Ha ez rendszeres lesz ,nem kellene elkezdeni a pontozást?:)
Ez csak egy kérdés, Ti hogyan csináltátok volna?
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
A flop cbet gondolom ok, turnből nem hiszem, hogy van nála A, riveren meg pláne.
Valaki?
Ez csak egy kérdés, Ti hogyan csináltátok volna?
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
A flop cbet gondolom ok, turnből nem hiszem, hogy van nála A, riveren meg pláne.
Valaki?
Flopon kicsivel nagyobbat emeltem volna, de a vége nekem is ugyan ez lett volna. Bájos! Na amúgy én is regeltem. nervus02
A pontrendszert megbeszéljük, szerintem elkezdhetnénk valamit, akár visszamenőleg is!
Ha ez rendszeres lesz ,nem kellene elkezdeni a pontozást?:)
Azért majdnem kihazudtam az AAAA-t :))
Szerintem a pontrendszerről, meg játékokról dobjunk be néhány ötletet, meg, hogy ki lenne benne a heti rendszerességgel!!
Nekem mehet heti rendszerességgel, viszont az esti kilences kezdés komfortosabb lenne. Gyerekfürdetés, etc.
Ja, meg a holdem-en kívül nem ismerem a többi szabályait, de ez nyilván nem fog befolyásolni a nevezésben, csak szólok előre, hogy aki ellenem játszik simán teheti fix egyesre a partit:)
Nekem mehet heti rendszerességgel, viszont az esti kilences kezdés komfortosabb lenne. Gyerekfürdetés, etc.
Ja, meg a holdem-en kívül nem ismerem a többi szabályait, de ez nyilván nem fog befolyásolni a nevezésben, csak szólok előre, hogy aki ellenem játszik simán teheti fix egyesre a partit:)
A 9 megoldható szvsz, az asszonyt kaptad, úgyhogy GL! :))