Bubble. 5ik vagy stackméret alapján. körfold, majd SB, aki hasonló stackkel áll rádtolja. A9s. Mehet a call? Annyit még hozzá, hogy SB nagyon gyakran lop vakot.
Bubble. 5ik vagy stackméret alapján. körfold, majd SB, aki hasonló stackkel áll rádtolja. A9s. Mehet a call? Annyit még hozzá, hogy SB nagyon gyakran lop vakot.
Köszi, ezt énis így gondoltam, hogy A10o,A9s már bőven call. Az meg már más kérdés, hogy a másik twopair-drawja mindig kiegészül :)
Igen, itt call.
de szerintem egy nagy emelés jobb lett volna mint, a pénz feldobás.
Visszatérve az AK kontra QQ esetre:
A matek szerint Ok! azt értem-
A malacka által levezetett esetben nem, mert ez DoN.
Sosem szabad elfelejteni, hogy nem a végső nyereményre törekszel, hanem, hogy min. 5-ik legyél.
Nem értetlenkedni akarok és nem véletlenül lett felvetve ez a gondolat, de szerintem egy nagy emelés jobb lett volna mint, a pénz feldobás.
Most történt :-).
Pozícióm nagy vak, a méretek azonosak (1500) BB/SB 50-100, ketten már az elején kiestek (10 dodis). Nálam 910s 1 megadás, első pozícióból SB dob, én ok. A flop A910 UTG emel 500 (tuti Ax), én push.
Hiba?
Pedig van :-)
Bet 1000-ig, QQ reraise ai, mit csinálsz, dobsz?
(milyen limiten és melyik teremben játszol?)
Igen, dobok!
Ezt nem mondod komolyan?