Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

ceewyl
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 13. 9:30

A 77 annyira nem rossz szerintem. Gyakorlatilag a kisvakból any2 az ollé rangeünk, az ellen 77-el nem rossz, egy coinflip jobb oldala nála van, még akkor is, ha két magas lappal áll szemben.

A KQ tényleg egy fish, mehet neki a note.

77: Eleve 8,5 bb-vel limpel, alapból hülyeség.
Utána normálstack ai, erre jön egy normál stack call (ez sokkal nagyobb erőt mutat, mint maga az ai), ezek után el kéne kezdenie gondolkodni. Gyakorlatilag kevés olyan mutatás van, ami számára jó.
Ha preflop pushol, és úgy esik ki, akkor jól játszott volna, így viszont szörnyű call volt szerintem.

Amúgy egy ss limpelőre nem any2 card az ai rangem, mert ha limpelni képes ilyen stackel, akkor elég valószínű, hogy FE-je is alig van.

hgt1
2009. jan. 13. 9:31

A 77 annyira nem rossz szerintem.

a 77 szinten nagyon rosszul jatszott, btw ekkora vakoknal mar nincs set mining, foleg ekkora stackel. ezzel a lappal kotelezo lett volna a push neki..

Polacheck
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jan. 13. 9:33

77: Eleve 8,5 bb-vel limpel, alapból hülyeség.
Utána normálstack ai, erre jön egy normál stack call (ez sokkal nagyobb erőt mutat, mint maga az ai), ezek után el kéne kezdenie gondolkodni. Gyakorlatilag kevés olyan mutatás van, ami számára jó.
Ha preflop pushol, és úgy esik ki, akkor jól játszott volna, így viszont szörnyű call volt szerintem.

Amúgy egy ss limpelőre nem any2 card az ai rangem, mert ha limpelni képes ilyen stackel, akkor elég valószínű, hogy FE-je is alig van.

Benéztem, azt hittem ő a BB.

hgt1
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jan. 13. 9:38

igy van, ss limpnel altalaban olyan lap lesz amire szeretne ha visszatolnak: magas par, ket magas lap, vagy butabbaknal kozepes, alacsony par, aszos lap. az ilyenektol nem nagyon szamithatunk dobasra ha mar belimpelt.

Polacheck
Válasz hgt1 kommentjére
2009. jan. 13. 9:45

igy van, ss limpnel altalaban olyan lap lesz amire szeretne ha visszatolnak: magas par, ket magas lap, vagy butabbaknal kozepes, alacsony par, aszos lap. az ilyenektol nem nagyon szamithatunk dobasra ha mar belimpelt.

Azért ezzel nem értek egyet. Rengeteg fish van, aki megpróbál olcsón flopot nézni ekkora vakoknál is. Legalábbis a 10 dolcsis szinten az eddigi tapasztalatom alapján ezt látom. Lehet, hogy magasabb szinten jobbak, de itt iszonyat sok ilyen van.

hgt1
2009. jan. 13. 10:07

Azért ezzel nem értek egyet. Rengeteg fish van, aki megpróbál olcsón flopot nézni ekkora vakoknál is. Legalábbis a 10 dolcsis szinten az eddigi tapasztalatom alapján ezt látom. Lehet, hogy magasabb szinten jobbak, de itt iszonyat sok ilyen van.

persze, de az ilyen halakra szvsz a viszonylag tag calling rangeuk miatt nem erdemes any2vel allin menni.

Polacheck
Válasz hgt1 kommentjére
2009. jan. 13. 10:26

persze, de az ilyen halakra szvsz a viszonylag tag calling rangeuk miatt nem erdemes any2vel allin menni.

Hát a caken a fishek inkább passzívak. 600 zsetonból képesek flopot nézni majd foldolni.

V.Peti
2009. jan. 13. 13:57

a színvonal: vannak jó, okos regularok és asztalonként 3-4 fish legalább.
múltkor tíz kör alatt lement a dolog, mert volt egy utg limp egy 90ig rr, utg limp call, setet flopol és kiejti a KK-t. ez -1
aztán a 8. körben az AK, az AA és az AQ, majd 4.ként a 88 is allin tudta tenni a másikat és persze jött két dáma :)

szóval vannak nagyon gyenge játékosok. érdemes rájuk keresni sharkon, mert nem ritka a -80% ROI-os -2500 dolláros emberke. ők limpelnek any position, any hand, any stack :)

cake
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jan. 13. 14:17

a színvonal: vannak jó, okos regularok és asztalonként 3-4 fish legalább.

Stars? en eddig nem igy tapasztaltam

V.Peti
Válasz cake kommentjére
2009. jan. 13. 14:29

Stars? en eddig nem igy tapasztaltam

akkor lehet h nekem volt mázlim, mindenesetre sok a limpelgetős és teljesen rosszul, bután pusholó emberke. ill. aki nem tudja mit kell csinálni CL-ként.

Élő ügyfélszolgálat