).
Félő, hogy túl laza taktikát választanék erre e 50-50-re.
Engem érdekelne egy alapstratégia erre a szintre. Így leírás alapján hirtelen nem tudom hova tenni a játékot. Viszonylag Sokat DON-oztam és SNG-ztem is, mindkettőt szeretem. A DON "túlélési" technikái is mennek (2000-es minta 4,5% ROI), és az SNG-vel sincs nagyobb gondom (3000-es minta 16% ROI). Persze ez mind mikrolimiten (5.50-ig).
Félő, hogy túl laza taktikát választanék erre e 50-50-re.
az elég szép ROI donra, melyik teremben? psop miatti FD bónuszt lehet donnal kéne kipörgetni gyorsan. párat már játszottam, elsőre nem tűnt játszthatatlannak a mezőny :)
Én 888-on játszom. Nagyon gyenge a mezőny, a hátrány csak a 8-10% rake, és néha sokat kell várni, hogy megteljen egy asztal. Jelenleg 3 db tizes fut, és 3db 20-as. Ja és gyenge rakeback, 4% silvernek, 9% goldnak. Deposit bónuszal 20%.
Vége az októbernek is.
Sajnos nem hogy 3000-et, de még a 2500-at sem sikerült elérnem darabszámban, az utóbbi napokban közbejöttek egyéb dolgok. Az eredményre nincs panaszom, habár még mindig nem tudom hogy lehetne 5% ROI fölé menni.
A grafikon:
Év végéig most már annyi a célom, hogy meg legyen az SN (jelenleg 87%), összegyüjteni még utána kb 30k FPP-t a bónuszhoz, és habár az elég meredeknek tűnik, de szeretnék arany csillagot a nevem után sharkscope-on.
+ 1 hete már eggyel több éhes szájat kell itthon betömni:
DON: ongame + ipoker termek, főleg bónuszkipörgetések miatt. Az ipoker-en a 20% rake sok, ott éppen hogy elértem az 1%-ot a 2.40-es szinten. Ongame-n játszottam sokat. Ott is a 3.30-on főleg. Az 5.50 is simán beleférne a bankrollba (még a 10 meg a 20 is, ha 300 BI-s bankrollt veszünk), de így kerülöm a tiltet. :)
SNG: Full tilt ( már nagyon hiányzik ) + PS + party
Amíg a Full tilt nem nyit újra valószínűleg visszatérek a PS-re. Azt a HM miatt hagytam ott. Többasztalos SNG-nél meg MTT-knél, új asztalra ültetés esetén mindig fel kellett ismertetnem az adott asztalt, s ebből elegem lett. Az ismerőseimnél meg a kezdeteknél fogva működött ez. DE 50-50-hez nem kell több asztal. :)
4-6 asztalon játszom.
Szerintem 1-2 héten belül nekivágok a legalacsonyabb limitről.
Szép eredmény Maxxxika! Az $/h nekem 3 centtel lett kevesebb, csak sajnos a kevés játék miatt messze vagyok a te eredményedtől. :)
Az 5% ROI annak a toronymagas 5. helynek köszönhető, második legtöbbször meg bubble-t buksz. Nekem is ilyen volt Fifty-n. Nem tudok elég agresszív lenni.
4-6 asztalon játszom.
Szerintem 1-2 héten belül nekivágok a legalacsonyabb limitről.
Grat Maxxxika, szép grafikon, a kutya meg marha aranyos:)
Az 5. hely tényleg soknak tűnik...mondjuk nekem még nincs elegendő mintám, hogy tapasztalatból mondjam, csak olyan kiugrónak tűnik.
Köszi a választ Maxx, és atisz, nálam is fold volt. Ilyen helyzetben átlag TAG ellen milyen kb a megadó rangetek? (én kb QQ+, AK-ra gondoltam, de ez lehet túl szűk)