vigasztalásképpen én is egy ilyen szopo downswingbe vok , psnél előfordul hogy 1-2napig nem tudsz nyerni ilyenkor jobb pihenőt tartani mert úgy se tudsz nyerni sőt evenbe sem..
vigasztalásképpen én is egy ilyen szopo downswingbe vok , psnél előfordul hogy 1-2napig nem tudsz nyerni ilyenkor jobb pihenőt tartani mert úgy se tudsz nyerni sőt evenbe sem..
Nem tudom.
15-dike előtt össz. három minuszos napom volt, 15-e után össz. három pluszos, pedig minden nap játszottam.
Nem hinném, hogy azóta annyival romlott volna a játékom, az önbizalmam viszont valóban a béka segge alatt van.
A mai nap során ilyen emberek ellen buktam nagyobb potokat/estem ki:
12/8...yes!
pedig ma is hibáztam, pf rátoltam ss-re és lecallolt KJ-vel, verte a tizes magasomat, 8as asztalon sbből rátoltam az AK-ra, ő se tudta elengedni és így is, csoda :)
hétvégén csinálok videót és abból legalább át tudjuk beszélni a hibáimat és a játék csínját-bínját.
12/8...yes!
pedig ma is hibáztam, pf rátoltam ss-re és lecallolt KJ-vel, verte a tizes magasomat, 8as asztalon sbből rátoltam az AK-ra, ő se tudta elengedni és így is, csoda :)
hétvégén csinálok videót és abból legalább át tudjuk beszélni a hibáimat és a játék csínját-bínját.
Srácok, össze tudjuk gyűjteni, hogy mely termekben van DoN sng?
Én a Stars, Ongame, B2B, Cake hálózatokról tudok, ezen kívül van még valahol?
Srácok, össze tudjuk gyűjteni, hogy mely termekben van DoN sng?
Én a Stars, Ongame, B2B, Cake hálózatokról tudok, ezen kívül van még valahol?
Ipoker, Boss, amiket tudok pluszban.
Szóval szinte mindenhol van. Erősen gondolkodom azon, hogy a Stars-e a jó választás, vagy érdemes ezzel az sng-vel is búnuszk**válkodásba kezdeni máshol.