Sziasztok!
Aki sng-zik és FT sajnálatos kimulásával nem tud dönteni hová menjen szerintem mindenképp próbáljátok meg a PS-en mert ritka jók az ellenfelek... még csak 24db-ot játszottam de nem hagyom abba a hétvégén 100db-ot akarok lejátszani tudom nem sok de én csak két asztalon érzem kényelmesen magam...:)
Tehát nyugodtan menjetek...
Még nyerek párat aztán megnézem a 3.5$-os szintet hátha ott is ilyen kellemes meglepi ér...:D
GL
Up : Látom rossz topikba irtam de ha már itt vagyok szeretném megkérdezni nem e tud valaki erre a 18 fős turbo sngre valami szakirodalmat?
majd pár ezer játék után tegyél be grafikont. micro téten sehol nem a legjobb playerek játszanak...
Szerintem minél hamarabb lépj a 3.5 re ott sokkal jobb a felhozatal. A mai játékaimban prolabs szerint átlag 2-3 'K' típusú játékos volt, azok meg mind 5+ asztalon tolják így jól vissza lehet rájuk játszani. Turbot vagy simát tolsz?
Szerintem minél hamarabb lépj a 3.5 re ott sokkal jobb a felhozatal. A mai játékaimban prolabs szerint átlag 2-3 'K' típusú játékos volt, azok meg mind 5+ asztalon tolják így jól vissza lehet rájuk játszani. Turbot vagy simát tolsz?
wáááá,nekem nem fekszik a turbo.ám 1.50$ en van pár jonak mondhato regular.azokat érdemes noteolni.3$ on én semmire sem mentem:S
érdekes.
talán folishfish a legérdekesebb,aki jo is és és elég laza 22/17et jatszik.mert a többi akik jo ilyen 10/7 körüliek.pl én is.
hello,
van itt akademian aki esetleg még ilyeneket jatszik?
18 27fő regular mtsng-k. starson,1-7$ig.(mondjuk 7$ on meg nem jatszottam le semennyit,ezert arra is kivancsi lennék,hogy a 3$hoz viszonyitva ott milyen a mezöny,)
elég sokat lejatszottam már és nagyon kivancsi lennék más tapasztalaira ill,neki,hogy megy,!?
egy jobbnak mondhato reg milyen roit tud ezeken hozni?
mert naqgyon kimondottan ezekre a játékokra nem nagyon találok adatokat.10%-30%?
légyszi ha ilyeneket játszanál irj már pár sort,te mit gondolsz és neked,hogy megy?!
üdv!
(ugye másokat is szopat stars barátunk néha-néha?nyugtassatok meg:) )
hello,
18 27fő regular mtsng-k. starson,1-7$ig.(mondjuk 7$ on meg nem jatszottam le semennyit,ezert arra is kivancsi lennék,hogy a 3$hoz viszonyitva ott milyen a mezöny,)
elég sokat lejatszottam már és nagyon kivancsi lennék más tapasztalaira ill,neki,hogy megy,!?
mert naqgyon kimondottan ezekre a játékokra nem nagyon találok adatokat.10%-30%?
légyszi ha ilyeneket játszanál irj már pár sort,te mit gondolsz és neked,hogy megy?!
üdv!
Nem néha ,elég gyakran.Én is tologatom ,a mezöny jó 1-3 dolláron csak nehéz dobatni pre.
hello,
üdv!
Visszatértem a régi kedvenchez!
Az ünnep alatt játszottam pár játékot!
Mondhatom semmi nem változott!
Maradt még valaki a régiek közül aki ezt nyomja!
Ha van aki mostanában ezt nyomja , kérem irjon mi a tapasztalat!