Általában visszatolom, ritkán call vagy 3bet, ellenféltől függően.
De alapvetően inkább all in, sokszor fog lecallozni gyengébb lappal (bár most elég mélyek vagytok, így kicsit ritkábban). Viszont kis pp-ket sokszor elenged, amivel flipelnél.
Meg úgyis any flopon betel ha csak megadod, ahol nem fogod tudni, hogy elöl vagy-e (ha nem talál el a flop), ahhoz meg nincsenek elég mély stackek, hogy pozíción kívül postflop lejátszd.
lehet nem toltam vna vissza. ha jobb megad, ha rosszabb nálunk dob. ha a statjai megbízhatóbbak lennének akkor a 19%-al szemben sok lapját verjük, akkor is lehet csak 3betelem és a legtöbb floppon betelem.
call open: ha te adod meg először az emelését vkinek. olyan mint az open limp
over call vagy overall call ha már mások után adod meg. remélem jól emlékszem :)
fold vagy push?ennyi.
ja közben látom,inkabb a push melett szól.
meddig tart a rohadt down??
kicsit kiidegel,
mivel nem régóta van a limit váltás,mintha én tolnám szarul...de haggyuk már ezt.
hiaba vagyok epphogy pluszba(ugye 1sessin elég és jokora minuszba kerülhetek),de unom mar,hogy magasabb lapokba pusholok rendszerint.ha nem akkor callolnak és oda a 70-30elöny.
véglépp nem akarom elhinni,hogy 40% körüli a WSDW-em,hiszen flopig,turnig csak elönyból kerülök AI rendszerint és mégis,
ez a hand meg a masik ami elbizonytalanit,már kezdem azthinni,hogy ha visszaemelést kapok,akkor kizarólagosan hátul vagyok és dobnom kell,mint ahogyan a mellékelt ábra is mutatja(csak ugye nem dobtam)insta foldnak kelett volna lennie?
Hero (QA - Big Blind) loses - two pair, aces and fours wins over a pair of aces - submitted 04-09-2011 - 07:52 am - Poker Hand Replays
annyi,hogy itt itm elött,szal lehet ti dobtatok volna,csak amugy rendszerint ha akár ilyen vagy akár szárazabb flopon visszaemelest kapok(nem c/r-t) mindig verve vagyok.
ja itt c/r kaptam.hogy rohaggyon meg!aszemét 22/0 as statjával eggyütt
az a baj,hogy ha ez belém"ég" olyan nity leszek,hogy a legkisebb visszaemelésekre is dobni fogok(akár top párt top kikerrel)
fold vagy push?ennyi.
ja közben látom,inkabb a push melett szól.
meddig tart a rohadt down??
kicsit kiidegel,
mivel nem régóta van a limit váltás,mintha én tolnám szarul...de haggyuk már ezt.
hiaba vagyok epphogy pluszba(ugye 1sessin elég és jokora minuszba kerülhetek),de unom mar,hogy magasabb lapokba pusholok rendszerint.ha nem akkor callolnak és oda a 70-30elöny.
véglépp nem akarom elhinni,hogy 40% körüli a WSDW-em,hiszen flopig,turnig csak elönyból kerülök AI rendszerint és mégis,
ez a hand meg a masik ami elbizonytalanit,már kezdem azthinni,hogy ha visszaemelést kapok,akkor kizarólagosan hátul vagyok és dobnom kell,mint ahogyan a mellékelt ábra is mutatja(csak ugye nem dobtam)insta foldnak kelett volna lennie?
Hero (QA - Big Blind) loses - two pair, aces and fours wins over a pair of aces - submitted 04-09-2011 - 07:52 am - Poker Hand Replays
annyi,hogy itt itm elött,szal lehet ti dobtatok volna,csak amugy rendszerint ha akár ilyen vagy akár szárazabb flopon visszaemelest kapok(nem c/r-t) mindig verve vagyok.
ja itt c/r kaptam.hogy rohaggyon meg!aszemét 22/0 as statjával eggyütt
az a baj,hogy ha ez belém"ég" olyan nity leszek,hogy a legkisebb visszaemelésekre is dobni fogok(akár top párt top kikerrel)
na közben kimasoltam a statjaim.
ezek csak a 3$ tétre vonatkozóak.
légyszives még ha valaki vetne rá egy pillantast,(ebböl mit lehet leszürni,min kéne talán változtatni)
néha azt érzem bizonyos szitukban nit vagyok(pl vaklopasok vagy védelem)
néha meg,hogy lazabb vagyok.de lehet most csak azert is az erzes mert több "suckoutot" kapok.
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
kicsit még rátérve az elöző handre amit mutattam,(AQ)lehet dobni lehetett volna,már csak a bubble miatt is?!(igen,főleg hogy ott van arc 765chippel akire rákerül hamarosan a bigblind)
viszont 6+főnél ugy gondolom,nagyon sok minden massal is adhatna ezen a boardon c/r-t.elég sok húzo is lehetne nála,aminél viszont még elörébb vagyok a flopon és ugye akkor szivesen adom a c/r-t.
Hát sng-kben nagyon nehéz lesz ezekből a statokból bármit megállapítani szerintem, de a steal% az nagyon-nagyon kevésnek tűnik.
kicsit még rátérve az elöző handre amit mutattam,(AQ)lehet dobni lehetett volna,már csak a bubble miatt is?!(igen,főleg hogy ott van arc 765chippel akire rákerül hamarosan a bigblind)
viszont 6+főnél ugy gondolom,nagyon sok minden massal is adhatna ezen a boardon c/r-t.elég sok húzo is lehetne nála,aminél viszont még elörébb vagyok a flopon és ugye akkor szivesen adom a c/r-t.
Először, a statok nem ennyire homogének, ha 10k hand alapján lenne 27/19, abból a pozból, akkor sem fog soha 19 százalékot emelni.
Másodszor, túlbonyolítjátok. 22bb OOP, alapvetően két lehetőségünk van, dobni vagy bepakolni vhogy a sztekket. Ha megnézzük a lapunkat, akkor egy lehetőségünk marad. Ezen belül pusholnék. Ha 3bet, akkor nyilván nem dobhatunk a 4betre. Ha csak megad, akkor akkora lesz a kassza, hogy nincs flop, amin cs/f lenne az okos lépés. Ha cbet, akkor ismételten, nyilván nem dobhatunk. Ergo, a go'n'go játék kínálkozik. De mivel ránézésre nem egy zsíros nagy fissel állunk szemben, ezért nem tetszik a 3bet/go'n'go. A 3bettel valószínűleg nem tágítjuk a skáláját, sőt, néha szűkítjük, mert több erőt mutatunk a kommitált emeléssel. Ez esetben pedig a go'n'go részében sem látom a plusz értéket, plusz FE-t, ezért marad a standard lépés: push.
minta,nem minta,éd idegrohamot kapok.na jó tulzás,de bosszantóóó
http://kep.psharing.com/517101.jpg
elég régen kaptam ennyire a pofámra,a rakétáim mind besülnek.az ellenfélnek ugy esnek a sorai,flössei,hogy csak ugy sasolok.mert ja sok,játék utan sok mindent lát az ember,de ha meglepödöm,akkor elhihetitek,nem minden napos dolgok ezek:)
nektek,hogy adja mostanaban?
Tir-X,mostanaban nem nagyon irkaltal,talan neked sem adja?
csak hozzateszem,neked több eszed van,mint nekem és nem jössz be ide sirni!
bocs különben,hogy teleaggatom itt downos baromsagokkal az általad nyitott topicot:S
Ez nem is downswing, hanem breakeven:)