nagyon szarul megy mostanság...
1:
PokerStars No-Limit Hold'em, $20.00+$0.80 Tournament, 300/600 Blinds 60 Ante (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG (t6020)
Hero (MP) (t1160)
CO (t810)
Button (t2050)
SB (t2840)
BB (t2120)
Hero's M: 0.92
Preflop: Hero is MP with A, Q
[color=#666666]1 folds, Hero?
Hero?
Nálam ez easy push.
oké elvileg easy push, de nem kell bekalkulálni, hogy az ss amikor sb lesz nem lesz zsetona?
De előbb Te következel és mire ss-re ér a vak már neked sem nagyon lesz. Én nem várnék.
De előbb Te következel és mire ss-re ér a vak már neked sem nagyon lesz. Én nem várnék.
Akkor jó. Én akárhányszor erre játszottam és talán elszalasztottam egy lopásí kísérletet, mindig megszívtam. Nekem csak rossz tapasztalataim vannak az ilyen nagyon kicentizett kivárással. Te lehet szerencsésebb vagy ezen a téren.
ui: bár ezt a videód utolsó asztalán be is bizonyítod.
Akkor jó. Én akárhányszor erre játszottam és talán elszalasztottam egy lopásí kísérletet, mindig megszívtam. Nekem csak rossz tapasztalataim vannak az ilyen nagyon kicentizett kivárással. Te lehet szerencsésebb vagy ezen a téren.
oké elvileg easy push, de nem kell bekalkulálni, hogy az ss amikor sb lesz nem lesz zsetona?
Szerintem ennyire kiélezett és kicentizett szitukban nem érdemes várni. Mert az ss is simán kaphat 3-4 leosztás alatt monstert is akár amivel feldupláz és akkor te kerülsz nagyon kellemetlen szituba.