Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

Gus
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 19. 21:40

Sharkscope-n klikk a FAQ-ra, ott van egy olyasmi kérdés, hogy hogyan tudom magam törölni az adatbázisból, arra klikk, és ott lesz egy link, ahol ezt meg tudod csinálni.

(más oldalakon keresztül ugyanúgy meg tudnak nézni;))

az OPTIONS ban van : "BLOCK USERNAME", kuldenek egy emailt, azzal kell visszaigazolni... viszont valami miatt a Te statisztikadat is felboritja nehany het utan, szerintem nem szamol minden jatekot ha le vagy tiltva, legalabbis nekem ugy tunt..

ceewyl
Válasz Gus kommentjére
2009. febr. 19. 22:29

az OPTIONS ban van : "BLOCK USERNAME", kuldenek egy emailt, azzal kell visszaigazolni... viszont valami miatt a Te statisztikadat is felboritja nehany het utan, szerintem nem szamol minden jatekot ha le vagy tiltva, legalabbis nekem ugy tunt..

Ez ugyanarra az oldalra vezet, nem tudtam, hogy az optionsban is ott van.
Ezek szerint ha blokkolod a nevedet, attól te látod a saját statjaidat?

SchZol
Válasz malacka001 kommentjére
2009. febr. 19. 23:53

Nem is a call-al van bajom, talán én is megadnám big stacként, bár jelenlegi állapotomban kétlem, hanem azzal hogy esik neki. A múltkorában írtam de utána már attól is elment a kedvem meg egyébként is felesleges de 25-ből 25-ször estem ki esélyesebb lappal. És ebből kb vagy 6-8 volt coinflip a többi minimum 65-35 volt, de ez a szám azóta csak nőtt.Amikor az volt a tét hogy kiesek vagy bent maradok, akkor semmivel sem tudtam nyerni.
Nem mondom, hogy tökéletesen játszom meg hogy nem hibázok de most egy kicsit besokkaltam. Amikor meg már atomfeszesen próbáltam meg játszani, akkor vagy megevett a vak vagy a monsteremet mákolták szét. Azért gondoltam esetleg egy kis változás talán jót tenne, de ebben sem vagyok biztos.

Hali!

Ismerős az érzés, én is kibaszott szopóágon vagyok DoN-on. 20-30$-osokat tolok 6 főst. És éppen egy 50bi-s downswingem van, amit már nehezen viselek.

Mai legszebb 973 rainbow boardon 40-es vaknál rámbassza az állatja 87o-val (emel, visszaemel ő meg kétszeres pot allin), 99-t azért csak nem dobtam el. Turn 5 river 6... no comment

Üdv,
Zoli

SchZol
Válasz SchZol kommentjére
2009. febr. 19. 23:57

Egy handdel kapcsolatban kiváncsi vagyok a véleményetekre!

6 fős DON 4-en vagyunk 300/600 a vakok. 1300-am van kb. SS-nek 760.

Kisvak vagyok AKo-val. SS első beszélőként all-in 760-ig. Második ember dob.

Én call vagy fold? Szerintem itt még nyílvánvaló a call, a kooperáció miatt, mivel a bigstack tuti adja nagyvakról a maradék 160-t. Szóval megadom, erre nagyvak beírja, hogy QQ, és allint tol.

Fold vagy call?

Köszi,
Zoli

ceewyl
2009. febr. 20. 0:02

Egy handdel kapcsolatban kiváncsi vagyok a véleményetekre!

6 fős DON 4-en vagyunk 300/600 a vakok. 1300-am van kb. SS-nek 760.

Kisvak vagyok AKo-val. SS első beszélőként all-in 760-ig. Második ember dob.

Én call vagy fold? Szerintem itt még nyílvánvaló a call, a kooperáció miatt, mivel a bigstack tuti adja nagyvakról a maradék 160-t. Szóval megadom, erre nagyvak beírja, hogy QQ, és allint tol.

Fold vagy call?

Köszi,
Zoli

Írd vissza, hogy idiot, és easy call. :)

Ketten még mindig jobb esélyetek van verni az SS-t, mint egyedül a QQ-nak (márha az van nála).
Ha Ax vagy Kx van ss-nél, így dominálod, és hiába esik az A vagy a K, csak nehezen nyerhet (két pár vagy set a kickeré), ha QQ-nál kisebb pockete van, akkor eleve nagy hátrányban van, ha Qx-van nála, akkor is jobbak vagytok ketten, ha két q-nál kisebb lapja van, akkor is jók vagytok ketten ellene.

Meg amúgy is, ha dobsz, nem marad stacked...

SchZol
2009. febr. 20. 0:19

Hali!

Pont ugyanezt gondoltam én is végig, úgyhogy nyílván megadtam. Ja meg visszaírtam, hogy idiot :D

SS-nél JTo, bignél ugye QQ

board: 37289... szóval kiestem 4.nek....

Üdv,
Zoli

Steveeland
2009. febr. 20. 12:50

ipoker, blinds are 150/300 (7 handed)
Hero is SB with 99o :D
stack: 1340
3 fold, CO calls, BTN folds, Hero ???

ceewyl
Válasz Steveeland kommentjére
2009. febr. 20. 12:52

ipoker, blinds are 150/300 (7 handed)
Hero is SB with 99o :D
stack: 1340
3 fold, CO calls, BTN folds, Hero ???

Többiek stackmérete?

Steveeland
2009. febr. 20. 12:53

hmm jókérdés. asszem BB cirka 1k CO 2k. illetve mi van akkor ha CO 3 vagy 4k.

Gus
2009. febr. 20. 14:43

Ez ugyanarra az oldalra vezet, nem tudtam, hogy az optionsban is ott van.
Ezek szerint ha blokkolod a nevedet, attól te látod a saját statjaidat?

nem latod,asszem annyit latsz mint mas, ROI meg atlag buy in, meg nyeremeny.... de unblock-olhatod es ellenorizheted magad/statisztikadat, aztan vissza a block... de nekem tutira nem szamolt minden sng -t, de lehetett mas miatt is...

Élő ügyfélszolgálat