Hideyoshi állt rá ezekre elég rendesen, majd ő megmondja az élest.
próbálj mihamarabb magasabb tétre menni mert mikró sokkal magasabb a rake
próbálj mihamarabb magasabb tétre menni mert mikró sokkal magasabb a rake
Van aki ráállt FTP-n a super turbo HU SNG-kra? Én igazából PrimordialAA kihívása után döntöttem úgy, hogy teszek egy próbát. Ultra bankroll nit vagyok, így csak a $2-eseket tolom most, kíváncsi leszek mekkora ROI-t lehet összehozni 2000 játék alatt.
Eddig így állok:
- Games played: 272
- ROI: 7.1%
- EV ROI: 2.7%
Iszonyatos hot run-t kaptam az utolsó 50 meccs alatt, szinte mindig holdoltam 50% feletti all-in esetén, tudom nem lesz ez mindig így, de szerintem az EV ROI is bőven jó super turbo esetén. Szerintetek?
Tervem szerint letolom a 2000-et ezen a szinten és utána megyek az $5-ösre. Majd beszámolok, hogy alakul :)
Látom szépen elpötyögtél te szinte 100-at ma, micsoda roi-val. Hajrá!
köszi a biztatást, de sajnos 14BI-nel EV fölött voltam. Mondjuk a 10%os EVROI val így is kiegyeznék hosszú távon.
Napi 100-150 lesz a standard valszeg hogy minél hamarabb kijöjjön a hosszú táv. Ha még 3-400 alatt pozitív az EVROI akkor megyek 35-re. A roll már megvan hozzá bőven, de biztos akarok lenni benne hogy a tudás is.
Szerintem még az 5%-os roival is.......
köszi a biztatást, de sajnos 14BI-nel EV fölött voltam. Mondjuk a 10%os EVROI val így is kiegyeznék hosszú távon.
Napi 100-150 lesz a standard valszeg hogy minél hamarabb kijöjjön a hosszú táv. Ha még 3-400 alatt pozitív az EVROI akkor megyek 35-re. A roll már megvan hozzá bőven, de biztos akarok lenni benne hogy a tudás is.
2 dologtól megyek a falnak (hu sng-val) kapcsolatban (nem személyeskedés ez, általánosságban értem):
- a "hosszútáv" felemlegetésével, ezzel leplezve a kontrollálatlan, csapongó játékunkat
A roi nem 3-400 játéknál áll be főleg, ha ez neked 3-4 nap alatt meg is van, mennyiség+idő (hónapok, néha évek)=hosszútáv (nálam). Attól függetlenül, ha úgy érzed megvan a "tudás"+roll, nyugodtan lehet lépkedni dinamikusan felfelé, amiben szorítok is (mindenkinek).
Mindig van fold equity
Mai kedvenc super turbo leosztásom. Kommentár nélkül ;)
Full Tilt Poker $2 + $0.10 Heads Up No Limit Hold'em Tournament - t20/t40 Blinds - 2 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Hero (BB): t840 21 BBs
BTN/SB: t160 4 BBs
Pre Flop: (t60) Hero is BB with 3 8
BTN/SB calls t20, Hero checks
Flop: (t80) 2 Q 6 (2 players)
Hero checks, BTN/SB checks
Turn: (t80) 3 (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets t40, Hero calls t40
River: (t160) A (2 players)
Hero bets t760 all in, BTN/SB folds
Final Pot: t160