Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

rioka
Válasz don pro kommentjére
2010. dec. 31. 2:00

Olvass vissza, volt egy átfogalmazásom.

SEMMI bajom veled, csak én nem tartalak akkora playának ennyi. amiket írtál a szerint nem vagy akkora nagy durranás ennyi és kész. ( az én szememben) lehet ha holnap nekiállnék highstackezni akkor akár nekem is sikerülne (kitudja) de akkorsem próbálom ki. mert tudom hol a "helyem" (BR alatt játszom....) ezsme ágában nicns csak azért befizetni hogy highstack legyek.... (pedíg akár a BRem is engedné)

don pro
Válasz rioka kommentjére
2010. dec. 31. 2:06

SEMMI bajom veled, csak én nem tartalak akkora playának ennyi. amiket írtál a szerint nem vagy akkora nagy durranás ennyi és kész. ( az én szememben) lehet ha holnap nekiállnék highstackezni akkor akár nekem is sikerülne (kitudja) de akkorsem próbálom ki. mert tudom hol a "helyem" (BR alatt játszom....) ezsme ágában nicns csak azért befizetni hogy highstack legyek.... (pedíg akár a BRem is engedné)

Nevezheted fish movenak, hogy az optimálisnál kevesebb BI-nyi rollt hagytam bent, de úgy voltam vele, hogy ez mindegy, mert ha szükség lenne rá, ki tudom egészíteni.

Úgy látom, neked az jön le, hogy úgy lettem high stakes játékos, hogy befizettem pár millát, és jól sült el a dolog. Elmesélem, hogy 60$ volt az első befizetésem, amit elbuktam, ez volt még 2009 elején Aztán újra befizettem 60-at, és most itt vagyok. Ha úgy tetszik, akkor 120$-ból. Azóta csak bónuszok miatt fizetek be, illetve ez volt olyan alkalom, amikor kénytelen voltam. De nem csőd miatt! És nem is szégyellem, azért is írtam le, hogy mások is tanulhassanak belőle.

És igen, korábban csináltam hal dolgokat, sosem mondtam, hogy mindig mindent tökéletesen csinálnék.

Nem akarlak győzködni, ha szerinted hal vagyok, akkor gondold azt. Ne figyeld az írásaimat, és ennyi.

Ja, és lehetnél tisztelettudóbb a többiekkel. Nem egymás seggét nyaljuk, de elismerjük egymást, szerintem ez rendben is van. Ha jól emlékszem, nem fikáztam itt senkit, és nem is azért fórumozok, hogy arcoskodjak, vagy másokat szidjak. Törekedhetnél normális hangnemre. Köszi!

rioka
2010. dec. 31. 2:18

Úgy látom, jól esik engem fikáznod. Írok majd még ilyeneket, hogy ne unatkozz.
Te nem írsz évértékelőt?

fölös évértékelőt írnom mert az én éves donom a ti 3 hónapnyi donotok, de köszi így is magyar viszonylatbvan megélek pokerből. sng-zek, don-zok, mtt-zek, vannak eredményeim, 1,5 éve kezdtem 25$ból azóta magyar viszonylatban jól megélek. És nem fikázlak egyszereűen annyi hogy nem tartalak akkora nagy számnak, de ha ez neked fika akkor fikázlak. Fish a felfogásod és kész....
megragadtál magastéten ennyi, de látom nem tetszik ha valaki a fórumozók közül nem nyal neked, az már fikáz tégedha fikáználak azt máshogy tenném, hidd el meglennének rá az eszközeim, ez csak észrevétel és közlés hogy nekem nemvagy egy nagyágyú... bocs

rioka
2010. dec. 31. 2:26

Ja, és lehetnél tisztelettudóbb a többiekkel. Nem egymás seggét nyaljuk, de elismerjük egymást, szerintem ez rendben is van. Ha jól emlékszem, nem fikáztam itt senkit, és nem is azért fórumozok, hogy arcoskodjak, vagy másokat szidjak. Törekedhetnél normális hangnemre. Köszi!

a többiekkel? akinek pl ha msn címát kérem azt se mondja hogy : nem adom meg te kretén. leheténk de nem avgyok. ilyen a sítlusom. nem kell elfogadni, senki nem mondta hogy fikáztál volna valakit, nem is arcoskodásból fórumozol ( NEKEM nem tetszik az amit leírtál arról hogy kerültél oda ENNYI, ebből csinálhatsz operát hogy " nemteszik nem kell olvasni bla bla bla" kiemeltem hogy nemtartalak seggfejenk, sőt jófej vagy amiért jókat írsz egyszerűen az ahogy odakerültél nem tetszik ennyi. és szerintem normális volt a hangnemem, mert ha nem lenne már rég törölték volna hidd el.... nemszoktam nyomdafestéket tűrően elküldeni valkit. ebből is látszik hogy tiszteletet megadom neked. mindegy....

rioka
Válasz rioka kommentjére
2010. dec. 31. 2:33

egyébként azt leszámívta ahogy ott vagy ilyen felfogással SEMMI más bajom nincs veled, mert lefogadom ha kérnék segítséget te és maxxxxika lennétek az elsők akik próbálnátok segíteni. de mindegy nem magyarázom, lefikáztalak a gecibe ugyebár...

