Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

Lola
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 10. 17:10

GL!!

suta
2015. máj. 10. 17:22

Ne izgulj!Már nyertél!!!

Shaikon
2015. máj. 10. 17:30

hát gyerekek ma már letudtam a napi sétát, fej szellőztetést stb stb de nem túlzás azt állitani, hogy BE VAGYOK SZ.RVA :D. a pulzus számom most 79 ami normál érték de akkora gombóc van a gyomromban/torkomban hogy egy pohár viz nem fér el benne:D

addig jó amig a fo...s nem jön rád :)

Mac Hine
2015. máj. 10. 17:47

T ID-t tudna valaki adni? Mikor kezdődik? GL!

naggeri
2015. máj. 10. 17:56

Ja ne parazz, de elso korbe baszd be pre a stacked csakhogy tudjak h te nem vagy beszari.

Krejdül
Válasz Shaikon kommentjére
2015. máj. 10. 18:02

addig jó amig a fo...s nem jön rád :)

Én ilyen esetek megoldása érdekében vettem erősebb routert, hogy biztosan legyen wifikraft a toálettán.

vargepard
Válasz Mac Hine kommentjére
2015. máj. 10. 18:07

T ID-t tudna valaki adni? Mikor kezdődik? GL!

Lapozz vissza és megtudod, ne legyél már ilyen.

Fiatal
Válasz naggeri kommentjére
2015. máj. 10. 18:08

Ja ne parazz, de elso korbe baszd be pre a stacked csakhogy tudjak h te nem vagy beszari.

Ja meg, hogy babonából elvidd az első kört:cool:

naggeri
2015. máj. 10. 18:09

Elso nyeres gatyavesztes szoval en meg az aszpart is bedobnam 1. Leosztasban!

Fiatal
2015. máj. 10. 18:11

hát gyerekek ma már letudtam a napi sétát, fej szellőztetést stb stb de nem túlzás azt állitani, hogy BE VAGYOK SZ.RVA :D. a pulzus számom most 79 ami normál érték de akkora gombóc van a gyomromban/torkomban hogy egy pohár viz nem fér el benne:D

Nyugtasson az a tudat, hogy 1M-ból megoldódna minden problémád egész életedre:cool:

Amúgy komolyan tényleg már nem veszíthetsz a 3 millió forint is elég ****án hangzik és ennél csak több lehet ez azért nem lehet rossz érzés.

Élő ügyfélszolgálat