cincinatus
Válasz cincinatus kommentjére
2010. júl. 19. 21:47

"Józan ésszel arra következtetnék hogy a kisebb implied odds miatt kevesebb lappal éri meg callolni BB-ről mint CG-ben."

Ez pedig evidens értékek nélkül is.

criticaL
2010. júl. 19. 21:50

sb vpip-m 63% lol, preflop biztos vannak különbségek :D de nem is ez a lényeg, itt nyerő és nyerő közt kurva nagy eltérések lehetnek, preflop range-ekben

mrj
2010. júl. 19. 21:51

mrj

És ezekből az átlagértékekből milyen következtetéseket tudtál levonni, amit minden meccsen, minden ellenfél ellen fel lehetne használni?

azt hogy ha ugyanazt játszom a HUSNG-ben mint amivel CG-ben nyertem akkor valószínű nem, vagy csak kis ROI-val fogok nyerni.

"Józan ésszel arra következtetnék hogy a kisebb implied odds miatt kevesebb lappal éri meg callolni BB-ről mint CG-ben."

Ez pedig evidens értékek nélkül is.

igen, de kíváncsi voltam mennyi a különbség a két játék optimális BB játéka között.

criticaL
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 19. 21:55

azt hogy ha ugyanazt játszom a HUSNG-ben mint amivel CG-ben nyertem akkor valószínű nem, vagy csak kis ROI-val fogok nyerni.

ugyanazt kell pedig nagyjából játszanod. gondolom ha hu cashezel akkor is változtatsz a bb vpip-den attól függően, hogy 100bb vagy 15bb deep a játék.

cincinatus
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 19. 21:57

mrj

Alacsony vakszinten szerintem nagyon hasonló lehet a játék, a közép és a végjátékban lehet nagy a különbség.

Hideyoshi
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 19. 21:59

Így van, az eddigi tapaszatlatodat dobhatod a kukába, itt más a ritmus, minden.

mrj
Válasz criticaL kommentjére
2010. júl. 19. 22:00

ugyanazt kell pedig nagyjából játszanod. gondolom ha hu cashezel akkor is változtatsz a bb vpip-den attól függően, hogy 100bb vagy 15bb deep a játék.

persze.

15bb deepen sitoutra változik a játékom :)

100BB-n feszes range-el játszom BBről 32-36%

150-200BB, közepesen lazán

200BB+ on meg lazán. PL call any Q-K-A suited, offsuit connektorok

criticaL
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 19. 22:05

ahh nekem hiába mondod, 75bb játék felett elalszom

mrj
2010. júl. 19. 22:05

mrj

Alacsony vakszinten szerintem nagyon hasonló lehet a játék, a közép és a végjátékban lehet nagy a különbség.

igen. A közép és végjátékot viszonylag egyszerűnek látom.
Ugyanakkor sztem a ROI-d nagy része az alacsony vakszinteken termelődik, amikor a fish a túl laza BB játékkal eltér az optimálistól. Ahogy én látom a legtöbbször itt szerzel 2:1, esetleg nagyobb előnyt és így érve a mid/late szakaszba, ezeknek a meccseknek akkor is meg fogod nyerni a 66%-át ha letakarod a lapjaid és minden sbről allin mész.

criticaL
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 19. 22:08

igen. A közép és végjátékot viszonylag egyszerűnek látom.
Ugyanakkor sztem a ROI-d nagy része az alacsony vakszinteken termelődik

NEM.

Élő ügyfélszolgálat