Akkor preflop fold AQ ezekszerint. Az AKt is foldolod 10 embernél első 2 vakszinten?
[QUOTE=moroska;88088)
Akkor preflop fold AQ ezekszerint. Az AKt is foldolod 10 embernél első 2 vakszinten?[/QUOTE]
Ha Aq-t eldobsz 2 limpelo utan akkor ne jatsszad ezeket a DON okat... JATSZANI kell oket,csak jobban meg kell becsulni a csipszet, mert nincs sok lehetoseg javitani 1-1 hiba utan...
Mar valahol az elejen ennek a topiknak irtam, igaz, azok 5$ es nem turbos tapasztalat alapjan voltak, de az elejen nagyon szorosan kell jatszani.. tehat pl en csak limpelek AQ val kozeprol, vagy hatulrol is ha mar vannak limpelok.. ugy kb mint cash jatekon...QQ KK AA igazan jo lapok eroskodni preflop.... a tobbit flop utan kell jatszani es nem kell belehalni..
na akkor kicsit reszletesebben: settel utg rol 30 at emelni nem olyan rossz: sok draw meg 1 par lehet aki meg fogja adni, tehat csak hizlalod a potot es lehetoseged van arra is,hogy valaki reraisel rad es kettesben tudsz maradni, ugy ahogyan tortent a Te esetedben is a turn utan, az tortenhetet volna a flopon is.. egy 30 as betre Te reraiseltel, a turnon meg mar annyi van a potban, hogy nagyon jo az eselye UTG nek, hogy egy normalis meretu betet a pothoz kepest, akar egy all int megadnak. Az egyik legjobb modja hizlalni a potot utg rol floppolt terccel..
Ha 90 et emelsz es megadjak, akkor meg nincs benne Neked olyan sok a turnon, hogy all in kelljen menned. Akar check call-al is vegignezheted a kartyakat vagy megint emelsz, mindenkeppen olcsobban meguszhatod...
Ami ervenyes minden tourny elejen , itt is, a DON oknal ervenyes: tartsd a potot alacsonyan ha nincs NUTS-od....
azt irod : "Ha egy 150-es raiset is lecalloz(nak), akkor lassíthatsz, "
szerintem egy 90 est ha megadnak, ugyanazt kell feltetelezned a lapjaikrol DON ban, mintha egy 150 esnel... Te 150 et hivtal es le sem lassitottal..
"de egy 90-esnél semmit sem fog eldobni" top parod van, nem akarod veluk eldobatni, de nincs nuts-od sem,tolnod sem szabadna... jott egy artalmatlan turn, ott hivhattal volna 300 korul ha 90 et emelsz elsore, arra a 300 ra akinek semmilye nincs ugyis eldobjak, aki meg visszaemel az meg ugy is elobbre van..
Most ezt úgy írod, mintha én játszottam volna ezt a partyt. :S
igaz , a lanyom ugral itt rajtam, kicsit osszekevertem a cimzetteket :)
Szerintem egy normális raise flopon olcsóbb, mint kis raise és c/c a riveren.
Ha megadja/megadják a 150-es raiset, onnantól kezdve nálam jó eséllyel c/f a party.
6 way potba meg settel minibetelni szerintem gigawp, sosem játszanék így egy setet.
(nem nagyképűségből, de szerintem nem kell elmagyaráznod a DoN SnG lényeget, szerintem épp eleget játszottam hozzá, hogy értsem. ;))
nem a DON s&g k lenyeget probaltam elmagyarazni, hanem a velemenyemet...de tovabbra sem tartom jonak a 150 es emelest, ugyanaz elerheto lett volna a 90 essel...foleg, ha c/f jatszod amugy is utanna..
Mekkora a ROI-d Gus?
Mi lehet a probléma vagy mi a különbség a két színt között?
Bár még nem olyan nagy a minta, de valami nem jól működik?
Mekkora volt a legnagyobb bukó/egyhelyben topogó szériátok?
Mi lehet a probléma vagy mi a különbség a két színt között?
Bár még nem olyan nagy a minta, de valami nem jól működik?
PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 125/250 Blinds 25 Ante (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG (t6060)
MP1 (t2000)
MP2 (t1245)
Hero (CO) (t1435)
Button (t435)
SB (t1195)
BB (t2630)
Hero's M: 2.61
Preflop: Hero is CO with J, J
2 folds, MP2 raises to t1220 (All-In), Hero ?
ui: ma eddig háromszor toltam rá kisvakból AA-ra a stackemet és fura mód egyszer sem nyertem. ki érti ezt...