Szerencsekerék
Válasz Mac Hine kommentjére
2015. máj. 5. 14:18
Mivel van bejelentett munkahelyed így nem kell közel 50% ot adóznod. Sokkal kevesebbet kell.
Miért is kell kevesebbet? Ha 2-3-4 állásod van akkor is ugyan úgy vonnak mindből minden járulékot.
Dinokaposvar
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. máj. 5. 16:25
Adózás: NAV - A magánszemély online szerencsejáték utáni adókötelezettsége
(a 90% 16+27=43%-a, ami kb. 39% - ennyi az adó) (tegyük hozzá: nem vagyok adószakértő)
Ha így leadózza, ahhoz is csak gratulálni tudok... Számtalan költséghatékonyabb megoldás létezik. De amennyire megismertem biztosan leadózza. Betömi a költségvetési lyukat vele :)
SajtiEgon
Válasz Dinokaposvar kommentjére
2015. máj. 5. 16:38
Ha így leadózza, ahhoz is csak gratulálni tudok... Számtalan költséghatékonyabb megoldás létezik. De amennyire megismertem biztosan leadózza. Betömi a költségvetési lyukat vele :)
Én folyamatosan bukok mint a disznó, szóval csak kiváncsiságból, de kérlek, hogy a számtalanból mondj legalább egyet. :)
Dinokaposvar
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 5. 16:39
agyalás lesz tök mind1 hol végzek :) abban reménykedem, hogy mindenki mással játszatja le a versenyt, őket kizárják és én kapom meg a nyereményt :D
Akkor pro-k helyett jó ügyvéd kell, semmit nem tudsz egyedül megoldani, ilyen hely ez a Magyarország :) Magyar Gyurit hívhatod is :D
Dinokaposvar
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. máj. 5. 16:46
Én folyamatosan bukok mint a disznó, szóval csak kiváncsiságból, de kérlek, hogy a számtalanból mondj legalább egyet. :)
Mivel buksz, mint a disznó? Egy millió %, hogy közelébe sem hoznám a pénzt Magyarországnak. Az egy dolog, hogy ott pihen a számládon, azért még nem kell adóznod. Külföld felé venném az irányt, a célállomás a kérdés. A kiutalást sem egy helyre indítanám, bárhol, bármilyen okból gond lehet.
Egy biztos, hogy azzal is jobban jár, ha hetente kiutal 2 mHUF alatti összeget több számlára.
Moneytransfer is biztosan működne, csak a mérték a kérdés. Ennyi pénzből sok mindent el lehet intézni, és nem a 45%-ba fog kerülni....
csombcont
Válasz zvar19 kommentjére
2015. máj. 5. 17:22
csont nélkül! :D ha tudsz rá vevőt aki előre fizet szólj és már lehet is vinni :D