ferkocse
Ne aggódj, kicsit lecsillapodnak az indulatok és minden vissza fog térni a régi kerékvágásba.
A külföldi fórumokkal az a bajom, hogy a rengeteg rossz információ közül nehéz kiszűrni a jót.
Krono
Igazi epic battle lehetett:)
Ez az átka ennek a sitenak...gyors a vakemelkedés, és 100/200 vaknál már nem tudok mit csinálni, ha felduplázgatja magát egymás után. :(
Melyik oldalon vagy?
Super turbot játszik valaki?
BOSS - PokerHeaven.
De csak ritkán játszik SNG Hu-t már....már meguntam ezt a műfajt..csak ha nincs időm, akkor tolok párat.
Ott sok lehetőség van, több vakstruktúrájú asztalok. Amint Mabohai említette, hogy ott nekem rettenetesen ment télen, de attól látok fantáziát a hálózatban, egyszer még visszatérek és rendbeteszem azt a csúnya statisztikámat.
Krono hozzászólásáról jut eszembe egy kérdés, amit
az itt lévőkhöz intézek: ti hogy kötöttetek ki a HU SNG mellett?
Persze akkor én kezdeném: cash game-el kezdtem, NL2-NL25
limiteket jártam meg. Egy ideig elvarázsolt a sokasztalos
grindelés világa, aztán belefásultam, és az eredmények sem
voltak kimagaslóak. Rájöttem, hogy ez nem az én világom.
Ezután DON SNG-t játszottam, ez rövid ideig kötött le, amiben
annak is nagy szerepe volt, hogy elég nagy downswing-be futottam :)
Ekkor próbáltam meg a heads up-t, ami egészen új világ volt
az előzőekhez képest. Én bevallom a Tagpokeren tanultam ezt a fajta
játékot, és az itteni fórumról olvasgattam hozzá. Nickneveket nem
írok, de átlag 10-12% ROI-al űzöm e sportot. Tehát nem vagyok
végre fish, és azt hiszem ezért ragadtam meg ennél a műfajnál.
Másik oka, hogy husángolok, hogy én nem főállású profi vagyok,
csak "jó munkásember", így változó az időbeosztásom. De 1-2-3-4...
meccsre minden nap van idő :)
Várom a "kollégák" hozzászólásait is, hogy hogyan jutottak el idáig,
és miért pont ez...
Igen, van kifejezetten olyan asztal, ahol 8 percenként emelkedik a vak, de oda általában a regek, vagy azok ülnek be, akiknek legalább van pici fogalmuk a játékról.
Másik oka, hogy husángolok, hogy én nem főállású profi vagyok,
csak "jó munkásember", így változó az időbeosztásom. De 1-2-3-4...
meccsre minden nap van idő :)
Félre ne értsd, de kb ez a legfőbb oka, hogy a fishek is szeretik ezt játszani :) Ráadásul vissza is térnek a halak a relatíve gyakori sikerélmény miatt, hiszen a legbrutálabb regek sem nyernek 10-ből 6 meccsnél többet átlagosan. Én ezért kötöttem ki ennél a formánál.
HU cash game foglalkoztatott komolyabban előtte, de gyakran tiltre mentem, mikor behúzza a 2 outját a fish és azonnal kiül :)
Én gyakorlatilag mindent kipróbáltam előtte CG, MTT, 90-180 fős Sng és persze a DON, még egy kis PLO is.
A sokasztalos CG grindolás nem kötött le, nekem túl monoton, az MTT-re nincs időm, a DON-nál meg szerintem jobban lehet nyerni HU Sng-vel és persze sokkal izgalmasabb is:)