Nekem egyenlőre nagyon bejön ez a játék, mondjuk én PS-n nyomom és turbót. Itt van ante is. Elég gyorsan vége és nem nehéz kihúzni gy 5. helyet:)
Igen,igen, de ez az egész pókerre igaz, nem csak erre a típusra. Ez ugyanúgy megtörténik cg-n is, vagy versenyen vagy sima SNG-n. Ugyanúgy vége. Szerintem az elején amíg kicsik a vakok össze lehet szedni akkora zseton mennyiséget, hogy utána az én all in emelésemre dobják.
Igen,igen, de ez az egész pókerre igaz, nem csak erre a típusra. Ez ugyanúgy megtörténik cg-n is, vagy versenyen vagy sima SNG-n. Ugyanúgy vége. Szerintem az elején amíg kicsik a vakok össze lehet szedni akkora zseton mennyiséget, hogy utána az én all in emelésemre dobják.
Megtenné nekem valaki, aki előfizetett a sharkscopera, hogy megnézi, mennyi ROI-val, hány asztalon... vannak az élen az ipoker networkös double or nothing 6max sitesek 5-30$-os tétig?
Köszi
OK,OK elhiszem, egy kicsit hagyjál ki, pihenj az jót tesz.
Nem csak az idegeknek.
igazad van valamennyi agresszióra szükség van
és ha csak átlagosan tight a játék elég egy pict agronak lenni
az indulo stack kb.2X már majdnem mindig pénzt jelent
de én többször láttam a PS-en,hogy a bigstack dobás helyett felduplázza ó
az ss-eket akit 2 kör alatt megenne a vak
Nekem egyre jobban tetszik ez a fajta SNG! Nem kell túl sok trükk csak ügyesen kell játszani:) Mondjuk én 10-es szoktam játszani ott a nagyon feszesnek kell lenni, de ha sok asztalon játszok ez így megy is!
Ezt én is szeretem. Amennyiben duplázol, netán tripla az már biztos pénz.
Türelmesen kivárni a jó lapot, pozícióból lopkodni a közepes csetonnal rendelkezőtől. Bubble nagyon befeszülni, amennyiben a short allin megy akkor kooperációs játék a SB-BB között.
...hogy a Patrik Antonius fizessen Neked egy kisfröccsöt!
Türelmesen kivárni a jó lapot, pozícióból lopkodni a közepes csetonnal rendelkezőtől. Bubble nagyon befeszülni, amennyiben a short allin megy akkor kooperációs játék a SB-BB között.