Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

csombcont
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 5. 18:52

akkor hivatalosan is!

A Pokerstars Miiion döntő asztalának magyar helye NEM eladó, én fogom játszani mivel a sors, vagy szerencse nekem itélte. Ha ennek a vigaszdija 10k dollárban akkor ámen

ezt a döntést a számitások is alátámasztják:
1. hely egyértelmű jobban járok ha nem adom el
2. hely pont ugyan ott vagyok mint a 65k ajánlat elfogadáas esetén
3. hely 10kval kevesebb mint az ajánlat (viszont volt esélyem 2 nagyobb nyereményre)

+az etika :D:D

Maxxxika
2015. máj. 5. 18:56

és nem hivatalosan? :D

csombcont
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. máj. 5. 18:58

hivatalosan is, és nem hivatalosan is nálam marad a verseny :) (hu mennyi baszogatást fogok megint kapni:D:D:D)

Marcow
2015. máj. 5. 19:08

Jól teszed, de készülj!!! :)

csombcont
Válasz Marcow kommentjére
2015. máj. 5. 19:12

figyelj sem anyagilag sem etikailag sem biztonságilag sem sehogy nem éri meg és dupla ekkor lóvéra is nem a válasz. nekem dobta a sors és nem véletlenül készülök rá. ebbena témakörben sztem le is teszem a pontot a mondat végére egyszer és mindenkorra.

Lordtebeli
2015. máj. 5. 19:22

szia' nagyon gondolkodtam hogy bele írjak e a topicodba. Az a véleményem, vagyis én úgy látom hogy szerintem te csak reklámot szeretnél magadnak amit érthető módon meg is kapsz' de feleslegesnek tartom az ilyesféle eszmecseréket ha senkinek a véleményére nem adsz' olyan emberek tiszteltek meg téged ebben a topicban hogy szerintem te ezt fel sem fogod ( sawweee, vagy pl. friciriccs) és igazából nagy ívben leszarod hogy ki mit tanácsol csak sztároltatod magad a nem is tudom mire! örülj a szerencsédnek és gl!

csombcont
Válasz Lordtebeli kommentjére
2015. máj. 5. 19:28

reklámot miért? semmi érdekem nem származik abbol hogy topikon beszélgetek másokkal ha jol tudom nem kapok bevételt hozzászólások után vagy de?:D:D

sz.rok, öö nem érdekel a nyilvánosság, sem most sem később ha esetleg megnyerem, tökéletesen elvagyok a szürke hétköznapokban

azt végképp nem tudhatod megfogadtam e bármilyen tanácsot vagy nem.. hacsak nem olvastad végig a topikot. de ezt sem gondolom hogy bizonygatnom kell bárkinek is

naggeri
2015. máj. 5. 20:03

hát 65k az elég karcsú érte btw ;)
annyiért fix h. nem adnám én sem. 130knál kezdenék gondolkodni helyedben ha kapnál ajánlatot ;)
Ha csak matek alapján nézed össznyeremény / 6-al a ticket ára. Természetesen ez nem csak matek, de 150k is bőven +EV annak aki megveszi.

shiningKKingdom
Válasz Lordtebeli kommentjére
2015. máj. 5. 22:07

csak sztároltatod magad a nem is tudom mire!

Na ezzel azért vitatkoznék! Végül is 17 (?) flipet nyert zsinórban, csináld utána ha tudod! :) Amúgy GL, kicsit irigykedem is, meg nem is, egyrészt az emberek nagy része sosem kap ilyen lehetőséget, ugyanakkor elgondolkodtam hogy mit csinálnék ha én jutottam volna be, szerintem már a 3handed szakasztól olyan szinten nyomasztana a tét, hogy összef*snám magam konkrétan, de hogy nem tudnék tiszta fejjel gondolkodni, az is biztos. 1 hét felkészülés erre nem elég, még Bélabácsi-szintű játékosoknak is megremegne a kezük szerintem HU-ban, éppen ezért a Brian Hastings féle megközelítést alkalmaznám valamilyen formában, de még úgy is kb. 150 lenne a pulzusom... Itt a szerencse mellett az fog dönteni, hogy kinek vannak kötélből az idegei, meg hogy van-e orosz az 5 ellenfél között.

SajtiEgon
2015. máj. 5. 22:20

Na ezzel azért vitatkoznék! Végül is 17 (?) flipet nyert zsinórban, csináld utána ha tudod! :) Amúgy GL, kicsit irigykedem is, meg nem is, egyrészt az emberek nagy része sosem kap ilyen lehetőséget, ugyanakkor elgondolkodtam hogy mit csinálnék ha én jutottam volna be, szerintem már a 3handed szakasztól olyan szinten nyomasztana a tét, hogy összef*snám magam konkrétan, de hogy nem tudnék tiszta fejjel gondolkodni, az is biztos. 1 hét felkészülés erre nem elég, még Bélabácsi-szintű játékosoknak is megremegne a kezük szerintem HU-ban, éppen ezért a Brian Hastings féle megközelítést alkalmaznám valamilyen formában, de még úgy is kb. 150 lenne a pulzusom... Itt a szerencse mellett az fog dönteni, hogy kinek vannak kötélből az idegei, meg hogy van-e orosz az 5 ellenfél között.

Hát, orosz az lesz bizony :D

Élő ügyfélszolgálat