http://s7.postimg.org/lqn4xrobv/grph.jpg
Még higgyek benne, hogy a zöld utoléri a másikat? Inkább távolodik.. :/ (500 chipses hyper)
Üdvözletem!
Valószínűleg már több helyen szerepelt, de sem itt, sem a HM topicban nem találtam.
Holdem Managerben szeretnék egy jó HUD-ot összehozni Hyper HU SNG-hoz. Coffee-t+PT4et szerintem nem indokolt még a 15-ös limiten kifizetnem (másrészt sz.rrágó is vagyok).
Ha valaki tudna ajánlani egy jól használható HUD-ot, azt megköszönném (pl. az awehudv3-hoz egy működő link borzasztó nagy segítség lenne). Esetleg valamilyen jó thread, ami a hud konfigurálásban tudna nekem segíteni, mert egyszerűen segghülye vagyok hozzá. Nem tudom megoldani a multiple panel dolgot, a színkódokat, semmit.
Köszönöm előre, tengermély tiszteletem, Cheers!
Várj 2 hetet és vehetsz másmilyen HUDot :)
Maxxxika te milyen limiten és mióta tolod a hyper hu-kat
normál/turbót játszok, csöves téten :)
Várj 2 hetet és vehetsz másmilyen HUDot :)
Sziasztok!
A múltkor említettem, hogy a FT mellé keresek egy másik termet, ahol hasonló a struktúra. Akkor elvetettem az Ongamet és az Ipokert is és úgytűnik, a Microgaming lesz a nyerő.. Már csak az a kérdés, hogy azon belül melyik termet ajánlanátok? Gondolom, itt is össze vannak eresztve a játékosok, így mindegy, hova regisztrálok.., de talán a terem megbízhatósága, promóciók, stb végett mégsem mindegy.
Létezik még más terem FT-n és Ipokeren kívül(a starsot is ismerem) , ahol van deep lehetőség és 3000 a nyitóstack? Ongamen látom, hogy 50$ felett már ott sem 1500. Vagy csak ezekben a termekben van lehetőség a depebb struktúrára?
Más; napi néhány oldalt tudok elolvasni a topikból - most járok a 238-iknál.. Rendkívül szimpatikus a csapat.:) Nem tudom, hogy azóta megvan még a házi bajnokságotok? :) Ha igen, érdekelne. Hamarosan írok egy bemutatkozást is - hiszen, úgy illik(eddig a szomszéd oldalon voltam aktív.., de ott nincs ilyen szuper HU SnG topik).:) Köszönöm az eddigi 238 oldal hozzászólásait, nagyon sokat segítettek(sajnos, sok linkelt hand már nem jön be).., na és Mrj videói is zseniálisak..
Üdv
Szabolcs
Közben megoldottam; Poker Heaven lett belőle. Nem tudtam, hogy így működik, hogy beregizek egy hálózatra, s a terem többi hálózatán is megjelenik az account.. Így végülis az Ongame is játszik...
Mindezek ellenére a deep struktúra miatt az Ipokert is kezdem megszeretni.. A régi videókból kiindulva, volt még egy-két terem(de sajnos megszűntek, vagy a magyarországi lehetőség szűnt meg), ahol 1500 feletti indulózsetonnal lehetett játszani... Így az FT-n és az Ipokeren kívül nincs is máshol ilyen, microlimiten - ha jól látom...
Érdekességként; többször előfordul, hogy délelőtt játszom, s ha nyugateurópai az ellenfél, nemegyszer lejár az idejük, s rendszeresen kiülnek, úgy, hogy a net nem megy el.. Rájöttem, hogy azért lehet, mert munka közben az irodából nyomják, és jön a főnök, kliens tálcára le.:D :D :D
...jól elbeszélgetek magamban.., de sebaj, ígyis ez lett a kedvenc topikom.:D
Igaz, ezt a leosztást csak 1-2 előzte meg, de kiderült, ellenfelünk egy ultraagro hobbijátékos.. Azért nem toltam rá a Flopon, mert azt szerettem volna elérni, amit végülis csinált... Dobható-e ez így?
5€
10/20 No Limit Holdem
iPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
SB TayLamaya €2,950 148bb
BB ciciak11 €3,050 153bb
Pre-Flop: (€30, 2 players) TayLamaya is SB Ac 9c
TayLamaya raises to €60, ciciak11 raises to €100, TayLamaya calls €40
Flop: Ts As 3h (€170, 2 players)
ciciak11 bets €200, TayLamaya calls €200