castor11
Válasz weffar kommentjére
2014. szept. 24. 19:31

És a hand history vásárlással mi a helyzet? :D

Szerintem ez totál egyénfüggő. Van, aki bevásárol, mert így esetleg jobban tud a poptendenciához alkalmazkodni, ill. van aki inkább összeszorgoskodja a handeket, mert a saját readek és az ellened mutatott játékát tartja mérvadóbbnak.

Szóval ha úgy gondolod, hogy a handek + a kialakuló readek +EV-sebbek, mint csak a saját readekre támaszkodni, akkor vegyél. Ahogy neked komfortosabb.

MerACE
Válasz Infernulum kommentjére
2014. szept. 24. 20:59

Mi az a "Troyboard" amit ZZZTilt videókon emlegetnek? :)

Még drawy board is lehet, ami pont a dry board ellenkezője. De ha megnézed a leosztást, amiről beszél, biztos, hogy tudni fogod melyik. :) (amúgy tényleg kicsit furcsa a kiejtése néha)

Ascent888
Válasz Joooke kommentjére
2014. szept. 26. 17:48

Sziasztok!

Az olyan line-re van valamilyen stat; Pozícióban FlopCBet-TurnCheck-RiverBet...?
A kérdés szempontjából most nem számít, hogy value, vagy blöff...

Vagy elég a note róla?

A konkrét kérdés az, hogy segíthet-e bármilyen RiverBet stat az adott döntésben, vagy nem érdemes külön foglalkozni ezzel(mint stattal), csak a read, a dinamika, stb.., a döntő?

rockett
Válasz Ascent888 kommentjére
2014. szept. 26. 21:42

Sziasztok!

Az olyan line-re van valamilyen stat; Pozícióban FlopCBet-TurnCheck-RiverBet...?
A kérdés szempontjából most nem számít, hogy value, vagy blöff...

Vagy elég a note róla?

A konkrét kérdés az, hogy segíthet-e bármilyen RiverBet stat az adott döntésben, vagy nem érdemes külön foglalkozni ezzel(mint stattal), csak a read, a dinamika, stb.., a döntő?

Én nem tudok ilyen statról, de már bennem is felmerült. Mindazonáltal szerintem meglehetősen ritka előfordulása lesz, és nagy minta kell majd hozzá.

Pat
Válasz MerACE kommentjére
2014. szept. 26. 23:14

Jaja, a drawy board sanszos. De ha betenne egy print screent a példáról (amennyiben nem csak beszélnek róla), azonnal tudnánk.

Infernulum
Válasz Pat kommentjére
2014. szept. 27. 11:56

Ahogy haladok előre DRAWY lesz az mivel mindig ( általam wet vagy heavy draw ) húzókkal teli boardoknál említi.

Gordon
2014. okt. 2. 9:27

nincs vmi auto seat program ami hasonló mint a sharkystrator starsra de ingyenes ?

Maxxxika
2014. okt. 2. 9:55

Ha lenne is, mivel más adatbázisból dolgozna, folyton összeültetne a sharkyval, így a regekkel is.

Maxxxika
Válasz Gordon kommentjére
2014. okt. 2. 9:56

Egyébként a pokerenergy.ru-n kell megvenni, olcsóbb, mint a saját honlapján.

MerACE
2014. okt. 3. 10:51

A mai sharky frissítés produkál nálatok furcsaságokat? Engem folyamatosan ráültet olyan színnel jelölt ellenfelekre, amit kifejezetten nem állítok be. Király gyakorolni a regwarozást, de azért mégis. :D

Élő ügyfélszolgálat