nekem automatikus....Amúgy ha már itt járok, csak annyit, hogy oké, hogy tele van fish-sel, 7 dollárig, de még így is max. 2-3%-ot lehet összehozni. Persze, csak most kezdtem, és nehéz is,de nem adom fel, mert a fagyinál azért többet szeretnék összehozni
nekem automatikus....Amúgy ha már itt járok, csak annyit, hogy oké, hogy tele van fish-sel, 7 dollárig, de még így is max. 2-3%-ot lehet összehozni. Persze, csak most kezdtem, és nehéz is,de nem adom fel, mert a fagyinál azért többet szeretnék összehozni
7 dolláron havonta 2500 darabbal és 3%os ROI-val nézve 525 USD, 2062,5 VPP és a 1,5-szörös szorzó (silverstar) miatt 3093,75 FPP a kereset, ami ~ 580 USD. ez órabérre lebontva 5,8 USD/h = 1280 Ft/h.
Jól van Zvar19! Ezt megvettem. Csak nehogy visszanyaljon az a fagyi, mert akkor kénytelen leszek a challenge-ünket előhozni:)
7 dolláron havonta 2500 darabbal és 3%os ROI-val nézve 525 USD, 2062,5 VPP és a 1,5-szörös szorzó (silverstar) miatt 3093,75 FPP a kereset, ami ~ 580 USD. ez órabérre lebontva 5,8 USD/h = 1280 Ft/h.
Hyperen 1asztalon sztem megvan a 15. Nekem 2asztalozva 28-33 megy le óránként.
Hyperen 1asztalon sztem megvan a 15. Nekem 2asztalozva 28-33 megy le óránként.
Azert 7$-on illik legalabb 5%-ot osszehozni, de a 6-7 is elerheto, bar erdemesebb szintet lepkedni ha valaki ennyit tud...
De most kapcsolok! Azért azt elmondhatnád, hogy hány asztalon játsszak egyszerre és hogy milyet, Hyper-t v. Turbo-t?
Mert, ha jobban belegondolok, ha a hét 5 napjában játszom,8 órát, akkor az óránként 15 partit jelent. Ezt hogy hozzam össze?