Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

fejes1988
Válasz csabadeak kommentjére
2008. dec. 5. 12:09

Nekem egyenlőre nagyon bejön ez a játék, mondjuk én PS-n nyomom és turbót. Itt van ante is. Elég gyorsan vége és nem nehéz kihúzni gy 5. helyet:)

Igen, csak amikor egy idióta 89o-val emel, majd a 9 Q 2 flopon a raise-re allint tolok KQ-val, lecallol, majd turnon ott az újabb 9-es, már nem olyan könnyű top5-be jutni..Minden a mennyiségen múlik...az elején nekem is ment, aztán most elkezdtek mákolni, én meg easy tilten vagyok

csabadeak
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. dec. 5. 12:15

Igen,igen, de ez az egész pókerre igaz, nem csak erre a típusra. Ez ugyanúgy megtörténik cg-n is, vagy versenyen vagy sima SNG-n. Ugyanúgy vége. Szerintem az elején amíg kicsik a vakok össze lehet szedni akkora zseton mennyiséget, hogy utána az én all in emelésemre dobják.

fejes1988
2008. dec. 5. 12:41

Igen,igen, de ez az egész pókerre igaz, nem csak erre a típusra. Ez ugyanúgy megtörténik cg-n is, vagy versenyen vagy sima SNG-n. Ugyanúgy vége. Szerintem az elején amíg kicsik a vakok össze lehet szedni akkora zseton mennyiséget, hogy utána az én all in emelésemre dobják.

De annyira kivannak már az idegeim az összes olyan idióta MORON-nal, akik ezeket teszik, hogy na...mit gondol, mire mondok ollét? 63o-val? mi a %-)(/!'!'++"/ gondol? wáááá
széjjel vagyok

Va
2008. dec. 5. 13:31

Megtenné nekem valaki, aki előfizetett a sharkscopera, hogy megnézi, mennyi ROI-val, hány asztalon... vannak az élen az ipoker networkös double or nothing 6max sitesek 5-30$-os tétig?

Köszi

csabadeak
2008. dec. 5. 14:04

OK,OK elhiszem, egy kicsit hagyjál ki, pihenj az jót tesz.
Nem csak az idegeknek.

jascsak
Válasz audiosultan kommentjére
2008. dec. 21. 19:54

igazad van valamennyi agresszióra szükség van
és ha csak átlagosan tight a játék elég egy pict agronak lenni
az indulo stack kb.2X már majdnem mindig pénzt jelent
de én többször láttam a PS-en,hogy a bigstack dobás helyett felduplázza ó
az ss-eket akit 2 kör alatt megenne a vak

csabadeak
Válasz jascsak kommentjére
2009. jan. 8. 13:59

Nekem egyre jobban tetszik ez a fajta SNG! Nem kell túl sok trükk csak ügyesen kell játszani:) Mondjuk én 10-es szoktam játszani ott a nagyon feszesnek kell lenni, de ha sok asztalon játszok ez így megy is!

ivan41
2009. jan. 8. 14:18

Ezt én is szeretem. Amennyiben duplázol, netán tripla az már biztos pénz.

Türelmesen kivárni a jó lapot, pozícióból lopkodni a közepes csetonnal rendelkezőtől. Bubble nagyon befeszülni, amennyiben a short allin megy akkor kooperációs játék a SB-BB között.

...hogy a Patrik Antonius fizessen Neked egy kisfröccsöt!

fejes1988
Válasz ivan41 kommentjére
2009. jan. 8. 14:41

Türelmesen kivárni a jó lapot, pozícióból lopkodni a közepes csetonnal rendelkezőtől. Bubble nagyon befeszülni, amennyiben a short allin megy akkor kooperációs játék a SB-BB között.

IGEN, és amikor azt veszed észre h 1 óra után is 10-ből 1 ember esett ki, majd a KK párodat lemákolja egy Q4, és kiesel, az már nem annyira derűs :D

vinczesz
Válasz ivan41 kommentjére
2009. jan. 8. 14:42

Én anno eleinte hülye voltam (most is, csak talán kicsit kevésbé) és győzelemre játszottam. :) Úgyhogy volt amikor tripla stackkel is kiestem a pénz előtt. A legjobb az volt, amikor már csak hatan voltunk és volt egy sitoutos SS. Én meg nekirontottam a CL-nek az ászaimmal, amikor ő szetet flopolt és még szólt is a chatben, hogy ne legyek hülye. :)

Egyébként egy idő után teljesen magától kialakult ez a taktika, amit leírtál.

Hmmm, a régi szép idők... Valamelyik nap lehet, hogy megnézem, mi folyik a Ladbrokes-on azoknál az asztaloknál.

Élő ügyfélszolgálat