Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 18 fős SNG kérdések

Tir-X
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. ápr. 5. 17:43

Palesz, sry, de hidd el, nekem sem megy jobban a móka :P Sztem abba is hagyom msot kicsit, mert ezt nem bírom idegekkel, ami itt megy most :S

Teddy, sztem nagyon különböző mennyiséget játszik itt mindenki, időtől és asztalszámtól függően. A turbo is jó, csak ahogy Diablo is írta, jobban fáj a variancia, engem most épp kicsinál :P

Palesz, kérésedre két hand, hogy ne unatkozzatok :P

21. - submitted 03-30-2011 - 06:32 am - Poker Hand Replays
Ugye easypush 5 főnél az ilyen mindig? Mivel tolnátok?

22. - submitted 03-30-2011 - 06:34 am - Poker Hand Replays
Szintén bubble. Jó a call? Csak mert mögöttünk van egy elég shorty. A pusholó elég feszes: 8/7.

Strong Teddy
2011. ápr. 5. 17:47

Köszönöm az itteni tanácsokat. Eddig igazából micro MTT-ket, 45fős meg néha belenéztem ezekbe a sng-ba. Megpróbálok akkor 4-6 asztal körülire beállni és minél több tourt lejátszani. A BR egyenlőre nem enged a 3$-osokat, de reményeim szerint ez kb. a hónap végéig se fog tartani. =)

Köszi a tanácsokat! =)

Johnny Diablo
Válasz Tir-X kommentjére
2011. ápr. 5. 18:03

Palesz, sry, de hidd el, nekem sem megy jobban a móka :P Sztem abba is hagyom msot kicsit, mert ezt nem bírom idegekkel, ami itt megy most :S

Teddy, sztem nagyon különböző mennyiséget játszik itt mindenki, időtől és asztalszámtól függően. A turbo is jó, csak ahogy Diablo is írta, jobban fáj a variancia, engem most épp kicsinál :P

Palesz, kérésedre két hand, hogy ne unatkozzatok :P

21. - submitted 03-30-2011 - 06:32 am - Poker Hand Replays
Ugye easypush 5 főnél az ilyen mindig? Mivel tolnátok?

22. - submitted 03-30-2011 - 06:34 am - Poker Hand Replays
Szintén bubble. Jó a call? Csak mert mögöttünk van egy elég shorty. A pusholó elég feszes: 8/7.

21, azt hiszem any párral A5+ KJs+ al betenném, de sajnos én ezeket csak icm trainerrel nézegetem. mivel ott pötyögni kell a handeket lusta vagyok. wizardot meg csak törvényhozás után. szóval van még hiba a push rangemben :) de hát ezért is vagyok itt. tanulni :)

22, mivel feszes az ellen és utg pushol nem hiszem, hogy 1010-el c-olnék. pláne, hogy van kevesebb stack is. szerintem itt AJ+ JJ+al adnám így hirtelen.

boci23
2011. ápr. 5. 18:47

21: nálam any pár játszik meg KQs+ ATs+

22: határeset a TT call... Bár nemhiszem, hogy el tudnám dobni :) 99et hamarabb! JJ+ AQs+ amúgy a call range, mert vannak még bőven mögötted. Nem szabad ellazázni!

dodi89
Válasz boci23 kommentjére
2011. ápr. 6. 2:38

Még mindig nem tudom hogy kell képet beszúrni rendesen, de elég sick napom volt:

BT86
Válasz boci23 kommentjére
2011. ápr. 6. 2:39

Üdv!
Régebben (vagy 1,5 éve...) elég sok 18 fős sng-t nyomtam le ps-en. Tegnap éjjel gondoltam kicsit visszanézek, mert anno elég lightos volt a mezőny, meg egy kicsit elment a kedvem a versenyektől és talán ez áll még közel hozzám.
Valószínűleg felvetődik bennem majd pár kérdés, remélem itt meg tudjuk majd őket vitatni.
Ami először feltűnt, az az, hogy a hm elég furcsán számolja a $EV-t. Lehet, hogy csak én vagyok hülye, nem mozgok ebben otthonosan, mert főként versenyeket játszok egy ideje. Meg ha sng-ztem is,akkor is csak 1 asztalost játszottam, ahol mindig volt $EV Diff az all ineknél (és a $ WON illetve a $EV WON közt szinte mindig volt valamennyi különbség, most pedig az amin pénzbe értem, azok közül 1 sng-nál van különbség az ev és az eredmény közt...).
Az igaz, hogy jelenleg nem a legfrissebb hm van fent, mivel több probléma volt az újjal versenyeken, de ennek nem hiszem, hogy lenne jelentősége (legalábbis remélem :) ).
Főleg azért érdekelne, mert a kis minta miatt nem az eredményre akarok hagyatkozni, hanem sokkal inkább az ev-re, és szeretném, hogy minél előbb letisztuljon a játékom, mert több szituációban is bizonytalannak éreztem magam. 149 játék alatt hm szerint 16,2%-al van ev alatt a roi-m, ami a kis minta miatt nem is érdekelne, ha nem lennének kétségeim az ev pontosságát illetően.
Illetve szeretném, ha néhány fontosabb statot megosztanátok. Kíváncsi vagyok "jó úton" haladok-e :)
Pár napon belül nekem is értékelhető mintám lesz, és remélem addigra nem futok ilyen rosszul. Illetve volt pár kérdéses meg vicces leosztás is, amiket majd felrakok, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Most így visszanézve elég hosszú és kusza hozzászólás lett, remélem ki lehet bogozni :)
GL

BT86
Válasz dodi89 kommentjére
2011. ápr. 6. 2:42

Még mindig nem tudom hogy kell képet beszúrni rendesen, de elég sick napom volt:

Összefutottunk párszor :)

dodi89
Válasz BT86 kommentjére
2011. ápr. 6. 2:48

Emlékszem:)

HM teljesen rosszul számolja az EV-t 18fősökön.

A mezőny meg nem éppen lightos 16osokon, elég sok a jó reg manapság:(

Tir-X
Válasz BT86 kommentjére
2011. ápr. 6. 2:52

Wow dodi, ez tényleg nagyon sick lett. Azért örülök, hogy visszahoztad a végére, biztos nyugodtabban mész aludni :P

BT, hány dolcsison nyomod?

A HM fos, nem lehet adni az EV-re, mert hülyeség. A SNG-k nagy részénél azt sem veszi be magának, hogy 18 fős volt, nemhogy az EV jó legyen. Úgyhogy ne foglalkozz vele.

Milyen statokra gondoltál? Handeket és kérdéseket meg nyomasd csak ( bár valszeg nem a tőlem kapott választól leszel okosabb, de segáz :D ) :)

Johnny Diablo
Válasz dodi89 kommentjére
2011. ápr. 6. 2:56

ha már itt tartunk leírhatná vki a kép beszúrást mert nekem sincs lövésem róla :)

Élő ügyfélszolgálat