noRumiKA
Válasz Joooke kommentjére
2014. júl. 11. 12:28

Lordtebeli: Én nem tudok írni privátot, de lenne pár kérdésem, ha van időd akkor vegyél fel skypen:
rumantamas

JustLevi
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. júl. 14. 10:25

Koszi

Hát nem nagyon, csak a trollkodás megy, értelmesebb dolgokat megbeszéli mindenki a saját köreiben privátban :)

Ertem. Akkor van akademias kozos komoly Hu sng Skype group?

Ascent888
2014. aug. 5. 20:38

Sziasztok!

Mostanában próbálok átállni a CoffeHudra, eddig csak ismerkedtem a PT4-el. Van egy stat amiben nem vagyok biztos. Az lenne a kérdés, hogy a river probe stat egy az egyben ugyanaz-e, mint az Mrj Chewbakka(Preflop raise, flop cbet, turn ch-ch, s riveren villain belehív)? Vagy esetleg különbözik valamiben?
A HM2-ben ez a neve: River Bet vs Missed Turn CB OOP, a Coffehudban pedig: Probe bet river in non -3Bet+ Pot(BB)

üdv
Szabolcs

Ascent888
2014. aug. 6. 19:25

Köszönöm! Közben összehasonlítgattam a HM2 és PT4 statokat, s valóban ugyanaz.

Mégegy kérdés: mi a különbség az alap BB VPIP(Voluntarily Put Money Into Pot% (BB)) és a CoffeHudban használt BBVPIP(BB VPIP vs Raise) között?

Ascent888
2014. aug. 8. 14:30

Közben megfejtettem: a BB VPIP vs Raise csak az emelésre adott reakciót tartalmazza; flat és 3bet, az izolálás nincs benne(tudom-tudom, értelemszerű, az elnevezéséből is adódik).:)

Amit viszont tényleg nem értek, hogy a bb handszámítást miért ehhez hasonló elven jó megjeleníteni? Engem megkever, hogy villainról sb-n 52 handem van, bb-n 24...

Biztosan jól van ez így, de miért zárjuk ki a dobásokat és a checkeket? Miért könnyebb így olvasni a statokat?

BrenDoN
Válasz Ascent888 kommentjére
2014. aug. 8. 14:44

Közben megfejtettem: a BB VPIP vs Raise csak az emelésre adott reakciót tartalmazza; flat és 3bet, az izolálás nincs benne(tudom-tudom, értelemszerű, az elnevezéséből is adódik).:)

Amit viszont tényleg nem értek, hogy a bb handszámítást miért ehhez hasonló elven jó megjeleníteni? Engem megkever, hogy villainról sb-n 52 handem van, bb-n 24...

Biztosan jól van ez így, de miért zárjuk ki a dobásokat és a checkeket? Miért könnyebb így olvasni a statokat?

Mert a BB VPIP v raise mintáját számolja.

Ascent888
2014. aug. 8. 15:47

Igen, ez rendben van, csak azt nem értem, hogy miért ideálisabb ez a megjelenítés?... Persze, a többi statból kikövetkeztethető, hogy mennyiszer dob, és mennyiszer checkel(az izolálásból kiszámolható), de nem egyszerűbb lenne egy fold to steal stat is? Bizonyára jól van ez így, csak számomra nem logikus. Egyszerűen, ha hirtelen ránézek nem látom át. :)

Maxxxika
2014. aug. 8. 16:01

a foldtosteal az 100-bbvpip
egyből látod, hogy ki lehet-e lopni a szemét :)

Ascent888
2014. aug. 8. 16:33

Ok, köszönöm, így már megvan.. A checket pedig az izolálásból látom, -vagyis, amikor nem izolál, akkor checkel...

Már annyira megszoktam az eddigi saját magam által "fejlesztett" hudomat, hogy ez így szokatlan kissé.. Vagy megszokom, vagy átszerkesztem.:)

Ami viszont nagyon tetszetős(bár az a PT-nek a sajátossága), hogy meg tudom jeleníteni azt is, hogy mennyiből/mennyiszer - nem a százalékból kell következtetnem...

tirpa20
Válasz ammákalács kommentjére
2014. aug. 11. 19:41

hud

Hello mindenki

Nincs véletlen valakinek holdem managerhez heads up hud?

Élő ügyfélszolgálat