Megkösszönnéma véleményeznétek mert tipikusan az ilyen handeknél vagyok bajba.Át kell c c vagy c f üzemmódba miután +adják a flop reraiset?
Mekkora volt a legnagyobb bukó/egyhelyben topogó szériátok? Nekem 150 sng óta tart zsinórban a mostani és kezdek teljesen kikészülni. Gyakorlatilag 10-es sessionokból 6-4 általában a legjobb eredményem, egyedüli minimális nyereség a bónusz ami csordogál kifelé és hozzá a rakeback. 550 játék van a hátam mögött, de ez az utolsó 150 iszonyat.
PokerStars Game #24819930125: Tournament #140034429, $20.00+$0.80 Hold'em No Limit - Level II (15/30) - 2009/02/11 9:20:15 ET
Table '140034429 1' 10-max Seat #7 is the button
Seat 1: McBreed (1570 in chips)
Seat 2: JENTG1! (1140 in chips)
Seat 3: rockyjonny (1670 in chips)
Seat 4: Reppik (1290 in chips)
Seat 5: moroska1 (1440 in chips)
Seat 6: Scurd Str8 (1750 in chips)
Seat 7: play4fun55 (1870 in chips)
Seat 8: ShiVaMa (1530 in chips)
Seat 9: Dima3dima (1400 in chips)
Seat 10: manusco (1340 in chips)
ShiVaMa: posts small blind 15
Dima3dima: posts big blind 30
*** HOLE CARDS ***
Dealt to moroska1 [Ac Qc]
manusco: calls 30
McBreed: folds
JENTG1!: calls 30
rockyjonny: folds
rockyjonny is sitting out
Reppik: folds
moroska1: calls 30
Scurd Str8: folds
play4fun55: calls 30
ShiVaMa: calls 15
Dima3dima: checks
*** FLOP *** [Qd 7d 6c]
ShiVaMa: checks
Dima3dima: checks
manusco: bets 30
JENTG1!: calls 30
moroska1: raises 150 to 180
play4fun55: folds
ShiVaMa: folds
Dima3dima: folds
manusco: calls 150
JENTG1!: calls 150
*** TURN *** [Qd 7d 6c] [2s]
manusco: checks
JENTG1!: checks
moroska1: bets 1230 and is all-in
manusco: calls 1130 and is all-in
JENTG1!: folds
Uncalled bet (100) returned to moroska1
*** RIVER *** [Qd 7d 6c 2s] [Td]
*** SHOW DOWN ***
manusco: shows [7s 7h] (three of a kind, Sevens)
moroska1: shows [Ac Qc] (a pair of Queens)
manusco collected 2980 from pot
Megkösszönnéma véleményeznétek mert tipikusan az ilyen handeknél vagyok bajba.Át kell c c vagy c f üzemmódba miután +adják a flop reraiset?
szerintem itt 2 dolgot rontottal el:
eloszor is, nem vetted figyelembe, hogy flop utan a 180 as potba jott egy 30 as hivas... en ilyenkor igy gondolkozom: "vagy teljesen hulye, vagy nagyon nagy zsugaja van " az esetek tobbsegenel elolrol miniraise nutsot jelent nekem miutan altalaban minden limpelot pp re rakok.
masodszor, a 30 as betekre, 180 ig emelni egy kicsit eros volt... tudom, hogy normalis esetben a pot nagysagat figyelembe veve meg ilyesmi ez egy teljesen normalis bet volt, de szerintem ezeken a DON okon egeszen at kell ertekelni a pot/stack oddsokat...
en valoszinu csak 90 ig emelek, abbol egybol kiderulhetett volna az amit Te a vegere deritettel ki, "hatranyban vagy, lassits le"... de legalabb is szerintem olcsobban meguszod...
Mekkora volt a legnagyobb bukó/egyhelyben topogó szériátok?
Ezzel nem értek egyet. A min.bet szerintem sokkal többször blocking bet egy drawval, mint egy nuts. A 90-es raisezel meg pont azt éred el, amit szeretett volna, olcsón továbbmenni a drawjával. Abban viszont igazad van, hogy a flop call után jöhetett volna egy újratervezés.
aki 30 al probal blockolni tovabbi beteket egy 180 as 6 fos potban UTG rol , az nalam a "teljesen hulye" kategoriaba tartozik.
de az ellen egy 180 bet ugyanugy nem mukodik mint egy 90 es...szoval nem egeszen ertem miert nem jobb egy 90 es bet ilyenkor szerinted...
(mellesleg szerintem ez a party a preflop limpel el van rontva, én még ilyen flopon sem izmoznék, de ha már raiselnék, akkor nagyot emelnék.)[/QUOTE]
Akkor preflop fold AQ ezekszerint. Az AKt is foldolod 10 embernél első 2 vakszinten?
Miért, aki setel 30-at betel, az nem hülye?
Azért rossz itt a 90-es raise szerintem, mert semmi infot nem tudsz meg vele az ellenfelek lapjáról, és minimum két megadó lesz. Ha egy 150-es raiset is lecalloz(nak), akkor lassíthatsz, .
(mellesleg szerintem ez a party a preflop limpel el van rontva, én még ilyen flopon sem izmoznék, de ha már raiselnék, akkor nagyot emelnék.)