Olvass vissza, volt egy átfogalmazásom.
SEMMI bajom veled, csak én nem tartalak akkora playának ennyi. amiket írtál a szerint nem vagy akkora nagy durranás ennyi és kész. ( az én szememben) lehet ha holnap nekiállnék highstackezni akkor akár nekem is sikerülne (kitudja) de akkorsem próbálom ki. mert tudom hol a "helyem" (BR alatt játszom....) ezsme ágában nicns csak azért befizetni hogy highstack legyek.... (pedíg akár a BRem is engedné)
Úgy látom, jól esik engem fikáznod. Írok majd még ilyeneket, hogy ne unatkozz.
Te nem írsz évértékelőt?
Ja, és lehetnél tisztelettudóbb a többiekkel. Nem egymás seggét nyaljuk, de elismerjük egymást, szerintem ez rendben is van. Ha jól emlékszem, nem fikáztam itt senkit, és nem is azért fórumozok, hogy arcoskodjak, vagy másokat szidjak. Törekedhetnél normális hangnemre. Köszi!
egyébként azt leszámívta ahogy ott vagy ilyen felfogással SEMMI más bajom nincs veled, mert lefogadom ha kérnék segítséget te és maxxxxika lennétek az elsők akik próbálnátok segíteni. de mindegy nem magyarázom, lefikáztalak a gecibe ugyebár...
Inkább azt mondjátok meg, hogy hogy a csába szerezzek 24 óra alatt 4970 VPP-t.
Ennyi kell még az SN-hez,és elég fájdalmas lesz 2k híjján pezsgőt bontani.
Ja igen, akkor most jól értelmezem, hogy helyi idő szerint hajnali 7-ig lesz időm gyűjtögetni?
2-4 dollár fix limit full ringre üljél be 10-15 asztalon játszani,egy elég feszes kézskálával,ha nincs nut-od akkor pedig elég csak megadni ,nem kell visszatolni rájuk(potkontroll).
Asztalonként 25-40 pont összejön szerintem.
Ez az én ötletem,majd meglátod.
Sokk sikert(gyurjad vazze!!!).
mi vicces? az hogy valaki vesztő 10-20on majd nyerő lesz highstack??? hagyjad már!!!! olvasd el ő mit írt, ha az nem fish felfogás akkor mi az??? ugyan már... olvad el mit írt, felőlem "nyalhatod a seggét" mert ugyanazon a téten toljátok ... lesz...om... de könyörgöm lehet jó playa de olvasátok már el mit írt... hát RÖHEJ !!!! xen kezdtem de feljebb léptem fél hónap után.... hagyjuk már..... hitelét vesztett az egész... nem???!!! bár igaz nemvagyok 100000000$ playa én vagyok a fish igazatok van:)
Off
Rioka,
Valami nagy frusztráltságod cipelhetsz magaddal, hogy állandóan nekimész mindenkinek. Lehetne inkább azt, hogy nyitsz egy DoN-Dühöngő topikot, oda elmész néha, ha nyalásról, geciről, fikázásról támad irhatnékod, ide meg akkor írsz, ha tudsz normális hangnemben hozzászólni? Teleszemeteled a topikot a fröcsögéseddel.
Inkább azt mondjátok meg, hogy hogy a csába szerezzek 24 óra alatt 4970 VPP-t.
Ennyi kell még az SN-hez,és elég fájdalmas lesz 2k híjján pezsgőt bontani.
Ja igen, akkor most jól értelmezem, hogy helyi idő szerint hajnali 7-ig lesz időm gyűjtögetni?