Nálam is ez volt. Mondjuk nekem van valami más probléma is, mert kivettem, hozzáadtam a kivételekhez, és ettől függetlenül nem működik a sharkym:(
sngwizardot be lehet valahogy állítani HU-ra?
K6s-re gombon foldot mond preflop, szerintem az nem egészen jó.
vagy valami spec. program HU-ra?
Azóta elfelejtettem visszanézni ide, mert sikerült megoldani. Úgy sikerült, hogy Settings -> Global exclusions -> és itt megadod a sharky mappáját. És persze reménykedtem, hogy tényleg nem vírusos. :D De ha többen vagyunk így, akkor nyilván nem az.
sngwizardot be lehet valahogy állítani HU-ra?
K6s-re gombon foldot mond preflop, szerintem az nem egészen jó.
vagy valami spec. program HU-ra?
Köszi, azóta nekem is megoldódott. Én voltam a hülye, betettem rendesen a kivételek közé, viszont a karanténban nem a javításra böktem, hanem a törlésre (azt hittem, csak a karanténból törli...de kiderült, hogy a file-t törli :D ).
Wizard nem túl jó HUra. ICMIZER jó, a CREV pedig kiváló
Sziasztok,
stratégiai jellegű kérdésem lenne(hyper).
Mi az alapvető stratégia OOP 3betelt potban a flopon?
Ha eltalál a flop akkor gondolom ch/shove vagy openshove(ritkábban) ellenféltől függően.
Ha nem talál el, ott mindig bajban vagyok, Ti mit szoktatok csinálni?
??? Openshove, check-shove?
Ha OOP vagy, akkor te 3beteltél...cbetelj általában (elég a pot harmadát körülbelül, vagy kicsivel többet). Ha nagyon rossz a flop (QT8FD, neked meg nincs semmid), akkor check-fold is szóba jöhet. Ha nagyon aggro az ellenfél, és ugrik a gyengeségre, akkor mehet a CR allin, esetleg ha nagyon erős a lapod, és szeret barrellezni, akkor check-call.
De általában 90-ig 3betelek, és a 180-as potba 60-70-et hívok
bocsi, a kifejezésekkel általában gondban vagyok. igen, én 3betelek és a flopon én beszélek először. 25eff körül csak elég aggro(70+ steal) ellenek ellen 3betelek 90-110et. Úgy gondolom, hogy az ilyen ellenfelek kb A5o-,A4s-,KJ-K6,QJ-Q7,JT-J7,T9 range-el fognak csak simán megadni az extrém esetektől eltekintve. Azokon a flopokon amik ezzel átfedésben vannak, azokon is jó az egyharmad potos cbet?
A másik, meg az, hogy mondjuk 17effektíven ahol viszonylag nagy lesz egy ilyen pot a stackekhez képest, ott mit csinálnál? Vagy 17effektív környékén felejtsem el a NAI 3betet OOP?
Elég változó, hogy mikkel callolgatnak, van aki ilyen T4o-val is képes, szóval ne zárj ki ilyen 37o típusú lapokat sem a rangéből. De az tény, hogy leginkább a K-Q-J-T-9-8 tartományba tartozó lapokkal fog callolni a 3beted ellen.
Kérdés, hogy milyen típusú a flop. Valószínű egy :Qs::Jh::9s: flopon :7c::3c:-vel nem cbetelnék, simán check-foldolnék.
De egy :Qs::6h::2c: flopon nyugodtan cbetelhetsz 60-70-ig. Minél kevesebb húzó lehetséges, és minél kevesebb K és 8 közötti tartományba eső lap van a flopon, annál gyakrabban lesz sikeres a cbeted, szóval annál gyakrabban is érdemes meglépni.
A legrosszabb flop, amit még cbetelnék kb ilyen :Qd::8h::6s:, vagy :Jh::6h::4s: lenne szerintem (itt még segíthet az, hogy más helyzetekben mennyire hajlandó feladni a potot...pl mennyit dob sima cbetekre, mennyit dob ha kihagyja a cbetet, te meg belenyitsz turnön).
17bb alatt kb soha nem nonai 3betelek, de 19bb alatt is elég ritkán. Előfordulhat, de nagyon rossznak kell lennie az ellenfelemnek, hogy meg merjem lépni, hogy mondjuk 15bb effektíven a minraise ellen visszaemeljek mondjuk 4-4,5bb-t, mert elég egyértelműen erős move.
Sziasztok! Szeretnék elkezdeni HU SNG-vel foglalkozni, ebből is igazán a hyper ami vonz. Tudtok ajánlani valamit, hogy hogyan kezdjek neki a tanulásnak? Sajnos se HM-re, se $-es oktató videóra nincs keret, ezért gondoltam, hogy itt kérek segítséget (tapasztalatom csak élő játékban van, az is minimális).
Sziasztok! Szeretnék elkezdeni HU SNG-vel foglalkozni, ebből is igazán a hyper ami vonz. Tudtok ajánlani valamit, hogy hogyan kezdjek neki a tanulásnak? Sajnos se HM-re, se $-es oktató videóra nincs keret, ezért gondoltam, hogy itt kérek segítséget (tapasztalatom csak élő játékban van, az is minimális).