Érdeklődöm, hogy aki 15-20 asztalon játszik folyamatosan, az hogyan menedzseli a végjátékokat? Bokunál például el sem tudom képzelni hogy csinálja, hogy mondjuk 45 asztal megy, és abból egyszerre 5 headsup, amiknél pillanatonként dobja fel neki az asztalt, és ugye mindezt turbo fokozaton.
Most például a kisebb varianca érdekében csak 9 fős normálokat tolok, és mivel ott gyakoribb, hogy egyszerre érek a végére sok asztalon, esetenként egyszerre megy 2-3 heads up, mellette 2-3 asztal még, amin már csak 3-an vagyunk, kiabálnak rám, hogy lassú vagyok. :-D
Kapcsold ki a chatet...Amúgy 15-20 asztalnál érdemes table ninját használni.
Kérdés a következő? Hogy áll most a Pokerstarson a 3,5 dolláros limit 18fős turbón? Hozható 10% ROI átlagban?
jelenleg mennyi roi hozható 3,5ös 18 fősön?
és hány BI kell hozzá?
Pár éve toltam rendszeresen , mostanában csak elvétve.
40-50 BI javallott , a ROI meg csak rajtad és az rng múlik:)
Verhetőnek tartom a mezőnyt , de a túrbó változatban az itm környékén képben kell lenni az ICM el!
Vagyis a push or fold stratégiát kell alkalmazni a várható értékhez viszonyítva!
Pár éve toltam rendszeresen , mostanában csak elvétve.
40-50 BI javallott , a ROI meg csak rajtad és az rng múlik:)
Verhetőnek tartom a mezőnyt , de a túrbó változatban az itm környékén képben kell lenni az ICM el!
Vagyis a push or fold stratégiát kell alkalmazni a várható értékhez viszonyítva!
Nem értek a műfajhoz, de 40-50 BI manapság már a kocsmában is kevés sztem.
Egyetértek. Turbon az ember fél nap alatt eldurrogtat ennyit.
köszi a segítséget :) , szóval egy 100beülővel azért számljak akkor..
és egy jobb reg mennyi ROI-t hoz?
SharkScope - Online and Live Poker Statistics
Itt nézz körbe ROI ügyileg
köszönöm szépen :)