Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 18 fős SNG kérdések

Matt Coburn
Válasz Tir-X kommentjére
2012. máj. 31. 0:59

Érdeklődöm, hogy aki 15-20 asztalon játszik folyamatosan, az hogyan menedzseli a végjátékokat? Bokunál például el sem tudom képzelni hogy csinálja, hogy mondjuk 45 asztal megy, és abból egyszerre 5 headsup, amiknél pillanatonként dobja fel neki az asztalt, és ugye mindezt turbo fokozaton.

Most például a kisebb varianca érdekében csak 9 fős normálokat tolok, és mivel ott gyakoribb, hogy egyszerre érek a végére sok asztalon, esetenként egyszerre megy 2-3 heads up, mellette 2-3 asztal még, amin már csak 3-an vagyunk, kiabálnak rám, hogy lassú vagyok. :-D

tsatsee
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. jún. 15. 14:39

Kapcsold ki a chatet...Amúgy 15-20 asztalnál érdemes table ninját használni.

Kérdés a következő? Hogy áll most a Pokerstarson a 3,5 dolláros limit 18fős turbón? Hozható 10% ROI átlagban?

mrluckyfish
Válasz tsatsee kommentjére
2014. máj. 8. 10:32

jelenleg mennyi roi hozható 3,5ös 18 fősön?
és hány BI kell hozzá?

Palesz76
Válasz Tir-X kommentjére
2014. máj. 8. 17:25

Pár éve toltam rendszeresen , mostanában csak elvétve.
40-50 BI javallott , a ROI meg csak rajtad és az rng múlik:)
Verhetőnek tartom a mezőnyt , de a túrbó változatban az itm környékén képben kell lenni az ICM el!
Vagyis a push or fold stratégiát kell alkalmazni a várható értékhez viszonyítva!

Slynzor
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. máj. 8. 17:45

Pár éve toltam rendszeresen , mostanában csak elvétve.
40-50 BI javallott , a ROI meg csak rajtad és az rng múlik:)
Verhetőnek tartom a mezőnyt , de a túrbó változatban az itm környékén képben kell lenni az ICM el!
Vagyis a push or fold stratégiát kell alkalmazni a várható értékhez viszonyítva!

Nem értek a műfajhoz, de 40-50 BI manapság már a kocsmában is kevés sztem.

Krejdül
Válasz Slynzor kommentjére
2014. máj. 8. 17:53

Nem értek a műfajhoz, de 40-50 BI manapság már a kocsmában is kevés sztem.

Egyetértek. Turbon az ember fél nap alatt eldurrogtat ennyit.

Matt Coburn
Válasz Krejdül kommentjére
2014. máj. 10. 16:22

Egyetértek. Turbon az ember fél nap alatt eldurrogtat ennyit.

Jaj nem is mondd, egy session alatt 30 bb mínusz a rekordom. Csak néztem hogy mi az úristen történik.

Hozzávalók: 35 verseny alatt 1 darab győzelmet sem szabad behúzni, legyen azért 4-6 darab 4. helyed lehetőleg top2 zsetonmennyiségről bukva el, hogy sápitozhass hogy minden esélyed megvolt a headsupra, és akkor nagyjából ennyi. Oké ilyen bukáshoz azért kellett előtte valami 600 verseny normális végeredménnyel, tehát nem szokványos dolog ez, és emiatt szerintem lehet kockáztatni is. 50 beülővel is lehet ezt játszani, csak normál fokozaton és 4-8 asztalon, hogy ne egy nagy bukó legyen belőle és lehessen visszatáncolni 1 fokozatot.

mrluckyfish
Válasz Matt Coburn kommentjére
2014. máj. 13. 9:59

köszi a segítséget :) , szóval egy 100beülővel azért számljak akkor..
és egy jobb reg mennyi ROI-t hoz?

RandomRambo
Válasz mrluckyfish kommentjére
2014. máj. 13. 10:39

SharkScope - Online and Live Poker Statistics
Itt nézz körbe ROI ügyileg

mrluckyfish
Válasz RandomRambo kommentjére
2014. máj. 15. 8:41

köszönöm szépen :)

Élő ügyfélszolgálat