Korrekt kis cikk! Drukkolunk!
Mikor is lesz pontosan? ID szám?
Korrekt kis cikk! Drukkolunk!
Mikor is lesz pontosan? ID szám?
sziasztok
na megjelent a cikk az ellenfelekről :)
https://www.pokerstars.com/en/blog/2015/unimaginable-opportunity-to-make-two-mil-155756.shtml
Az angol manus azóta 24 6max sit and go-ból 8at első helyen nyert 8 esetében 3-4lett és 8szor lett 5-6. Ja és nem 3 dolcsison tolta :) szóval fel kell kötni a gatyát. Van még 2 ázsiai hölgy is amin megdöbbentem :) elég király lesz... :D
Nagy nap van ma!!! Hogy aludtál? Hogy érzed magad??
Hatalmas szurkolásra számíthatsz!!! A chatet kapcsold ki,mert okádni fogják a hülyeséget a trollok,ha engedi a PS!!!
HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Valaki írja már be,hogy hol az anyámba találom ezt a versenyt a lobby-ban, mert kurvára nem akarom elállítgatni a szűrőket.
Az ID alapján ha rákeresek semmit nem dob ki.
Megvan, Tools/Find/Tournaments, itt kidobja 1181984747 alapján.
Combi! Azért közben majd írhatnál pár szóban ide ha lesz időd,hogy hogy érzed magad, hogy megy a játék, mennyi a pulzusod ki játszik helyetted stb. :D
Mondjuk a nagy hörgésben úgyis elveszik majd itt a hsz-ed. :D
tegnap ittam egy üveg bort hogy könnyebben elaludjak (hatásos volt) :) a chatet nem fogom figyelni:D edzegettem a héten sita andgoztam hasonó sikerekkel mint Whata (csak épp más téten nyomtuk). 2 percenként jön rám a para :D,de igyekszem egyáltalán nem gondolni a helyezésekkel megnyerhető pénzre csak a játékra.
Köszönöm a nagy szurkolást nektek, remélem okozok nektek is egy izgis estét!! :)
egyre már tudok válaszolni lecso :) én játszom:D:D majd posztolok néha de ne válaszoljatok mert ugysem fogom olvasni... legalábbis ma:D
egy kalappal az estéhez!
tegnap ittam egy üveg bort hogy könnyebben elaludjak (hatásos volt) :) a chatet nem fogom figyelni:D edzegettem a héten sita andgoztam hasonó sikerekkel mint Whata (csak épp más téten nyomtuk). 2 percenként jön rám a para :D,de igyekszem egyáltalán nem gondolni a helyezésekkel megnyerhető pénzre csak a játékra.
Köszönöm a nagy szurkolást nektek, remélem okozok nektek is egy izgis estét!! :)
Hánykor kezd?