Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

geryhun
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 27. 15:48

vigasztalásképpen én is egy ilyen szopo downswingbe vok , psnél előfordul hogy 1-2napig nem tudsz nyerni ilyenkor jobb pihenőt tartani mert úgy se tudsz nyerni sőt evenbe sem..

ceewyl
Válasz geryhun kommentjére
2009. jan. 27. 15:51

vigasztalásképpen én is egy ilyen szopo downswingbe vok , psnél előfordul hogy 1-2napig nem tudsz nyerni ilyenkor jobb pihenőt tartani mert úgy se tudsz nyerni sőt evenbe sem..

Nem tudom.
15-dike előtt össz. három minuszos napom volt, 15-e után össz. három pluszos, pedig minden nap játszottam.
Nem hinném, hogy azóta annyival romlott volna a játékom, az önbizalmam viszont valóban a béka segge alatt van.

mijamoto
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jan. 27. 15:54

Nem tudom.
15-dike előtt össz. három minuszos napom volt, 15-e után össz. három pluszos, pedig minden nap játszottam.
Nem hinném, hogy azóta annyival romlott volna a játékom, az önbizalmam viszont valóban a béka segge alatt van.

Szintén zenész!Mintha én írtam volna.

hgt1
2009. jan. 27. 16:16

A mai nap során ilyen emberek ellen buktam nagyobb potokat/estem ki:

bocsanat, hogy beleoffolok de ha mar halak meg kell mutatnom a kedvencemet 13$ sh-rol

Image

rektires (Y)

V.Peti
Válasz hgt1 kommentjére
2009. jan. 27. 21:30

12/8...yes!

pedig ma is hibáztam, pf rátoltam ss-re és lecallolt KJ-vel, verte a tizes magasomat, 8as asztalon sbből rátoltam az AK-ra, ő se tudta elengedni és így is, csoda :)

hétvégén csinálok videót és abból legalább át tudjuk beszélni a hibáimat és a játék csínját-bínját.

Polacheck
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jan. 27. 21:44

12/8...yes!

pedig ma is hibáztam, pf rátoltam ss-re és lecallolt KJ-vel, verte a tizes magasomat, 8as asztalon sbből rátoltam az AK-ra, ő se tudta elengedni és így is, csoda :)

hétvégén csinálok videót és abból legalább át tudjuk beszélni a hibáimat és a játék csínját-bínját.

Jövő héten valamikor én is csinálok egyet. Amint lesz hangkártyám (hülye vista alatt nem működik az integrált).

Polacheck
2009. jan. 28. 13:31

Srácok, össze tudjuk gyűjteni, hogy mely termekben van DoN sng?

Én a Stars, Ongame, B2B, Cake hálózatokról tudok, ezen kívül van még valahol?

ceewyl
2009. jan. 28. 13:32

Srácok, össze tudjuk gyűjteni, hogy mely termekben van DoN sng?

Én a Stars, Ongame, B2B, Cake hálózatokról tudok, ezen kívül van még valahol?

Ipoker, Boss, amiket tudok pluszban.

Polacheck
2009. jan. 28. 13:48

Ipoker, Boss, amiket tudok pluszban.

Szóval szinte mindenhol van. Erősen gondolkodom azon, hogy a Stars-e a jó választás, vagy érdemes ezzel az sng-vel is búnuszk**válkodásba kezdeni máshol.

ceewyl
2009. jan. 28. 13:55

Szóval szinte mindenhol van. Erősen gondolkodom azon, hogy a Stars-e a jó választás, vagy érdemes ezzel az sng-vel is búnuszk**válkodásba kezdeni máshol.

Én most megnézem a betfriendset (ipoker), hogy milyen.
A vakstruktúra első ránézésre sokkal rosszabb, viszont szerintem a játékosállomány is rosszabb lesz.
Meg kicsit elegem van az egy helyben toporgásból, akkor már inkább bukjak. :D

Élő ügyfélszolgálat