Ha az első esetben mindenki fold-ol akkor mit tenne ha Hero kezében JJ lenne, ugyanúgy Fold?? Nekem az tünt fel, hogy az UTG limp az 90%ban kis párt jelent és nagyon elgondolkodnék itt a vissza all in-en.
A második esetben sem mindig dobom el sztm. Mit csináltok ha itt JJ vagy QQ van, akkor is mindenki fold??
Ha az első esetben mindenki fold-ol akkor mit tenne ha Hero kezében JJ lenne, ugyanúgy Fold?? Nekem az tünt fel, hogy az UTG limp az 90%ban kis párt jelent és nagyon elgondolkodnék itt a vissza all in-en.
A második esetben sem mindig dobom el sztm. Mit csináltok ha itt JJ vagy QQ van, akkor is mindenki fold??
Akkor mindegyik esetben ai mennék.
A 99-cel nekem pl. az a bajom, hogy legtöbbször coinflip szitunk lesz, azt meg nem tudok nyerni. :D
JJ/QQ teljesen más kategória, azzal sokszor dominálni fogjuk az ellenfél lapját.
direkt írtam a JJ-t, mert az esetek nagy többségében ezzel is CF lesz. AQ AK KQ KJ AJ stb. szal ha azt nézed, akkor JJvel már megadnád/ visszatolnád és ugyanúgy CF-re kényszerülsz, 99el meg megin CF...
Az első partyba, pl meglepően soxor fogják eldobni, amennyiben visszatoljuk az allint.
Jótevő akartam lenni...
Azonban ellökték a kezem, ezért most nagyon-nagyon szomorú vagyok. Úgy érzem magam, mint aki mindent megtett a párjáért, de ez kevésnek bizonyult. Könnyűnek találtattam magam a szerelem kétkarú mérlegén, és bánatonban most ezt ki is írom magamból.
Történt a következő: adott ez a duplázós játék, bubble helyzet van. Nekem van 6500 zsetonom (CL) a többi 1500-2500 között, és egy kicsi 380 vacak chippel közvetlen előttem. Hárommal odébb egy kiült playa, akinek 3600-ról olvadt a készlete, és már csak 1100 van Neki.
Na mondom, én leszek a "tündér" aki segíti a másikat, vagyis az élő játékost. Kisvakként belimpeltem már kétszer, aztán a flop után eldobtam a lapom, hogy segítsem az én kis szárnyaszegett madárkámat.
Mindezt 150-300 vaknál. Csak csipázza, hogy mit akarok! A kiültnél már csak 1100 chip. A tervem az volt, hogy az kapjon pénzt aki játszik. Három, max négy rundo és az awaynak vége.
Az előttem ülő allin megy, én megadhattam volna AQ-ra, de nem akartam kiejteni. Előtte is tercet dobtam vele szemben.
Mit tesz erre az én kis "madárkám"?! Megadja 77-el a 1010 ellen, és kiesik.:-((
Ezért vagyok most nagyon szomcsi. Nem értette meg, hogy mit akarok?!
(Ezt a "szomcsi" szót Zehy barátomtól plagizáltam)
...hogy a Howard Lederer fizessen Nektek egy kisfröccsöt!
Jótevő akartam lenni...
ilyeneket nem nagyon kene eroltetni sztem mert ha valakinek feltunik (foleg ha sokat csinalod) konnyen zarolhatjak az accountodat osszejatszas gyanujaval.
Caken változott néhány dolog.
Egyrészt a vakstruktúra:
Hali
Nekem nagyon megtetszettek ezek a DON sit@go-k, már játszottam kb.200 db 10+1$, meg kb 12 db 20+2$. A Toweren játszom és elég szépen lehet nyerni rajtuk. Néhány észrevételt megosztok veletek tánha ki tudjátok egészíteni egy-két szösszenettel.
1. Reggel és délelött hiába van kevés asztal könnyebb nyerni. Több a fish az asztaloknál ebben az időben.
2.Csúcsidőben 6-7 játékos is van akinek van fogalma a játékról /15-17% alatt van nekik a lapok megjátszása/
3. Van fogalmuk a buborékban az összejátszásról, persze akad egy-két láma itt is.
4.20+2$ szint nem nehezebb a 10+1$ szintnél, bár még nem sokat játszottam de elég jó eredményt értem el a 20-asok között.
Itt egy sit&go adatbázis ebben elég sok infot megtaláltok.
http://www.profipoker.hu/sitngotabla.php
táblázat nem túl jó: starson sokkalta előbb bejön az ante, mint amit ír meg a tíz fős turbot sem írja.