Maxxxika
Válasz rioka kommentjére
2010. dec. 31. 7:03

Inkább azt mondjátok meg, hogy hogy a csába szerezzek 24 óra alatt 4970 VPP-t.
Ennyi kell még az SN-hez,és elég fájdalmas lesz 2k híjján pezsgőt bontani.

Ja igen, akkor most jól értelmezem, hogy helyi idő szerint hajnali 7-ig lesz időm gyűjtögetni?

próbálkozó
Válasz Maxxxika kommentjére
2010. dec. 31. 7:16

2-4 dollár fix limit full ringre üljél be 10-15 asztalon játszani,egy elég feszes kézskálával,ha nincs nut-od akkor pedig elég csak megadni ,nem kell visszatolni rájuk(potkontroll).
Asztalonként 25-40 pont összejön szerintem.
Ez az én ötletem,majd meglátod.
Sokk sikert(gyurjad vazze!!!).

ceewyl
Válasz rioka kommentjére
2010. dec. 31. 8:52

mi vicces? az hogy valaki vesztő 10-20on majd nyerő lesz highstack??? hagyjad már!!!! olvasd el ő mit írt, ha az nem fish felfogás akkor mi az??? ugyan már... olvad el mit írt, felőlem "nyalhatod a seggét" mert ugyanazon a téten toljátok ... lesz...om... de könyörgöm lehet jó playa de olvasátok már el mit írt... hát RÖHEJ !!!! xen kezdtem de feljebb léptem fél hónap után.... hagyjuk már..... hitelét vesztett az egész... nem???!!! bár igaz nemvagyok 100000000$ playa én vagyok a fish igazatok van:)

Szerintem az röhej, hogy annyira fogyatékos vagy (már nem tudom máshogy megfogalmazni), hogy megnyiss egy tracker oldalt, beírd a nevét, és beállíts egy szűrőt (10-20$). Egyetlen BE szakasz van benne, az utolsó 1k sng, amiről korábban írt.
Ehelyett kiragadsz egy félreérthető mondatot, és ezen lovagolsz.

Leírhatom akár százszor is, hogy 10-20$-on 5% ROI-ja volt, úgysem érted meg, mert szerinted vesztő játékos.

Az, hogy ki nyal kinek, az meg még inkább röhejes, miután Te kérted el az én msn címemet, nem én Horvyét...:cool:
Előnyöm abból nem származik, ha valakinek nyalok, épp ezért nem is teszem, viszont elismerem a teljesítményét, ha arra méltó.

ui: épp a hozzád hasonló emberek miatt van egyre kevesebb kedvem ide írni, szerencsére egyelőre ti vagytok kisebbségben.

pastecopy
Válasz ceewyl kommentjére
2010. dec. 31. 9:17

Off

Rioka,

Valami nagy frusztráltságod cipelhetsz magaddal, hogy állandóan nekimész mindenkinek. Lehetne inkább azt, hogy nyitsz egy DoN-Dühöngő topikot, oda elmész néha, ha nyalásról, geciről, fikázásról támad irhatnékod, ide meg akkor írsz, ha tudsz normális hangnemben hozzászólni? Teleszemeteled a topikot a fröcsögéseddel.

ATM
Válasz Maxxxika kommentjére
2010. dec. 31. 9:38

Inkább azt mondjátok meg, hogy hogy a csába szerezzek 24 óra alatt 4970 VPP-t.
Ennyi kell még az SN-hez,és elég fájdalmas lesz 2k híjján pezsgőt bontani.

Ja igen, akkor most jól értelmezem, hogy helyi idő szerint hajnali 7-ig lesz időm gyűjtögetni?

Inkább 6-ig szerintem. Ha tényleg 20 órát akarsz játszani, akkor van sok lehetőséged. Pl. nl100 20-50 bb asztalokon 15k hand 5000+ pont. 9 asztalon óránként 750 leosztás szerintem lemegy.

Élő ügyfélszolgálat