criticaL
Válasz raining kommentjére
2010. aug. 28. 14:09

BBV-t

raining
Válasz criticaL kommentjére
2010. aug. 28. 14:12

Esetleg egy linket tudnál adni ?
Köszi.

raining
2010. aug. 28. 18:36

2bi-től szabaditott meg ez a tehetséges dán , könnycseppet csalt a szemembe :)

1. meccs 4. leosztás:
weaktight | Hand | 9Ko - No Limit Holdem Tournament

2. meccsen meg egy AQ vs JJ flipet vitt több rematchre nem volt hajlandó :)

És még egy gyöngyszem a mai sessionből! Itt a gondolkozásom az az volt , hogy
ilyen száraz floppon a visszaemelés semmiképp nem fordult a meg a fejembe , viszonylag a turn is blank volt ezért adtam még egy ingyen lapot. Bízva abba , hogy akkora lesz a pot , hogy már nem fogja tudni elengedni.. River láttán ami először eszembe jutott az **** :)
De szerencsére nem segített rajta..

weaktight | Hand | A3o - No Limit Holdem Tournament

daPEPEhu
2010. aug. 28. 19:06

nehéz látók ellen játszani..:(=)

Sobi
Válasz daPEPEhu kommentjére
2010. aug. 29. 12:35

Lenne egy kérdéses handem: Poker hand played on PartyPoker with a pot size of $1,300 - Pokerhand.org

Ellenfélről annyit, hogy szvsz nem volt túl képzett monstereivel sem overbetelt. A donkbetje 30% volt. 80%-ban biztos voltam a Fd-ben, de kérdés akkor is érdemes becalloni ezt?

raining
Válasz Sobi kommentjére
2010. aug. 29. 12:54

Hát 35o.-val még ilyen zsetonállás mellett sem emelnék mini-t pozícióból sem.
Inkább preflop fold. Az meg , hogy a readed jó volt és fd-re tetted és azon is volt hát nem tudom.. Egy ilyen koordinált floppon nem biztos , hogy szívesen bevállalnám a felduplázás lehetőségét.. Jobb ilyenkor shorton tartani az ellenfelet, mint ilyen hero callal felduplázni..
szvsz.

cincinatus
Válasz Sobi kommentjére
2010. aug. 29. 12:59

Sobi

Nem volt rossz a call, egy CF-et simán lehet vállalni ekkora előnynél, de szerintem jobb lett volna várni egy biztosabb szituációra.

Orang3J3ws99
Válasz cincinatus kommentjére
2010. aug. 30. 8:08

Szerintem is jobb a fold. Én nem vállalnék be egy ilyen riskes szitut. Felesleges felduplázni és megint fightolni, hogy kényszerhelyzetbe jusson.

Jonas 77
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. aug. 30. 9:24

Én is eldobnám és várnék egy jobb spotra.

raining
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. aug. 30. 11:04

Moshman HU könyvét valaki nem tudja honnan lehetne lekapni németül ? Eddig csak angolul tudtam leszedni de ez nem a legideálisabb számomra..

Élő ügyfélszolgálat