Az a baj az ellenfél , egy örült volt. Mindennel mini raiselt gombról 100%-ban. És rengeteg kiszámíthatatlan megmozdulása volt post flop. Nem akartam egy 1200-as potban találni magam, de miután megmutatta eléggé zavart a dolog. Nem is sorra tettem inkább valami lejött flush-re.. De most cserben hagyott a read-em.
Akkor meg megy a note és egyszer már kész regényed lesz róla:)
Ezt ellehetett volna csípni ?
weaktight | Hand | 3Ko - No Limit Holdem Tournament
raining
Nehéz döntés, két párt nagyon nehéz elereszteni, még ilyen koordinált boardon is.
Tényleg elég durci a szitu. Tegnap nekem is hasonló volt, én nem bírtam elengedni. Majd megpróbálom beimportálni.
Megverted végül, Raining?
Amennyiben maniac az enemy, nem jobb riveren a check/call? - ilyen helyzetben. Csak egy gondolat...
K3
Itt az a gáz,hogy 2x mögéd csekkel az ember,én lehet a ezen a floppon beemelek és ha csak adja akkor végig emelek.Ha maniac akkor ugyis már floppon visszatolja és dobod .
Mondjuk én az ö helyében már emeltem volna simán floppon.
Hát vicces egy ellenfél volt az tény..
Szóval tényleg ez a preflop mindennel mini , postflop meg a játéka egyenlő volt a nullával. Szóval nagyon sokáig kb azt játszotta , hogy ha floppon nem találta el semmi minden erőfeszítés nélkül dobott. Ezért is volt meglepő számomra ez a reraise.
orang: igen lehet jobb a riveren a ch/call de szerintem ő itt az életben nem hívott volna rám a postflop játékát elnézve.
cinci: igen elvertem , de nem volt egyszerű. 2000 - 1000nél egy KK VS AQ , preflop olénál kapott rá egy sort.
utána vissza küzdöttem magam even stackre majd szépen elszórtam 800zsetont ezen a handen: weaktight | Hand | 6Ao - No Limit Holdem Tournament
Itt turnön óriásit hibáztam , hogy nem hívtam. Riveren meg nem tudtam elengedni már mert nem hittem el neki , hogy pont lejött a Q-ja..
Aztán 300zsetonról sikerült felállnom , egy kis luckkal. Ha esetleg valakit érdekel felrakom valami replayerre az egész partit.
Én pont azért vagyok riveren a check/call mellett, mert SD képes lapunk van.
Amennyiben enemy jobb, hív, de a 240-es potra valszeg nem 600-t, hanem 2-300-t és így olcsóbban megnézhető.
Amennyiben enemy rosszabb, blöffölhet, szintén a fenti összeget kb. Szintén olcsóbb.
Én ezért nem építettem volna tovább a kasszát. Ettől független persze rádboríthatta volna a betedtől független, bár a fentebbi comboknak nagyobb a valószínűsége.
Szvsz.
2+2-n melyik topikokat érdemes olvasni , normál hu sng szempontjából?