Amennyiben jó nekik, akkor már most tudok írni...
Amennyiben jó nekik, akkor már most tudok írni...
Próba szerencse...
Írd bele hogy mi a regisztrált emailed!
Ha nem jön össze akkor uccsó esélyként majd fellövöm én, de az nagyon last minute lesz, főleg az 5 PM / 5 perc dolog miatt.
Vagy amennyiben a support válasza nemleges, akkor esetleg valaki más is megcsinálhatná aki egyébként jönne, és már aktivált nála ez a funkció.
Nagy dráma nincs, legfeljebb este 6 kor írok a supportnak, általában 12 órán bel válaszolnak, és holnap mennek a pw-k 6-7 között....
Már kezdtem kényelmetlenűl érezni magam...
Sziasztok!
LEnne egy kérésem.MEgnézné valaki a statjaimat? Mert fogalmam sincs, hogy hu-ra mi a mérvadó, mi az etalon. Mondjuk ez nem túl sok, mindössze 5k hand. Rakok mellé egy grafot is. Ebben 2.09négyfős turbo és 6.25ös turbo(kétfős) HU-ok vannak.
Én nem vágom, hogy minek, hogy kellene állnia, eddig a HUD-nak nem igazán vettem hasznát. Viszont engem is érdekelne, hogy aki gyakorlott a HM kezelésében, mit lát.
Gondolok olyanokra, hogy kevés steal, többször kéne kisvakból vakot védeni...
Sziasztok!
LEnne egy kérésem.MEgnézné valaki a statjaimat? Mert fogalmam sincs, hogy hu-ra mi a mérvadó, mi az etalon. Mondjuk ez nem túl sok, mindössze 5k hand. Rakok mellé egy grafot is. Ebben 2.09négyfős turbo és 6.25ös turbo(kétfős) HU-ok vannak.
Este összerakom a versenyt.
Jonas: Lehet, hogy majd kérek egy kis segitséget.
Este fixáljuk a névsort és küldöm a PW-ket. Valami hasonlóra számítsatok :)
És a verseny KeriKarcsiRulez jegyében teljék :))
A mai napig nevetek, ha eszembe jut..