Most már kutyakötelességünk nyerőnek lenni (de nagyon), ennyi károgó között. Aki kimarad, az lemarad...
Sajnos Swordnek nagyon igaza van, érezhetően sok fisht visz el a superturbó a normál asztaloktól. (De ez mondjuk igaz a 4 fős shootoutokra is.)
Komolyan érdekel, hogy mennyi ROI-t lehet stabilan superturbón hozni?
Hiszen még a sima turbón is 6-8 % ROI jónak számít (pláne magasabb téten), akkor pedig elvileg a superturbónak bőven ez alatt kell lennie + óriási a variancia.
(Nekem már a 6 % körüli ROI-val is bajom van, mivel az már nagyon könnyen át tud mínuszba fordulni, szóval személy szerint a turbókat is hanyagolom.)
Sajnos Swordnek nagyon igaza van, érezhetően sok fisht visz el a superturbó a normál asztaloktól. (De ez mondjuk igaz a 4 fős shootoutokra is.)
Komolyan érdekel, hogy mennyi ROI-t lehet stabilan superturbón hozni?
Hiszen még a sima turbón is 6-8 % ROI jónak számít (pláne magasabb téten), akkor pedig elvileg a superturbónak bőven ez alatt kell lennie + óriási a variancia.
(Nekem már a 6 % körüli ROI-val is bajom van, mivel az már nagyon könnyen át tud mínuszba fordulni, szóval személy szerint a turbókat is hanyagolom.)
Hát én maradok a sima HU-nál, ott is sikerült nemrég egy -30 Bi körüli -EV hozni, bár szerencsére csak a nyereség nagyobb részét vitte el és a BR-mat nem csökkentette. Ez nekem bőven elég a varianciából.
Az persze nem vitatom, hogy sok játék esetén 3-5 % ROI-val is szép nagy hasznot lehet csinálni, de nagyon szűk választóvonalon kell mozogni.
Egyébként GL!
Remélem gyorsan megfordítod a grafikont és visszaadja az RNG amit elvett!
Edged pedig biztosan van a mezőnyön.
Némi személyeskedés indult meg ebben a topikban, ezért pár hozzászólás törlésre került. Kérnénk minden kedves fórumtagot, hogy tartózkodjon a támadó jellegű, sértő, bántó megjegyzésektől. Köszönjük.
weaktight | Hand | A6o - No Limit Holdem Tournament
Ez miez? Ha callol turnon, akkor riveren eldobja?Elhiszi a pokert? Wtf?
weaktight | Hand | A6o - No Limit Holdem Tournament
Ez miez? Ha callol turnon, akkor riveren eldobja?Elhiszi a pokert? Wtf?
Én itt nem mennék all-inre. Ok hogy dobta most, de nagyon sokan 22-77 pp-ket limp call-al játszák meg. Benne lehet egy 44-77 is. Sőt ha olyan az ellenfél netán egy magas pp-is. Plusz egy kósza 8-as is ott lehet nála.
Rajzoljunk csöcsöt grafikonnal!
Voilá!!!!
- Szia TILT, isten hozott, fáradj beljebb és maradj egy kicsit....
- Nálad??? Bármikor, nagyon szívesen!
Kitartás Dzsonasz Seventy-seven , ilyen ez a popszakma :)