gondolom kotottel valamilyen dealt, megkerdezhetem hany %-ra jon ki?
Nem tudom milyen lista ez, de ilyen ROI-k nem léteznek...
:)
Természetesen ezek a ROIk nem a normál ROIt jelentik. Az elért eredményedhez a race-en belül lejátszott játékok darabszáma (!) után bonusz százalékokat kaphatsz. Így teljesen mindegy hogy 2 vagy 5 dolláros SnGt játszol, ha te egyszerűen eszméletlen sokat tolsz le havonta, elöl végezhetsz.
Kivéve persze, hogy 1-2 szerencsevadász 40 lejátszott játékkal nem előz meg :)
:)
Természetesen ezek a ROIk nem a normál ROIt jelentik. Az elért eredményedhez a race-en belül lejátszott játékok darabszáma (!) után bonusz százalékokat kaphatsz. Így teljesen mindegy hogy 2 vagy 5 dolláros SnGt játszol, ha te egyszerűen eszméletlen sokat tolsz le havonta, elöl végezhetsz.
Kivéve persze, hogy 1-2 szerencsevadász 40 lejátszott játékkal nem előz meg :)
aki nem bírná kivárni:
Letöltés | ToldACuccot.hu - A hatékony és gyors fájlküldő...
első tízet engedi, szóval hajrá.
viszonylag sok benne a csúnya szó, nem zavaróan, de sok. ezúton elnézést kérek érte.
nah ma-tegnap játszottam megint párat. asszem ez nem az én műfajom :D
kb. olyan 10-13-at sikerült produkálni, ebből egyszer csináltam iszonyat nagy hülyeséget, 1-2 cooler meg 1-2 lemák, de még így is maradna 7-8 ami kb. fogalmam sincs, hogy min ment el.
de azért majd megnézem a vidijót :)
ugye az utolsó partiban mindketten kiestetek, de te azért lettél 5., mert több zsetonod volt. Teljesen független ugyanis, hogy mi jött le neki (két pár, magasabb kicker), mert nem volt zsetonja hogy tartsa a több pénzedet. ez gondolom eddig neked is nyilvánvaló volt. kérdés, hogy te megkaptad-e vagy sem a pénzt az 5. helyezésért? :) - mert ez nekem nem derült ki a videó végéből, és kiváncsi vagyok.
megkaptam. én még ilyennel nem találkoztam, ezért volt furcsa számomra.
megkaptam. én még ilyennel nem találkoztam, ezért volt furcsa számomra.
ez történt. btn meg én 30 zsetonnal voltunk a handben 300-600 vaknál és 60as anténél. én a vakkal tettem be a pénzt, ő meg az antével, ezért nem tudtam, hogy akkor most mi meg hogy.