Sziasztok újra :)
Pénteken megjön végre a kártyám , hogy visszatudjam depo-zni a rollom egy részét :) Reszkess FTP! Nincs megállás !
Sziasztok,
most kezdtem bele ebbe a műfajba. Bár még az elején van néhány dolog, amit nem értek...
Én is CG grinder voltam mikro limiten, így most kicsit fura az 1 asztal a 6 helyett...
Az ellenfeleimet keresve PS-en mindegyiken azt látom, hogy egy asztalon nyomja...miért? Mármint van olyan aki több asztalon HU-ol??? Ez sokszorosára emelheti a lejátszott partik számát, ami a nyereségre van kihatással...
Ti is 1 asztalt toltok egyszerre?
O.
Orang3J3ws99
Igen, szerintem sokan csak egy asztalon játszunk HU Sng-t, aki már nagyon gyakorlott az játszik 2-3 asztalon.
Vedd figyelembe, hogy itt gyakorlatilag minden handben játszanod kell és kiismerni az ellenfelet.
raining
GL
Remélem neked jobban adja majd az FTP, mint nekem ebben a hónapban.
Köszi a választ Cincinatus!
Én is hasonlóan gondolkodtam, 1-2 alkalommal 2 asztalon játszottam és olyan lényeges különbséget nem észleltem. Ez lehet azért van, mert az 5 $-os HU-kon gyakorolgatok. Mivel CG-t 6 asztalon játszottam, szerintem hamar megszokom a 2 asztalt HU-n is. Ezzel viszont nő a lejátszott partik száma, amiben több a value, csak nem szabad, hogy a ROI kárára váljon.
O.
Sziasztok!
Eddig csak passzív olvasó voltam a fórumon de a napokban újranéztem a játékomat, mivel lassan szeretnék majd kicsit feljebb lépni a limitemről. Kiválogattam pár handet a teljesség igénye nélkül, amikkel egyes utcákon gondjaim voltak:
weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament
Itt elsőroban a flop call kérdéses illetve ha már így sikerült akkor turnon vagy riveren dobható e.
weaktight | Hand | JTs - No Limit Holdem Tournament
Itt nem a teljes hand a kérdés csak sokszor vagyok bajban hasonló szitukban mikor tp-t flopolok közepes kickerrel, hogy c/r itt jobb-e callnál?
Plusz így játszva egy aggro ellenfél ellen riveren donkbet jobb-e? Valószínüleg amit eddig valuebetelt azt már nemfogja riveren de donkbettel túl egyértelmű a lapom és blöffnek se hagyok teret.
weaktight | Hand | K9o - No Limit Holdem Tournament
Ehhez sok hozzáfűzni valóm nincs csak, hogy flopon jobb-e a fold?
weaktight | Hand | 8Ao - No Limit Holdem Tournament
Itt egyik utcán se sikerült lapra tenni ellenfelet, mini3bet nem sokat jelentett nála sokat csinálta pl qj-val is. River call vagy fold?
weaktight | Hand | T7s - No Limit Holdem Tournament
Ez így utólag elég pénzégetésnek tűnik de szerintem nincs túl sok ász nála és mással nem fog 3 utcát callolni viszont rengeteg draw fog kiszállni egy közepes potból riveren. Szerintetek??
weaktight | Hand | TAo - No Limit Holdem Tournament
Plusz egy herocall ezt se tudom utólag megmondani csak épp mákom volt e vagy valóban annyira hiteltelen itt a dáma mint ahogy én éreztem.
Majd még folytatom ha találok még kérdéses szitukat.
Válaszokat előre is köszi.
Sziasztok!
Eddig csak passzív olvasó voltam a fórumon de a napokban újranéztem a játékomat, mivel lassan szeretnék majd kicsit feljebb lépni a limitemről. Kiválogattam pár handet a teljesség igénye nélkül, amikkel egyes utcákon gondjaim voltak:
weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament
Itt elsőroban a flop call kérdéses illetve ha már így sikerült akkor turnon vagy riveren dobható e.
weaktight | Hand | JTs - No Limit Holdem Tournament
Itt nem a teljes hand a kérdés csak sokszor vagyok bajban hasonló szitukban mikor tp-t flopolok közepes kickerrel, hogy c/r itt jobb-e callnál?
Plusz így játszva egy aggro ellenfél ellen riveren donkbet jobb-e? Valószínüleg amit eddig valuebetelt azt már nemfogja riveren de donkbettel túl egyértelmű a lapom és blöffnek se hagyok teret.
weaktight | Hand | K9o - No Limit Holdem Tournament
Ehhez sok hozzáfűzni valóm nincs csak, hogy flopon jobb-e a fold?
weaktight | Hand | 8Ao - No Limit Holdem Tournament
Itt egyik utcán se sikerült lapra tenni ellenfelet, mini3bet nem sokat jelentett nála sokat csinálta pl qj-val is. River call vagy fold?
weaktight | Hand | T7s - No Limit Holdem Tournament
Ez így utólag elég pénzégetésnek tűnik de szerintem nincs túl sok ász nála és mással nem fog 3 utcát callolni viszont rengeteg draw fog kiszállni egy közepes potból riveren. Szerintetek??
weaktight | Hand | TAo - No Limit Holdem Tournament
Plusz egy herocall ezt se tudom utólag megmondani csak épp mákom volt e vagy valóban annyira hiteltelen itt a dáma mint ahogy én éreztem.
Majd még folytatom ha találok még kérdéses szitukat.
Válaszokat előre is köszi.
Preflop miért std a minimumot emelni?
pro HU sng-sek!
Kérlek mondjátok meg hogy mekkora BB vpip-pel játszotok, illetve mennyi a 3betetek.
Tudom hogy ez ellenfüggő, de nagyobb minta alapján van vmi átlag.
ty
Kérlek mondjátok meg hogy mekkora BB vpip-pel játszotok, illetve mennyi a 3betetek.
VPIP 54,38
3Bet 14.05