nem lehet, hogy az a baj, h egyáltalán hozzányúltál a dologhoz és módosítani akartad az útvonalakat? nekem egyáltalán semmit nem kellett átállítani és így jó. ha továbbra sem jó, szerintem állítsd vissza és jónak kellene, hogy legyen.
PT4-ben a grafikonnál mi a különbség a Display All-in Equity és a Overlay Net Adjusted között?
A Display All-in Equity-t akkor használd ha "Chips"-re van állítva a "winnings in" mögötti legördülő menü, az Overlay Net Adjusted-et meg a "prizes"-al.
Sziasztok!
A Greenbast Beginner Turbo Speed Pack megvan valakinek?
üdv
szeretnék egy kis segítséget kérni
Turbón felemelték a raket 5%-ról
7.5%-ra. Ez az 50 % elég soknak tűnik...nem?
Kérdésem, hogy kell azt kiszámolni, hogy ez az extra 2.5%, mennyire rontja a roit?
illetve 20% rb-vel ez verhető egyáltalán? vagy egyel fentebb 6.4% inkább érdemes limitet lépni?
Köszi előre is.
üdv
szeretnék egy kis segítséget kérni
Turbón felemelték a raket 5%-ról
7.5%-ra. Ez az 50 % elég soknak tűnik...nem?
Kérdésem, hogy kell azt kiszámolni, hogy ez az extra 2.5%, mennyire rontja a roit?
illetve 20% rb-vel ez verhető egyáltalán? vagy egyel fentebb 6.4% inkább érdemes limitet lépni?
Köszi előre is.
Elkezdtem nézegetni a 4fős shootout játékokat, de egyelőre elég kevés sikerélményt adtak :)
Van valaki, aki kizárólag ilyeneket játszik? Leírhatná a tapasztalatait :) tyvm
HENL husángon hol kezdődnek a regek, milyen téttől sűrűsödik be?
Turbo-n vagy vagy a simán durvább?
Szerintem ez teremfüggő is.
Egy rakat dolgot összeolvastam, és a 25BB alatti játéknál nagyon összezavarodtam. Gyakorlatilag ha van egy értelmes lapunk (ellenfélhez viszonyítva a range-et) akkor már ha hív az ellenfél, ha limpel vagy ha mi cselekszünk elsőnek pozícióból, akkor kizárólag P/F vagy?????