ami másik kérdés, hogy kvázi CL-ként kötelességem-e egyáltalán ilyen moveokat bevállalni vagy kb. sitout és várunk?
az ellen megadása mennyire jó? easy call-nak tűnik, ha SB any2 push
érdekelne a véleményetek a QQ+ megjátszásáról az alacsony vakszinten, mondjuk 10-20on.
a kérdés itt alapvetően arról szólna, hogy a sethuntingoló regek ellen mit tehetünk, akik limpcallt játszanak a kis ppvel.
fel lehet-e adni viszonylag dry boardon az overpárt? feladjuk a conbet után a játékot? egyáltalán stackért akarunk játszani? mennyit emeljünk? emeljünk mondjuk 160-ig h ne legyen setvalue? de akkor ki fogja megadni ha ezzel eláruljuk a lapunkat?
érdekelne a véleményetek a QQ+ megjátszásáról az alacsony vakszinten, mondjuk 10-20on.
a kérdés itt alapvetően arról szólna, hogy a sethuntingoló regek ellen mit tehetünk, akik limpcallt játszanak a kis ppvel.
fel lehet-e adni viszonylag dry boardon az overpárt? feladjuk a conbet után a játékot? egyáltalán stackért akarunk játszani? mennyit emeljünk? emeljünk mondjuk 160-ig h ne legyen setvalue? de akkor ki fogja megadni ha ezzel eláruljuk a lapunkat?
Ez ellenfélfüggő.
Jó regulárok ellen nem érdemes stackért játszani QQ-val, mert gyengébb lappal úgysem fog jönni veled.
Korai szakaszban a regek a JJ-TT lapokat is setminerkedésre fogják használni, azzal lehet callozzák a cbetet, viszont később sem fognak agresszívan nyomulni vele. Szerintem könnyen észrevehető, hogy kinél van set ilyenkor.
Ha a limpelőkre ráemelsz, és ott jön egy 3bet, akkor a QQ szerintem instafold.
Viszont ha jön egy agyatlan -30%ROI-s fish, akkor az ellen nyugadtan lehet nyomulni. Ott ki kell szedni a lehető legtöbb value-t.
mára két hand:
1. easy push?
PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 150/300 Blinds 30 Ante (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (SB) (t1015)
BB (t1290)
UTG (t1965)
MP (t6075)
CO (t2015)
Button (t2640)
Hero's M: 1.61
Preflop: Hero is SB with 5, J
5 folds, HERO?
2. easy push a BB CL-re?
PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 150/300 Blinds 30 Ante (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (CO) (t1435)
Button (t1410)
SB (t2235)
BB (t5385)
UTG (t2855)
MP (t1680)
Hero's M: 2.28
Preflop: Hero is CO with Q, Q
2 folds HERO?
1.:
Mivel a másik ss a nagyvak, így nem szabad hagyni a walkot, pusholni kell gyak. any2 carddal.
Ha itt dobsz, közel 900-as stacked marad, és alig lesz FE-d, így akkor nagy valószínűséggel multi potba kerülsz ss-ként, ami nem életbiztosítás.
2.:
Szintén push.
SS vagy, nem számít, hogy épp a CL a nagyvak.
Arra itt szerintem nem érdemes játszani, hogy a másik két ss közül valaki hamarabb kiesik.
köszi, én is így gondoltam, két push lett az eredmény és két fold/körfold.
Van nekem is egy kérdéses handem:
Hand #17463E23F2000041: $10 NLH Double-up
Seat 2: thin*** (2070,00 in chips)
Seat 3: bojo*** (1417,00 in chips)
Seat 5: andy*** (3720,00 in chips)
Seat 6: Polacheck (1275,00 in chips)
Seat 8: lafa*** (5443,00 in chips)
Seat 10: Hamm*** (1075,00 in chips)
Hamm***: posts small blind 100
thin***: posts big blind 200
Dealt to Polacheck [ Qs Qc ]
bojo***: folds
andy***: is all in 3720.0000
Hero?
jo lenne tudni milyen jatekos, egy passziv sok asztalon jatszo nyero, regularnak eldobnam. fishnek call...