Én most megnézem a betfriendset (ipoker), hogy milyen.
A vakstruktúra első ránézésre sokkal rosszabb, viszont szerintem a játékosállomány is rosszabb lesz.
Meg kicsit elegem van az egy helyben toporgásból, akkor már inkább bukjak. :D
Én az Ipokeren erőlködöm DoN -kal. sok infóm még nincs 2$ 6 max verhetőek 5$ már gázos a mezőny.
Pola tanácsára át állok a 10 fősre majd jelentkezem én is.
Napi hány darabot toltok?????
Üdv
Én az Ipokeren erőlködöm DoN -kal. sok infóm még nincs 2$ 6 max verhetőek 5$ már gázos a mezőny.
Pola tanácsára át állok a 10 fősre majd jelentkezem én is.
Napi hány darabot toltok?????
Üdv
Adsz majd infót 1-2 hét után?
iPokeren 1,2$ 2,4$ 5,5$ 11$ 22$ 33$ 55$ 109$ 215$ Duoble up SNG-k vannak, csak turbo.
4 perces vakszintek: 10/20 20/40 30/60 50/100 100/200 150/300 200/400 300/600 400/800 ....
ma felvettem egy sessiont (12 asztal), kérdezném, hogy a kommentek között mire lenne igény? nyilván nem tudom mindig mondani, hogy miért pusholok, de kb. mit vártok miről beszéljek ill. ne beszéljek?
ma felvettem egy sessiont (12 asztal), kérdezném, hogy a kommentek között mire lenne igény? nyilván nem tudom mindig mondani, hogy miért pusholok, de kb. mit vártok miről beszéljek ill. ne beszéljek?
Nah most végeztem 20 db FR 5,5$ - sal.
Megbontottam két 10 es sessionra. A pofám leszakadt. Az első turnusban 10 ből 7 nyertem 3 buktam. A másodikban pont fordítva 3 nyertem 7 bukta.
Az volt a legnagyobb baj, hogy a ssek akiknek kik ellett volna esni mindig dupláztak a teljesen esélytelen lapjaikkal. Hihetetlen mi ment nem csak ellenem hanem mindenki ellen 1, 2 outok backdoor szinek sorok flössök.
Elkeseredve nagyon nem vagyok de topogás van megint.
Üdv.
YouTube - Double or Nothing II
YouTube - Double or Nothing I
először nézzétek meg ezt, aztán a srácot sharkon. jó coaching :)
YouTube - Double or Nothing II
YouTube - Double or Nothing I
először nézzétek meg ezt, aztán a srácot sharkon. jó coaching :)