BBV-t
Esetleg egy linket tudnál adni ?
Köszi.
2bi-től szabaditott meg ez a tehetséges dán , könnycseppet csalt a szemembe :)
1. meccs 4. leosztás:
weaktight | Hand | 9Ko - No Limit Holdem Tournament
2. meccsen meg egy AQ vs JJ flipet vitt több rematchre nem volt hajlandó :)
És még egy gyöngyszem a mai sessionből! Itt a gondolkozásom az az volt , hogy
ilyen száraz floppon a visszaemelés semmiképp nem fordult a meg a fejembe , viszonylag a turn is blank volt ezért adtam még egy ingyen lapot. Bízva abba , hogy akkora lesz a pot , hogy már nem fogja tudni elengedni.. River láttán ami először eszembe jutott az **** :)
De szerencsére nem segített rajta..
weaktight | Hand | A3o - No Limit Holdem Tournament
nehéz látók ellen játszani..:(=)
Lenne egy kérdéses handem: Poker hand played on PartyPoker with a pot size of $1,300 - Pokerhand.org
Ellenfélről annyit, hogy szvsz nem volt túl képzett monstereivel sem overbetelt. A donkbetje 30% volt. 80%-ban biztos voltam a Fd-ben, de kérdés akkor is érdemes becalloni ezt?
Hát 35o.-val még ilyen zsetonállás mellett sem emelnék mini-t pozícióból sem.
Inkább preflop fold. Az meg , hogy a readed jó volt és fd-re tetted és azon is volt hát nem tudom.. Egy ilyen koordinált floppon nem biztos , hogy szívesen bevállalnám a felduplázás lehetőségét.. Jobb ilyenkor shorton tartani az ellenfelet, mint ilyen hero callal felduplázni..
szvsz.
Sobi
Nem volt rossz a call, egy CF-et simán lehet vállalni ekkora előnynél, de szerintem jobb lett volna várni egy biztosabb szituációra.
Szerintem is jobb a fold. Én nem vállalnék be egy ilyen riskes szitut. Felesleges felduplázni és megint fightolni, hogy kényszerhelyzetbe jusson.
Én is eldobnám és várnék egy jobb spotra.
Moshman HU könyvét valaki nem tudja honnan lehetne lekapni németül ? Eddig csak angolul tudtam leszedni de ez nem a legideálisabb számomra..