Inkább 6-ig szerintem. Ha tényleg 20 órát akarsz játszani, akkor van sok lehetőséged. Pl. nl100 20-50 bb asztalokon 15k hand 5000+ pont. 9 asztalon óránként 750 leosztás szerintem lemegy.
Másik opció a hyper-turbo sng.
Inkább 6-ig szerintem. Ha tényleg 20 órát akarsz játszani, akkor van sok lehetőséged. Pl. nl100 20-50 bb asztalokon 15k hand 5000+ pont. 9 asztalon óránként 750 leosztás szerintem lemegy.
Reggel 7-ig tolhatom, ugye emberek?
CG nem az én műfajom...
Melyikre gondolsz?
Az SM 88$ satra?
Reggel 7-ig tolhatom, ugye emberek?
Mondom, hogy 6-ig.:)
Nem akarok Kéri Károly lenni, de felháborító amit a PS csinál velem.
Nekem ez a rossz széria nem 1-2 napig tart, azon talán túlteszi magát az ember, de ezen...
kötelező elemek:
Ha nagy párom van, akkor van egy nagyobb, de ha nincs, akkor viszont van egy kisebb, amiből szett lesz.
AQ sorozatban veri az AK-mat
Ha van egy nálam kevesebb zsetonos, akkor tuti hogy a szarjával feldupláz, és én esek ki.
Amíg ezt írtam egy PF AI J8 elverte az AK-mat.Nem is emlékszem rá, hogy mákoltam-e ma már valamit.
Most mi a fenét csináljak?
ha ez nem fish felfogás akkor mi????!!!! A rossz szériám ott adja ki magát. könyörgöm gha valaki highstack playa annak nem árt tudnia, hogy ha rossz szériád van akkor az van, ezt nem másohol kell "kiadni" ez nem így működik, a lényeg az hogy tel jól játszol, ha lemákolnak lemákolnak, hosszútávon nem fognak, de igaz civil én vagyok a fish hogy ezt felvetettem mielőtt megszólalnál...
Nem akarok Kéri Károly lenni, de felháborító amit a PS csinál velem.
Nekem ez a rossz széria nem 1-2 napig tart, azon talán túlteszi magát az ember, de ezen...
kötelező elemek:
Ha nagy párom van, akkor van egy nagyobb, de ha nincs, akkor viszont van egy kisebb, amiből szett lesz.
AQ sorozatban veri az AK-mat
Ha van egy nálam kevesebb zsetonos, akkor tuti hogy a szarjával feldupláz, és én esek ki.
Amíg ezt írtam egy PF AI J8 elverte az AK-mat.Nem is emlékszem rá, hogy mákoltam-e ma már valamit.
Most mi a fenét csináljak?
Hagyd abba es kezdj el inni..........?????????