Jaja, 5 ember után is le kell játszani. Imádtam a Ladbrokes-on, amikor elköszöntek és kiültek 5-nél az emberek és a sitout is folyamatosan lemákol, amikor már elfogyna a zsetonja. Néha nehéz szabadulni...
Viszont sokszor szinte játékba avatkozás nélkül is ITM voltam.:) Egyébként szvsz kevéssé nevezhető pókernek az sng-k e fajtája. BR építésre mindenesetre tudom ajánlani.:)
Még lenne egy pár kérdésem ezekkel a sng-kkel kapcsolatban:
SH-ra vonatkoznak
1) Mennyi esélye van, hogy ITM kerülök, ha semmivel nem játszok csak KK-AA ?
2) Megéri-e bevállalni a coinflipet (56-44), ha már csak 4-en vagyunk, egynek kell kiesnie és nekem van legkevesebb?
3) Hány BI bankroll az, ami biztonságos ezekre?
Köszi
normálisabb bevételhez tényleg rengeteget kell játszani,és az sem igazán garantált.kb 250 db 5$ os turbo után 61%-os ITM ,nem hiszem hogy ez biztató lenne.amikor kezdödött a ps-en,az első pár nap nagyon jó volt,aztán mindenki megtanulta a témát.
ráadásul ha erősen multitablingel az ember az jelentösen rontja a hatásfokot.
legalábbis ez a tapasztalatom,meg az hogy rettentő unalmas,és nagyon sokszor
coinflip dönt hogy bentvagyok-e vagy sem.
az is biztos hogy rengeteg nagyon gyenge játékos van,de hoszútávon idegölő.
A másik meg amin kiakadtam, hogy 5 embernél nincs vége a játéknak, hanem végig kell játszani...WTF???
normálisabb bevételhez tényleg rengeteget kell játszani,és az sem igazán garantált.kb 250 db 5$ os turbo után 61%-os ITM ,nem hiszem hogy ez biztató lenne.amikor kezdödött a ps-en,az első pár nap nagyon jó volt,aztán mindenki megtanulta a témát.
ráadásul ha erősen multitablingel az ember az jelentösen rontja a hatásfokot.
legalábbis ez a tapasztalatom,meg az hogy rettentő unalmas,és nagyon sokszor
coinflip dönt hogy bentvagyok-e vagy sem.
az is biztos hogy rengeteg nagyon gyenge játékos van,de hoszútávon idegölő.
3) Hány BI bankroll az, ami biztonságos ezekre?
ahhoz a 19-es nyerő szériához óriási máksorozat kellett nem?
a10-es vesztőhöz meg némi tilt....
nekem többször volt 8 nyerő,egyszer egy 7-es bukó...
hm erősödik a mezőny?
már szinte mindig leesik a népnek, hogy ha egy ss autoallinen van 6főnél, akkor mindenki belimepl és körcsekk végig.
ami viszont komoly: most pl. 2 asztalon vagyunk még 9en 100/200 - 20 vakoknál, úgy, hogy 1500 a kezdőzseton ugyebár.
ahhoz a 19-es nyerő szériához óriási máksorozat kellett nem?
a10-es vesztőhöz meg némi tilt....
nekem többször volt 8 nyerő,egyszer egy 7-es bukó...
Ok, várom az infót este, és előre is köszi :)