Üdv,
Ahogy ígértem lenne még pár hand amit közszemlére bocsátanék:
weaktight | Hand | JQo - No Limit Holdem Tournament
Kérdés leginkább a river. Pre limp/call miatt nem tudtam erős J-t adni a kezébe illetve két párok is valószínűleg visszaemeltek volna turnon, ezért leginkább Jx 9x 8x vagy draw-t tudok kezébe adni ami ellen szerintem allin legjobb játék. De mutatásnál kicsit úgy éreztem szerencsém volt, szerintetek itt riveren mi a jobb check, bet/fold bet/call vagy ahogy én játszottam?
weaktight | Hand | 3Ao - No Limit Holdem Tournament
Itt egy esetleges turn fold és a river játékom kérdés. Mielőtt rátoltam éreztem, hogy játéka Aq-ra nagyon illik de ezen a boardon 3 utcás value bet más handtől szerintem elég hiteltelen. Lehet ha blöfre teszem call egyszerább de reméltem kétpárokat így dobatom.
weaktight | Hand | TJs - No Limit Holdem Tournament
River allin jobb mint a call?
weaktight | Hand | A3s - No Limit Holdem Tournament
Itt flop donkbet alapján szerintem sose lesz Q nála max 2-es vagy közepes pp amit véd ezeket úgy terveztem riveren biztos tudom dobatni ha flopot és turnt csak adom. Mivel 2-es lett river kicsit bajba voltam, hogy el tudja e engedni.
weaktight | Hand | JJ - No Limit Holdem Tournament
Maga a hand nem túl érdekes csak az lenne a kérdésem, hogy hasonló stackeknél 25 BB-nél ti, hogy játszotok egy hasonló handet? (hasonló handnél 88-jj gondolok) Itt pre allinel szerintem túlságosan szűkítem rangét kisebb 3bettel sok flopon bajba leszek. Én többnyire egy nagyobb 3bettel komitálom magam kb bármilyen flopon allinre. Ti mit csináltok ilyen szituba?
weaktight | Hand | 9Jo - No Limit Holdem Tournament
River bet/fold jobb?
weaktight | Hand | JAs - No Limit Holdem Tournament
Itt szerintetek jobb e turnon potkontroll és ha a river megtalál valuebetelni vagy ha turnon vagy riveren nem jön 4es v 6os akkor 3 utcán betelni esetleg river allinel? Kicsit gyengének éreztem játékomat ilyen lappal.
weaktight | Hand | AJo - No Limit Holdem Tournament
Nekem flop potnyi c-bet nem volt túl hiteles ilyen száraz boardon még akkor se ha preflop 3betelt, leginkább közepes pp-t adnék kezébe vagy aj,a10-t. Lehet kifizetődőbb a fold flopon és jobb szitut keresni. Nálatok?
weaktight | Hand | A4s - No Limit Holdem Tournament
Nálam riveren fold,call és allin is felmerült opcióként végül talán a legrosszabbat választottam. Így utólag nézve leginkább flöst vagy blöfföt tudnék én kezébe adni azok ellen meg allin legjobb talán. Várom az ellenvetéseket:)
weaktight | Hand | 66 - No Limit Holdem Tournament
Leginkább river a kérdés de lehet sima flop fold kellett volna legyen ilyen boardon tényleg védhet overbettel lapot. Így játszva river c/c-t nagyon rossznak éreztem c/f-t is bet/fold-ra nincs már terem ezért maradt allin. Jó így?
weaktight | Hand | 3As - No Limit Holdem Tournament
Rivert ti, hogy játszanátok? Ez a call utólag elég harmatos de 3bet/foldolni nem akartam ha 4betel akkor meg nem hiszem, hogy elégszer leszek jó.
Hatalmas respect annak aki végigolvasta és reagál:)
az első 2őt néztem meg eddig, az első ok, a másodikban mindent fordítva csináltál :-) persze kérdéses, ha korai utcán emelsz az ászodra, akkor mennyid kerül be. Az általad megjátszott verzióban viszont a riveren fold van és marad zs játszani.
1. A river all-in itt nem a legjobb, mivel a legtöbb esetben csak jobb lap adja, túl koordinált a board. (Az ellenfél callja tragikus.)
2. Ász kicsivel OOP nem szerencsés ez a megjátszás.
