általánosságban:jó lapokkal mindenképp emelj, mert:
-sok gyengébb/dominált lap megad (value)
-növeled a kasszát
-nem hagyhatod hogy any2-val flopot nézzen ingyen és lejavuljon, te meg kifizesd. kivétel kis effektiv stackeknél (15bb alatt), ott csapdázhatsz monsterekkel
-éttől el lehet térni, pl ha flopon sokat dobál cbetre akkor többet emelsz stb stb.
nézz sok videót + olvass cikkeket, hogy ha megkérdezed magadtól mit miért teszel (pl. mi a célod egy emeléssel, "honnan jön a pénz") akkor azt meg tudd válaszolni. rengeteg hasznos dolog van itt
gl
Ennyire érzed az edge-t Spiri, vagy jöttél coachingra?
Ennyire érzed az edge-t Spiri, vagy jöttél coachingra?
üdvözlet
ismét egy elméleti kérdésem lenne hozzátok:
ha adott egy gyenge játékos/fish, aki ellen adódik egy pici +EV-s 3bpush lehetőség, példa kedvéért T4s-el 21 BB effen, azt általában betoljátok, vagy "várunk egy jobb szitura", mert úgyis nagyokat hibázik, és így csökkentjük a szórást?
én egyébként betologatom, mert sztem winrate csökkenést okoz ha nem, franko ez így?
üdvözlet
ismét egy elméleti kérdésem lenne hozzátok:
ha adott egy gyenge játékos/fish, aki ellen adódik egy pici +EV-s 3bpush lehetőség, példa kedvéért T4s-el 21 BB effen, azt általában betoljátok, vagy "várunk egy jobb szitura", mert úgyis nagyokat hibázik, és így csökkentjük a szórást?
én egyébként betologatom, mert sztem winrate csökkenést okoz ha nem, franko ez így?
Hú nem tudom mi van, stars supportja úgy döntött hogy támogat picit. Előbb 200 zsetonról sikerült nyernem, következő partiban meg KK-t osztott, másik szépfirmának AA-t, flop 9 magas, bekerülnek a zsetonok, káromkodok, turn K. Felkaroltak, és ez olyan jó érzés.
Hú nem tudom mi van, stars supportja úgy döntött hogy támogat picit. Előbb 200 zsetonról sikerült nyernem, következő partiban meg KK-t osztott, másik szépfirmának AA-t, flop 9 magas, bekerülnek a zsetonok, káromkodok, turn K. Felkaroltak, és ez olyan jó érzés.
Benedőőjjéééé!!!!....Csali az egész:))))))...Amikor nekem jön egy ilyen szitu, akkor mindig az van előttem, hogy "...Na! Egyszer a veréb is.."
Neeem, szerintem kinézett magának egy supportos csaj és szeret. Nézi a játékomat és van egy nagy zöld gomb amit ha megnyom akkor leesik az out. Előtte mondjuk két hétig a pirosat nyomogatta a kollégája, dögöljön meg. :)
Ismerős szituáció...:D