az A3 az borzasztó! A 43/9 es emberre a legjobb ha preflop rátolod a 10 BB-d!
De a floppon már nem lehet elengedni!
szóval PREFLOP kerüljön be az egész és jó lesz:)
A 22 pedig sima push! Mindig arra gondolj ilyenkor, hogy ő sem fog túl lazán callolni, mert ahogy te is ő is ugyanúgy látja, hogy van egy shorty ezért itt nemhogy 22 vel, de sokkal trágyább lappal is monster plus EV a push! Itt akkor adsz neki esélyt, hogy pénzbe érjen ha nem tolod rá, nem pedig ha eldobod!
Ne hagyj ki ilyen helyzeteket! Ráadásul nem is olyan shorty az az emberke:)
SNGben bármi megtörténhet!
Ja amugy bia89 vagyok csak ez a másik nickem itt! én is FR sngket játszom 22$ on
az A3 az borzasztó! A 43/9 es emberre a legjobb ha preflop rátolod a 10 BB-d!
De a floppon már nem lehet elengedni!
szóval PREFLOP kerüljön be az egész és jó lesz:)
Áhh a shorty-t nem láttam SRY! Úgy jó a csekk.. floppon egy utcát lehet callolnék de a fold sem rossz!
A 22 pedig sima push! Mindig arra gondolj ilyenkor, hogy ő sem fog túl lazán callolni, mert ahogy te is ő is ugyanúgy látja, hogy van egy shorty ezért itt nemhogy 22 vel, de sokkal trágyább lappal is monster plus EV a push! Itt akkor adsz neki esélyt, hogy pénzbe érjen ha nem tolod rá, nem pedig ha eldobod!
Ne hagyj ki ilyen helyzeteket! Ráadásul nem is olyan shorty az az emberke:)
SNGben bármi megtörténhet!
Ja amugy bia89 vagyok csak ez a másik nickem itt! én is FR sngket játszom 22$ on
a több nick az tök véletlen! :D az akadémián keresztül regeltem valami terembe a saját nevemen! utána meg másik terembe a barátnőmén... ezért van 2 nick:)
Szerintem a videók elég hasznosak voltak! mégha nem is volt bennük túl sok szakmai dolog :)
a több nick az tök véletlen! :D az akadémián keresztül regeltem valami terembe a saját nevemen! utána meg másik terembe a barátnőmén... ezért van 2 nick:)
Szerintem a videók elég hasznosak voltak! mégha nem is volt bennük túl sok szakmai dolog :)
nm :)
Persze igyekszem aktivizálni magam!
Meg már lassan megírom a márciusi blogom is!
Mate véleményéhez közeli az enyém.
22: Ha úgy gondolod, hogy any2val tolhatod, akkor bizony any2val érdemes tolni. Ettől függetlenül a nash 70vel csördíteném biztosan. A 22 kihagyása kirívó hiba.
"Én a sorti kiesésére számítva biztonsági okokból dobtam. Kelle-e ezzel foglalkozni, vagy sima push?"
Hülyeség. Biztonsági okokból? El kell ezt felejteni. Mintha úgy gondolnád, hogy a nash/wizard nem számol azzal, hogy egy kis stack ül az asztalnál.
A3: Nekem a shorty mellett is tud tetszeni a push. Tiszta megoldás.
Ha gyakran csinálja ezt, hogy limpel és nyit, akkor egy vagy két utcát biztosan adnék. Ismét egy túl feszes/félős játék, csak mert van egy 3bbés stack.
TQ:
Regulár ellen ízi, de valóban nem kell -EV callozni, mert jó eséllyel lesz elég FEnk, miután átment rajtunk a vak (ott viszont majd tolni kell -EV is!)