"Józan ésszel arra következtetnék hogy a kisebb implied odds miatt kevesebb lappal éri meg callolni BB-ről mint CG-ben."
Ez pedig evidens értékek nélkül is.
sb vpip-m 63% lol, preflop biztos vannak különbségek :D de nem is ez a lényeg, itt nyerő és nyerő közt kurva nagy eltérések lehetnek, preflop range-ekben
mrj
És ezekből az átlagértékekből milyen következtetéseket tudtál levonni, amit minden meccsen, minden ellenfél ellen fel lehetne használni?
"Józan ésszel arra következtetnék hogy a kisebb implied odds miatt kevesebb lappal éri meg callolni BB-ről mint CG-ben."
Ez pedig evidens értékek nélkül is.
azt hogy ha ugyanazt játszom a HUSNG-ben mint amivel CG-ben nyertem akkor valószínű nem, vagy csak kis ROI-val fogok nyerni.
mrj
Alacsony vakszinten szerintem nagyon hasonló lehet a játék, a közép és a végjátékban lehet nagy a különbség.
azt hogy ha ugyanazt játszom a HUSNG-ben mint amivel CG-ben nyertem akkor valószínű nem, vagy csak kis ROI-val fogok nyerni.
ugyanazt kell pedig nagyjából játszanod. gondolom ha hu cashezel akkor is változtatsz a bb vpip-den attól függően, hogy 100bb vagy 15bb deep a játék.
ahh nekem hiába mondod, 75bb játék felett elalszom
mrj
Alacsony vakszinten szerintem nagyon hasonló lehet a játék, a közép és a végjátékban lehet nagy a különbség.
igen. A közép és végjátékot viszonylag egyszerűnek látom.
Ugyanakkor sztem a ROI-d nagy része az alacsony vakszinteken termelődik