Véleményetekre lennék kíváncsi. Az egyik haverommal próbáltuk megfejteni a szitut, de nem jutottunk egyről a kettőre. Sajnos HH nincs meg így csak a szitut tudom leírni.
utg vagyok a stackem kb 2500 körul van. 4 en rajtam kivul hasonlo stackkel rendelkeznek egynek van olyan 1200 csipije. Tehát 6-an vagyunk még játékban a vak 400/200 az ante nem is tom hirtelen mennyi ezen a szinten. Szóval AK-t kapok és betolom a stackemet, majd ahsonlo stackkel mp-ben QQ val callolnak és nem sikerül javulni. És így aszem ki is estem vagy lehet meg maradt valami de elenyésző.
Kérdés: ki követett el nagyobb hibát, én hogy betoltam vagy ő hogy callolt?
Pedig én egy olyat szívesebben néznék mint egy nyerős sessiont. Kis önbizalmat adna hogy nagy játkosok is vesztenek, nekik is van rövidtáv :)
Én azért jobban szeretek nyerni, még ha ezzel is veszem mások kedvét. :D
A nagy játékosok is biztos vesztenek, majd ha találkozok egyel, megkérdem tőle. :)
V.Peti: amire én emlékszem, nem pont ez a szitu volt, de lehet rossz handre gondolok.
Te melyikre gondolsz? :)
malacka001: pozíció azért nem mindegy. A te pushod tuti jó, a call nem 100%, de legtöbbször az is jó. Ilyen vakszinten szerintem öngyilkosság a másik kiesésére várni ilyen kézzel, jobb felvállalni a 70-30-t szerintem.
Ilyen vakszinten szerintem öngyilkosság a másik kiesésére várni ilyen kézzel, jobb felvállalni a 70-30-t szerintem.
Ezt én is így gondolom, de az utóbbi időben nekem az a mák ha a 70-30-as lapom kitart a pénzfeldobásról ne is beszéljünk.
Csak az a nem mindegy hogy akkor 70-30 a 70-30 amikor egy verseny vagy sng közben vagy és esetleg egy ss ellen tart ki a %-od és talán döntően nem befolyásol semmit, vagy éppen azon múlik hogy bent maradsz vagy kiesel. Na akkor nekem a 70-30 az 0-100. Fel is adom a küzdelmet a starsos donos rngvel.
További jó küzdelmet mindenkinek.
Nekem az tetszik a legjobban, hogy buboréknál mindenki befeszít mint villanyoszlop a szántás közepén. Mindenki fold és a bb viszi a vakokat. De amikor én vagyok a bb , akkor valamelyik raise. Imádom. Utálok várni az utolsó kiesőre. Többször megszívtam már. Inkább aggro.
Nekem az tetszik a legjobban, hogy buboréknál mindenki befeszít mint villanyoszlop a szántás közepén. Mindenki fold és a bb viszi a vakokat. De amikor én vagyok a bb , akkor valamelyik raise. Imádom. Utállok várni az utolsó kiesőre. Többször megszívtam már. Inkább aggro.
Véleményetekre lennék kíváncsi. Az egyik haverommal próbáltuk megfejteni a szitut, de nem jutottunk egyről a kettőre. Sajnos HH nincs meg így csak a szitut tudom leírni.
utg vagyok a stackem kb 2500 körul van. 4 en rajtam kivul hasonlo stackkel rendelkeznek egynek van olyan 1200 csipije. Tehát 6-an vagyunk még játékban a vak 400/200 az ante nem is tom hirtelen mennyi ezen a szinten. Szóval AK-t kapok és betolom a stackemet, majd ahsonlo stackkel mp-ben QQ val callolnak és nem sikerül javulni. És így aszem ki is estem vagy lehet meg maradt valami de elenyésző.
Kérdés: ki követett el nagyobb hibát, én hogy betoltam vagy ő hogy callolt?
Tehát, ha QQ callolása jó, akkor az AK betolása nem jó.:-)
Vagyis szerintem ez hibás döntés volt főleg, hogy nem élet-halál kérdés még ebben a szituban.
A másik amit érzékelek a DoN játék során, hogy a pozíció hát, szóval....:-).
Inkább a vakok szintje és a buxa mérete amit figyuzok.