Atisz, látom, nagyon kapaszkodsz abba a 10% ROI-ba, de szerintem az ebben a játékban igazán hosszú távon nem hozható. Ez alatt legalább 5000 db-os mintát értek. De ne legyen igazam :P
Jó persze, ennyi erővel akkor már a lopásoknál sem számol EV-t, ezt mind tudjuk, de azért mégis ad egy iránymutatást, hogy mennyire vagy szerencsés/peches... :)
Szerintem meg a pókerben minden az EV körül forog... Javítsatok ki, ha tévednék.
Szerintem meg a pókerben minden az EV körül forog... Javítsatok ki, ha tévednék.
hát ezt tuti lehet ragozni, nyilván így van, de az EV vonalat nézegetni szerintem felesleges, mert ugye a pénz számít... én mostanában csak arra figyelek, hogy a pénzem rendben legyen EV-t nemigen nézegetem max érdekességképpen.
Az okés, hogy a pénz a lényeg. De ha elkezdesz egy játékfajt, lejátszol 1000 db ilyen sng-t, és elbuksz közben 60-70 BI-t (majdnem egy teljes rollt), mert olyan szerencsétlen vagy, hogy ha nem élnéd át, nem hinnéd el, akkor te is az EV vonalba kapaszkodnál... (Mivel az EV vonal a 0 felett van...)
Nyilván a játékon is van mit javítani, de azért nem mindegy az, hogy úgy buksz 60 BI-t hogy az EV-d 0, vagy úgy buksz 60 BI-t, hogy az EV-d -80... :P
Atisz, látom, nagyon kapaszkodsz abba a 10% ROI-ba, de szerintem az ebben a játékban igazán hosszú távon nem hozható. Ez alatt legalább 5000 db-os mintát értek. De ne legyen igazam :P
Amúgy nem akarok senkit untatni ezekkel, csak jól esik kiírni a póker gondolataimat. :) A környezetemben még a játék szabályait sem ismerik, nincs kinek panaszkodni :D A családom is nagyon ellenzi, hogy ezzel próbálkozom, így semmi támogatást nem kapok.
Úristen, megint milyen szánalmas session... 32 játék, 15 db nyertes, -15.6 mínusz lenne, de mivel megint kb az összes $5.50-esből kiestem, lett több mint 34$ bukta. EV megint 0... Már nem tudok új káromkodást kitalálni, kb az összes létező kombinációt elmondtam már :D
Kíváncsi leszek, átállítom HM-ben a dolgokat $3.30-ról $5.50-es BI-re, mit fog mutatni a graf.
Edit: Valaki nem tudná megnézni nekem, hogy a HM2 már képes-e arra, hogy kiolvassa az ongame-s HH első sorából a buyint értékét? Mert így nagyon rossz, hogy vegyesen tolom a 3.30-ast és 5.50-est és egységesen kezeli.
De úú hogy utálom ezt, hogy állandóan az $5.50-ről esek ki... Ha megadják a lopásomra valami szar kis párral, flip van, és bukom. AA-mat szétszedi K3o, de $5.50-en... Ebben a sessionben kb 20% ITM-em lehetett az $5.50-eseken.
Na és érdekes dolog jött ki. Átírtam 1150 db DoN-t. Beülő $5.50-re, és a nyerteseket $10-re (mmint hogy annyit nyertek, amint nyertem). Érdekes módon az EV mindössze $70-et esett (ugyebár az 1150 db sng mindegyikén 20 cenntel több rake kapásból $230-cal vinné le a bevételt, ehelyett csak $70-nel esett, ebből is látszik, hogy még kb $160 EV alatti run tulajdonítható annak, hogy $5.50-eseken még pechesebb voltam mint a $3.30-asokon)
Tényleg abba kell hagyni ezt a szart, mert hiába pörgetem, 1150 db után sem fordul semmi... Kiszedem ezt a maradék $35 bónuszt, h kiadják a következő $100-as részletet, és cső
Amúgy nem akarok senkit untatni ezekkel, csak jól esik kiírni a póker gondolataimat. :) A környezetemben még a játék szabályait sem ismerik, nincs kinek panaszkodni :D A családom is nagyon ellenzi, hogy ezzel próbálkozom, így semmi támogatást nem kapok.