aki nem bírná kivárni:
Letöltés | ToldACuccot.hu - A hatékony és gyors fájlküld�...
első tízet engedi, szóval hajrá.
viszonylag sok benne a csúnya szó, nem zavaróan, de sok. ezúton elnézést kérek érte.
nem tudom melyik QQ-ra gondolsz. egyiknél squeezeltek, 10 főnél az átlag squeeze/3bet range az QQ+ és AK, az easy fold. aztán volt mégegy QQ-m ott volt egy 350-es stack, ezért dobtam.
a harmadik dáma pár lehet h rossz (ez volt a végén), amikor a másik SS ment allin, azt le lehetett volna callolni. az itt lehet leak.
igen, a 6-7 fő a legfőbb leakem, ezért lenne jó ha időponttal véleményeznéd, köszi.
örülök h tetszett ;)
Köszi a videót!
nem tudom melyik QQ-ra gondolsz. egyiknél squeezeltek, 10 főnél az átlag squeeze/3bet range az QQ+ és AK, az easy fold. aztán volt mégegy QQ-m ott volt egy 350-es stack, ezért dobtam.
a harmadik dáma pár lehet h rossz (ez volt a végén), amikor a másik SS ment allin, azt le lehetett volna callolni. az itt lehet leak.
igen, a 6-7 fő a legfőbb leakem, ezért lenne jó ha időponttal véleményeznéd, köszi.
örülök h tetszett ;)
ez történt. btn meg én 30 zsetonnal voltunk a handben 300-600 vaknál és 60as anténél. én a vakkal tettem be a pénzt, ő meg az antével, ezért nem tudtam, hogy akkor most mi meg hogy.
A 30. percig megnéztem megint:
11.30-nál alul volt egy QQ-d,mellette egy AK,a QQ-val jó read volt,én bizti lecalloltam volna(ezért is jó,h vki csinált végre egy videót,mert igy látom a saját hibáimat is).Az AK-val bb vagy a raisedre kapsz elölről egy reraise-t, vagy vmi kurva jó lapja van(csapda),vagy vmi szar,én ráborítottam volna asztalt,te dobtad,és mutatott vmi Ax-t.
13.20 felül 44-gyel limp elölről,majd minraise-re call?alapból nem fold?
15.15-nél jobb felső,66-tal limp hátulról,egy emelés nem fért volna bele,h legalább szűkítsd az ellenfelek számát,vagy vidd a potot?
19.15-nél kisvakként 10,8 vs 44,majd J,6 vs KK,bár a zsetonmennyiségeket nem látom(vagy alig) nem túl könnyelmű dolgok ezek?Én rengeteg ilyet szoptam,igaz én voltam a KK ill. a 44-gyel mindig!
29.20-nál az AA-val nem jobb lenne egy miniraise,h csábító legyen egy lopásra vmelyik ss-nek?
Általánosságban:jól jöttél ki az allinekből,szinte bármilyen lappal.Még kiváncsi lettem volna,h hogy játszod a közepes pp-ket különböző vakszinteket,de sajna nem kaptál vmi sokat!
Lehet,h nekem is be kellene vezetni ezt a szurkolást,hátha jobb lesz az eredmény!:)
Rávilágítottál néhány hibámra,köszi mégegyszer a videót!
Én sajna nem tudtam letölteni, mert kb. 10k-val jött, 5 órát meg nem akartam várni rá. :(
kis pp első három vakszinten csak sethunting. ha ezen kívüli emelés van akkor fold.
66: utg belimpelt. mondtam is h emelni fogok, de végül a limp miatt én is csak belimpeltem.
AK BB-n: ott UTG limp-minraise: elégszer láttam itt már KK/AA-t, ezért a fold. (nem emlékszem h mutatott volna vmit...)
108s vs 44 volt. ott a stacket játszottam, avg voltunk, ez az, amivel nem callolhatott volna.
J6 vs KK: ott ss/avg voltam, ezért a push. bemákoltam, van ilyen.
most nem vagyok otthon, de volt egy AA amikor UTG voltam, ott mondtam is h azért push mert szélesebb rangel callolhatnak. ha emelek akkor a CL-ségem miatt azt gondolják, hogy nincs FE, ezért nem fogják azzal rátolni, amivel nem callolhatnak le.
ceewyl: nem rajtam múlik, hogy nem került ki a videó :(
köszönöm mindenkinek a segítséget, örülök, ha vkinek élményt is okoztam.
bár nekem követni is nehéz volt 12 asztalt egyszerre, de sok olyan handet dobsz el sztm amit nem biztos, hogy el kéne. Voltak elképesztő readek is gratula hozzá :) alapvetően lehet erre a stratégiára alapozni, csak ha idióták az ellenfelek akkor te sem tudsz semmit tenni... lásd utolsó asztal :)
kérlek mondj időpontot/helyzetet, hogy vissza tudjam nézni. a legfontosabb h más nézőpontokat is meglássak, mint az enyém. alapvetően ezért készült a videó.
utolsó asztal az a nc kategória :)