3. Na, itt lenne jó a river all-in.
4. Jó a gondolatmenet.
5. Ez is teljesen jó, ha jobb lapja van cooler.
6. Itt jó a river check.
7. Nem gyenge hanem biztonsági a játékod, ha az ellenfél nem szeret c/r-t játszani, akkor a turn bet mehetett volna.
8. Szerintem itt a call pont hogy a legjobb opció, túl erős a lapunk a dobáshoz és túl gyenge az all-inhez.
9. Igen, a river all-in tényleg kérdéses, az ellenfél megadása meg méginkább:)
10.Én itt visszaemeltem volna, olyan valószínűtlen a lapod, hogy adta volna.
1. A river all-in itt nem a legjobb, mivel a legtöbb esetben csak jobb lap adja, túl koordinált a board. (Az ellenfél callja tragikus.)
2. Ász kicsivel OOP nem szerencsés ez a megjátszás.
3. Na, itt lenne jó a river all-in.
4. Jó a gondolatmenet.
5. Ez is teljesen jó, ha jobb lapja van cooler.
6. Itt jó a river check.
7. Nem gyenge hanem biztonsági a játékod, ha az ellenfél nem szeret c/r-t játszani, akkor a turn bet mehetett volna.
8. Szerintem itt a call pont hogy a legjobb opció, túl erős a lapunk a dobáshoz és túl gyenge az all-inhez.
9. Igen, a river all-in tényleg kérdéses, az ellenfél megadása meg méginkább:)
10.Én itt visszaemeltem volna, olyan valószínűtlen a lapod, hogy adta volna.
Dfire
1. Egy blocking betet, mondjuk 200.
2. Ellenfélfüggő, ha TAG turn fold, ha LAG river fold. (Itt még egy LAG se 3 barellezne szerintem.)
5. Teljesen jó a nagyobb 3-bet, a kisebb 3-bet lenne a hiba.
6. Szerintem jó itt a check, ha hajlamos a c/r-re, ha egyenes játékos akkor mehet a bet.
8. Itt érdekes a line, szerintem egy dáma nem checkelte volna a turnt. A river betje meg lehetne simán dobatási kísérlet vagy blocking bet is.
újabb általános kérdés.
nagy minta alapján nektek mennyi a WTSD? :)
újabb általános kérdés.
nagy minta alapján nektek mennyi a WTSD? :)
na belevágtam eddig letoltam 4db-ot , 2-2 az állás , egyenlőre el is fáradtam a sok hülyétől :) De hát minden kezdet nehéz.
Üdv,
Seat 1: beaver5432 (1,390)
Seat 2: Hero (1,610)
beaver5432 posts the small blind of 10
Hero posts the big blind of 20
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [Ks Ad]
beaver5432 calls 10
Hero raises to 80
beaver5432 raises to 140
Hero raises to 420
beaver5432 calls 280
*** FLOP *** [5d 8h 9d]
Hero?
Minden variációra kiváncsi vagyok én nem igazán tudtam mi itt a jó játék.
Seat 1: Hero (1,590)
Seat 2: halfpint31 (1,410)
Hero posts the small blind of 10
halfpint31 posts the big blind of 20
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [Ah Ac]
Hero raises to 60
halfpint31 raises to 100
Hero raises to 300
halfpint31 calls 200
*** FLOP *** [Jc Js 2d]
halfpint31 bets 80
Hero calls 80
*** TURN *** [Jc Js 2d] [8s]
halfpint31 bets 230
Hero calls 230
*** RIVER *** [Jc Js 2d 8s] [Tc]
halfpint31 bets 800, and is all in
Hero?
Esetleg ha valaki turnon dobná arra is kiváncsi lennék.
Üdv,
Seat 1: beaver5432 (1,390)
Seat 2: Hero (1,610)
beaver5432 posts the small blind of 10
Hero posts the big blind of 20
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [Ks Ad]
beaver5432 calls 10
Hero raises to 80
beaver5432 raises to 140
Hero raises to 420
beaver5432 calls 280
*** FLOP *** [5d 8h 9d]
Hero?
Minden variációra kiváncsi vagyok én nem igazán tudtam mi itt a jó játék.
Seat 1: Hero (1,590)
Seat 2: halfpint31 (1,410)
Hero posts the small blind of 10
halfpint31 posts the big blind of 20
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [Ah Ac]
Hero raises to 60
halfpint31 raises to 100
Hero raises to 300
halfpint31 calls 200
*** FLOP *** [Jc Js 2d]
halfpint31 bets 80
Hero calls 80
*** TURN *** [Jc Js 2d] [8s]
halfpint31 bets 230
Hero calls 230
*** RIVER *** [Jc Js 2d 8s] [Tc]
halfpint31 bets 800, and is all in
Hero?
Esetleg ha valaki turnon dobná arra is kiváncsi lennék.