Emlékszem:)
HM teljesen rosszul számolja az EV-t 18fősökön.
A mezőny meg nem éppen lightos 16osokon, elég sok a jó reg manapság:(
Wow dodi, ez tényleg nagyon sick lett. Azért örülök, hogy visszahoztad a végére, biztos nyugodtabban mész aludni :P
BT, hány dolcsison nyomod?
A HM fos, nem lehet adni az EV-re, mert hülyeség. A SNG-k nagy részénél azt sem veszi be magának, hogy 18 fős volt, nemhogy az EV jó legyen. Úgyhogy ne foglalkozz vele.
Milyen statokra gondoltál? Handeket és kérdéseket meg nyomasd csak ( bár valszeg nem a tőlem kapott választól leszel okosabb, de segáz :D ) :)
Szerintem az AQ abszolut push lap de a 10 J nem callozo !!
Szoval itt az ellen hibazott de az rng neki adta
itt masféle játékot el sem bírok képzelni mert miniraisre valaki ugyis rádtolja , és ugye utána ezt nem dobnank!
TT pár abszolut jo megadas mert a többiektöl csak monsterrel jön utánad call
az utg pusholasa betudhato annak is hogy inkább betolja Ax el most mind calloz barmivel a következö körben BB röl
ez az idöszak a kedvencem 5-6 fö
itt sokan pénzbe akarnak érni és teljes a befeszülés , de ugye ezt masok is tudjak és pusholnak A2 Q6 szerü lapokkal ami ellen a TT nagyon elöl van
megfigyeltem : rengeteg TT paros kérdést teszel fel
szerintetek ez turboban preflop mennyire AI lap?
Lehet hogy én gondolom rosszul de 3,5 szinten barmikor megyek vele AI flop elött
A mezőny meg nem éppen lightos 16osokon, elég sok a jó reg manapság:(
ha 16$tét,akkor nem is csodalkozom,hogy ott már nem lightos starson.
mi a nicked starson,sok 18 estleg 27fősseket jatszottal már összesen?
szép graf szép eredmény!
hatalmas grat,tényleg már sok játék van mögötted.
megkérdezhetem,profitod nagy részét melyik jatekkal(mien limiten)sikerült összehoznod?
(bár ahogy nézem 6$ 18fős,gondolom turbo)
azert már ott is lehetnek morcos ellenfelek...:S
Nagy részt 180fős turbo sngken sikerült profitot realizálni. Anno még játszottam 36$-rosokat is, csak aztán szóltak, hogy valszeg ott túl kemény a mezőny nekem. Szerencsére előtte 2-3-at végigmákoltam, aztán menekültem:)
Felhivnam a figyelmetek egy svéd srácra, a neve Eldoctore
3,5 $ téten 3 honap alatt 2500$ keresett supernova szinten jár
igazi reg . Tökéletes rangekkel játszik, gondolom páran találkoztatok is vele!! Sokszor játszottam vele, statokat nem gyüjtök senkiröl de ha valakinek van rola valami tudomasa , beszeljük át . Fontosnak tartom megjegyezni hogy nem az a célom hogy megkeressem a gyenge pontjait, mert ezt etikátlannak tartanám.Megfigyeléseimet szeretném beiktatni a sajat jatekomba!
Ismerem, én is játszottam vele elég sokat, virít is nála a vörös színű note ( ez a legjobb szín nálam :) ). Mivel túl sok asztalon nyomtam eddig, megfigyelésem nem nagyon van róla, max sok handem a HM-ben :) De én is gondoltam rá, hogy ki kéne elemezgetnem, hátha javít valamit a saját játékomon. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy esetleg HM alapján bogarászni, mit hogyan csinál.
Ebben nem sok rációt látok. Egyrészt több 10k hand kellene róla, hogy nagyjából be lehessen lőni, hogy milyen rangekkel dolgozik valaki (nézvén, hogy shoveoknál nem mindig fogod látni a lapját), másrészt az asztal dinamikáját is elemezni kell, mert nyilván egy normális játékos nem ugyanazzal a range-dzsel fog pusholni pl 2 nit vakkal szemben, mint 2 50/5ös CS vak ellen.
(Harmadrészt meg ne egy 3$-6$-os reget akarjatok akkor már tanulmányozni szerintem:) )