Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

ceewyl
Válasz hgt1 kommentjére
2009. febr. 2. 12:31

gondolom kotottel valamilyen dealt, megkerdezhetem hany %-ra jon ki?

Semmi deal nincs, csak jó eséllyel élmezőnyben leszek a silver cash racen, az Akadémiás racen, és kiveszem a FD bonuszt.
Aztán ha netán megtetszik a terem, akkor esetleg lehet ilyenről majd beszélni.

Amúgy a 6 max mezőny szerintem botrányosan gyenge, ha jobb vakstruktúra lenne, azonnal jönnék ide.

Powerotti: van, csak nem DoN SnG-ben, simában simán lehet ilyet csinálni.

Steveeland
Válasz Powerotti kommentjére
2009. febr. 2. 12:51

Nem tudom milyen lista ez, de ilyen ROI-k nem léteznek...

:)

Természetesen ezek a ROIk nem a normál ROIt jelentik. Az elért eredményedhez a race-en belül lejátszott játékok darabszáma (!) után bonusz százalékokat kaphatsz. Így teljesen mindegy hogy 2 vagy 5 dolláros SnGt játszol, ha te egyszerűen eszméletlen sokat tolsz le havonta, elöl végezhetsz.

Kivéve persze, hogy 1-2 szerencsevadász 40 lejátszott játékkal nem előz meg :)

szigma
Válasz Steveeland kommentjére
2009. febr. 2. 19:56

Természetesen ezek a ROIk nem a normál ROIt jelentik. Az elért eredményedhez a race-en belül lejátszott játékok darabszáma (!) után bonusz százalékokat kaphatsz. Így teljesen mindegy hogy 2 vagy 5 dolláros SnGt játszol, ha te egyszerűen eszméletlen sokat tolsz le havonta, elöl végezhetsz.

Hmm.. Régen még nem így volt!

hgt1
Válasz Steveeland kommentjére
2009. febr. 3. 12:19

ez eddig vilagos, en csak azt nem ertem hogy ez a pontszamitas hogy mukodott. minden 100.adik jatek utan kapott 2,5% pluszt, (tehat mondjuk 200 jateknal 5%-ot) vagy 50 jatek utan kapott 2,5%-ot majd 60 utan 2,5%-ot szinten (tehat 60 jatek alatt 5%ot?). vagy meg lehet az is hogy az elso 50 jatekra kapott 2,5%-ot majd a kovetkezo 60ra is ugyanennyit, szoval osszesen 110re 5%-ot. ez a pontszamitasi rendszer nekem elegge atlathatatlan =/

V.Peti
Válasz hgt1 kommentjére
2009. febr. 3. 12:24

aki nem bírná kivárni:

Letöltés | ToldACuccot.hu - A hatékony és gyors fájlküldő...

első tízet engedi, szóval hajrá.

viszonylag sok benne a csúnya szó, nem zavaróan, de sok. ezúton elnézést kérek érte.

titcar
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 3. 12:38

nah ma-tegnap játszottam megint párat. asszem ez nem az én műfajom :D
kb. olyan 10-13-at sikerült produkálni, ebből egyszer csináltam iszonyat nagy hülyeséget, 1-2 cooler meg 1-2 lemák, de még így is maradna 7-8 ami kb. fogalmam sincs, hogy min ment el.

de azért majd megnézem a vidijót :)

ashnur
2009. febr. 3. 13:31

ugye az utolsó partiban mindketten kiestetek, de te azért lettél 5., mert több zsetonod volt. Teljesen független ugyanis, hogy mi jött le neki (két pár, magasabb kicker), mert nem volt zsetonja hogy tartsa a több pénzedet. ez gondolom eddig neked is nyilvánvaló volt. kérdés, hogy te megkaptad-e vagy sem a pénzt az 5. helyezésért? :) - mert ez nekem nem derült ki a videó végéből, és kiváncsi vagyok.

V.Peti
Válasz ashnur kommentjére
2009. febr. 3. 13:32

megkaptam. én még ilyennel nem találkoztam, ezért volt furcsa számomra.

titcar
2009. febr. 3. 13:37

megkaptam. én még ilyennel nem találkoztam, ezért volt furcsa számomra.

pedig ps-en így van, hogy saton is, ha az adott handben többen esnek ki, akkor az szívja meg, akinek a legkevesebb zsetonja volt. így volt pl. olyan, hogy autoallinen jutottam be saton, mert volt akinek már az antera volt csak zsetonja :)

V.Peti
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 3. 13:40

ez történt. btn meg én 30 zsetonnal voltunk a handben 300-600 vaknál és 60as anténél. én a vakkal tettem be a pénzt, ő meg az antével, ezért nem tudtam, hogy akkor most mi meg hogy.

Élő ügyfélszolgálat