Sharkscope-n klikk a FAQ-ra, ott van egy olyasmi kérdés, hogy hogyan tudom magam törölni az adatbázisból, arra klikk, és ott lesz egy link, ahol ezt meg tudod csinálni.
(más oldalakon keresztül ugyanúgy meg tudnak nézni;))
az OPTIONS ban van : "BLOCK USERNAME", kuldenek egy emailt, azzal kell visszaigazolni... viszont valami miatt a Te statisztikadat is felboritja nehany het utan, szerintem nem szamol minden jatekot ha le vagy tiltva, legalabbis nekem ugy tunt..
Nem is a call-al van bajom, talán én is megadnám big stacként, bár jelenlegi állapotomban kétlem, hanem azzal hogy esik neki. A múltkorában írtam de utána már attól is elment a kedvem meg egyébként is felesleges de 25-ből 25-ször estem ki esélyesebb lappal. És ebből kb vagy 6-8 volt coinflip a többi minimum 65-35 volt, de ez a szám azóta csak nőtt.Amikor az volt a tét hogy kiesek vagy bent maradok, akkor semmivel sem tudtam nyerni.
Nem mondom, hogy tökéletesen játszom meg hogy nem hibázok de most egy kicsit besokkaltam. Amikor meg már atomfeszesen próbáltam meg játszani, akkor vagy megevett a vak vagy a monsteremet mákolták szét. Azért gondoltam esetleg egy kis változás talán jót tenne, de ebben sem vagyok biztos.
Egy handdel kapcsolatban kiváncsi vagyok a véleményetekre!
6 fős DON 4-en vagyunk 300/600 a vakok. 1300-am van kb. SS-nek 760.
Kisvak vagyok AKo-val. SS első beszélőként all-in 760-ig. Második ember dob.
Én call vagy fold? Szerintem itt még nyílvánvaló a call, a kooperáció miatt, mivel a bigstack tuti adja nagyvakról a maradék 160-t. Szóval megadom, erre nagyvak beírja, hogy QQ, és allint tol.
Fold vagy call?
Köszi,
Zoli
Egy handdel kapcsolatban kiváncsi vagyok a véleményetekre!
6 fős DON 4-en vagyunk 300/600 a vakok. 1300-am van kb. SS-nek 760.
Kisvak vagyok AKo-val. SS első beszélőként all-in 760-ig. Második ember dob.
Én call vagy fold? Szerintem itt még nyílvánvaló a call, a kooperáció miatt, mivel a bigstack tuti adja nagyvakról a maradék 160-t. Szóval megadom, erre nagyvak beírja, hogy QQ, és allint tol.
Fold vagy call?
Köszi,
Zoli
Hali!
Pont ugyanezt gondoltam én is végig, úgyhogy nyílván megadtam. Ja meg visszaírtam, hogy idiot :D
SS-nél JTo, bignél ugye QQ
board: 37289... szóval kiestem 4.nek....
Üdv,
Zoli
ipoker, blinds are 150/300 (7 handed)
Hero is SB with 99o :D
stack: 1340
3 fold, CO calls, BTN folds, Hero ???
ipoker, blinds are 150/300 (7 handed)
Hero is SB with 99o :D
stack: 1340
3 fold, CO calls, BTN folds, Hero ???
hmm jókérdés. asszem BB cirka 1k CO 2k. illetve mi van akkor ha CO 3 vagy 4k.
Ez ugyanarra az oldalra vezet, nem tudtam, hogy az optionsban is ott van.
Ezek szerint ha blokkolod a nevedet, attól te látod a saját statjaidat?