Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

mijamoto
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 4. 0:01

aki nem bírná kivárni:

Letöltés | ToldACuccot.hu - A hatékony és gyors fájlküld�...

első tízet engedi, szóval hajrá.

viszonylag sok benne a csúnya szó, nem zavaróan, de sok. ezúton elnézést kérek érte.

KÖSZI.Roppant jól szórakoztam:)
Szerintem holnap is megnézem,és akkor már véleményezem is.Elsőre annyit,h én jóval "hevesebb" vagyok 6-7 főnél átlag zsetonnal,vagy kevesebbel(pl a QQ-val simán rátoltam volna).Lehet,h ezért sem nyerek mostanában:(

V.Peti
Válasz mijamoto kommentjére
2009. febr. 4. 0:27

nem tudom melyik QQ-ra gondolsz. egyiknél squeezeltek, 10 főnél az átlag squeeze/3bet range az QQ+ és AK, az easy fold. aztán volt mégegy QQ-m ott volt egy 350-es stack, ezért dobtam.

a harmadik dáma pár lehet h rossz (ez volt a végén), amikor a másik SS ment allin, azt le lehetett volna callolni. az itt lehet leak.

igen, a 6-7 fő a legfőbb leakem, ezért lenne jó ha időponttal véleményeznéd, köszi.

örülök h tetszett ;)

Va
2009. febr. 4. 8:48

Köszi a videót!

mijamoto
2009. febr. 4. 10:57

nem tudom melyik QQ-ra gondolsz. egyiknél squeezeltek, 10 főnél az átlag squeeze/3bet range az QQ+ és AK, az easy fold. aztán volt mégegy QQ-m ott volt egy 350-es stack, ezért dobtam.

a harmadik dáma pár lehet h rossz (ez volt a végén), amikor a másik SS ment allin, azt le lehetett volna callolni. az itt lehet leak.

igen, a 6-7 fő a legfőbb leakem, ezért lenne jó ha időponttal véleményeznéd, köszi.

örülök h tetszett ;)

Ja,a harmadikat gondoltam,amikor azt hiszem K8-cal allin ment,majd te hosszú gondolkodás után dobtad,majd A,10-zel lecallolták(40. perc),nálam ez sima autocall,de az eredmény téged igazol.

Steveeland
2009. febr. 4. 11:06

ez történt. btn meg én 30 zsetonnal voltunk a handben 300-600 vaknál és 60as anténél. én a vakkal tettem be a pénzt, ő meg az antével, ezért nem tudtam, hogy akkor most mi meg hogy.

Nem is kell érteni :) Egy a lényeg: 1-5. helyig fizet. HA te ötödik lettél kapsz pénzt :)

ÉS tényleg jó videó, sajátos stílussal, hatalmas kiszurkolásokkal, ha lehetne magammal vinném a hétvégére mégegyszer végigizgulni :D

mijamoto
Válasz Steveeland kommentjére
2009. febr. 4. 12:00

A 30. percig megnéztem megint:
11.30-nál alul volt egy QQ-d,mellette egy AK,a QQ-val jó read volt,én bizti lecalloltam volna(ezért is jó,h vki csinált végre egy videót,mert igy látom a saját hibáimat is).Az AK-val bb vagy a raisedre kapsz elölről egy reraise-t, vagy vmi kurva jó lapja van(csapda),vagy vmi szar,én ráborítottam volna asztalt,te dobtad,és mutatott vmi Ax-t.
13.20 felül 44-gyel limp elölről,majd minraise-re call?alapból nem fold?
15.15-nél jobb felső,66-tal limp hátulról,egy emelés nem fért volna bele,h legalább szűkítsd az ellenfelek számát,vagy vidd a potot?
19.15-nél kisvakként 10,8 vs 44,majd J,6 vs KK,bár a zsetonmennyiségeket nem látom(vagy alig) nem túl könnyelmű dolgok ezek?Én rengeteg ilyet szoptam,igaz én voltam a KK ill. a 44-gyel mindig!
29.20-nál az AA-val nem jobb lenne egy miniraise,h csábító legyen egy lopásra vmelyik ss-nek?
Általánosságban:jól jöttél ki az allinekből,szinte bármilyen lappal.Még kiváncsi lettem volna,h hogy játszod a közepes pp-ket különböző vakszinteket,de sajna nem kaptál vmi sokat!
Lehet,h nekem is be kellene vezetni ezt a szurkolást,hátha jobb lesz az eredmény!:)
Rávilágítottál néhány hibámra,köszi mégegyszer a videót!

ceewyl
Válasz mijamoto kommentjére
2009. febr. 4. 12:20

Én sajna nem tudtam letölteni, mert kb. 10k-val jött, 5 órát meg nem akartam várni rá. :(

V.Peti
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 4. 13:42

kis pp első három vakszinten csak sethunting. ha ezen kívüli emelés van akkor fold.
66: utg belimpelt. mondtam is h emelni fogok, de végül a limp miatt én is csak belimpeltem.
AK BB-n: ott UTG limp-minraise: elégszer láttam itt már KK/AA-t, ezért a fold. (nem emlékszem h mutatott volna vmit...)

108s vs 44 volt. ott a stacket játszottam, avg voltunk, ez az, amivel nem callolhatott volna.
J6 vs KK: ott ss/avg voltam, ezért a push. bemákoltam, van ilyen.

most nem vagyok otthon, de volt egy AA amikor UTG voltam, ott mondtam is h azért push mert szélesebb rangel callolhatnak. ha emelek akkor a CL-ségem miatt azt gondolják, hogy nincs FE, ezért nem fogják azzal rátolni, amivel nem callolhatnak le.

ceewyl: nem rajtam múlik, hogy nem került ki a videó :(

köszönöm mindenkinek a segítséget, örülök, ha vkinek élményt is okoztam.

boci23
2009. febr. 4. 21:25

bár nekem követni is nehéz volt 12 asztalt egyszerre, de sok olyan handet dobsz el sztm amit nem biztos, hogy el kéne. Voltak elképesztő readek is gratula hozzá :) alapvetően lehet erre a stratégiára alapozni, csak ha idióták az ellenfelek akkor te sem tudsz semmit tenni... lásd utolsó asztal :)

V.Peti
Válasz boci23 kommentjére
2009. febr. 4. 22:46

kérlek mondj időpontot/helyzetet, hogy vissza tudjam nézni. a legfontosabb h más nézőpontokat is meglássak, mint az enyém. alapvetően ezért készült a videó.

utolsó asztal az a nc kategória :)

Élő ügyfélszolgálat