kérdéses parti
No Limit Holdem Tournament
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22 + $1 Heads Up Sit & Go
Stacks:
SB Hero (1,365)
BB tranzporter21 (1,635)
Blinds: 15/30
Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is SB :2s: :2d:
Hero raises to 75, tranzporter21 calls 45
Flop: :3d: :8h: :2c: (150, 2 players)
tranzporter21 checks, Hero bets 75, tranzporter21 raises to 240, Hero calls 165
Turn: :9s: (630, 2 players)
tranzporter21 bets 420, Hero calls 420
River: :kh: (1,470, 2 players)
tranzporter21 checks, Hero goes all-in 630, tranzporter21 folds
Final Pot: 2,100
Hero wins 2,100 (net +735)
tranzporter21 lost 735
kérdés 1:
no info, első meccs, 4. hand.
sztem turnön jobb lett volna pusholni.
vélemény?
kérdés 2:
később kiderült hogy fissel állunk szemben. 650 volt előttem amikor 30/60 nál 180 ig raise/foldolt pre.
BB vpip 72%, flop ch/r 40%, 70 hand
így már jobbnak látom a calldownt végig. Van aki szerint itt push turn?
jaja, erre a 420-ra pusholni kellett volna. bár szerintem nem volt nála semmi, lehet, hogy csak valami húzóval, második párral, próbált kiszorítani.
ha lett volna nála valami riveren ő betelt volna előröl, nemhinném, hogy az a király olyan crazy lett volna neki.
azért remélem behúztad:)
azért remélem behúztad:)
Szerintem is több value van a turn all-inben, mert képesek sok szemét lappal is megadni.
SuperTurbora mekkora roll kell?
SuperTurbora mekkora roll kell?
100 nem árt, ezt olvastam a legöbb helyen.
Kirpóbáltad? Hogy megy?
Kösz.
Még nem sokat játszottam, 109ből (2$os tét, néha felmentem 5$ra kíváncsiságból) csináltam 18%os ROI-t.
A kaland kedvéért én is elkezdtem barátkozni a műfajjal, 6,25$-os HUsng-kat tolok Starson. Eddig egész jó a benyomás, rendes tanulással szerintem menni fog ez. Ma akadtam először össze egy olyan opponenttel, aki egyszerűen nem más mint egy mozgó pénzkiadó automata.
Amikor beültünk rákerestem pokerprolabs-on, ezt találtam, kicsit leesett az állam....
Opponent: kalco
kalco – kalco Poker Player Rankings on Poker Stars
Srác -22% ROI-t produkál 3k mintán, 6-115$-os tétig. (És ez még csak a HUSng, ugyanezt produkálja más sng-ken és mtt-n is)
Nem értettem hogy lehet ennyit bukni, most már tudom. Annyira passzív és kiszámítható volt hogy ilyen nincs is. 3rd párokkal és A magasokkal végigcallolt riverig rendszeresen, ha tényleg talált valamit a flopon jött az óriási timetell (épp csak az időt nem kérte ki), majd a szintén óriási overbet. Remélem ti is összefuttok majd vele!
Ehhez kapcsolódó kérdésem: Elkezdtem vezetni magamnak a fontosabb adatokat egy .xls file-ban, de nem tudom érdemes e minden opponentet note-olni vagy magában a sw-ben vagy a saját készítésű táblámban. Alacsony téten, pokerstarson mennyi az esély hogy valaha játszom még velük?
Az esély alacsony limiteken csekély , viszont én személy szerint vizuális típus vagyok és így amit leírok note-ba úgy sokkal hamarabb kiismerem ezáltal az ellenfelem.
Én jegyzetelésem a következő először is sharkon megnézem az ellenfelet és a szerint kap egy jegyzetelési szint. pl. zöld= fish , piros = reg , kék= sc blocked , sárga = kisebb nyerő stb stb majdnem minden színre van egy csoportom. Így rengetegszer van olyan amikor ép ül egy fish a lobbyba nem kell még rákeresnem ha már ott van a zöld kis fül a neve mellett már ülök is.
Ezután van egy előre elkészített kis txt-m amiben a következő áll:
l: =limp
r 2-3bb: = ő mivel raisel 2-3bb-t
3-4bb call: = mivel callolja az én raiseim
r:3bet : = mivel 3betel
3bet call: = mivel callolja a 3betem
a: = mivel megy olé.
Ezt szépen vágólapra és már megy is be a jegyzetbe.
Ezeket szépen töltögetem ahogy folyik a HU , a crazy vagy valami speciális move-okat pedig note aljába leírom , vagy esetlegesen leírom az utcákon történő dolgokat is.
pl.: r 2-3bb : 34s b:779TK +betpot+ch+ch ; stb stb.