Szia Jonas!
"Sajna nekem 8 órás melóm van, így este 6 körül tudok leülni legkorábban." - ugyanezen oknál fogva én ugyancsak, annyi kivételével, hogy én 7-től.
Lehet, hogy ugyanott dolgozunk? :D
A hajnali órákat (04:00-06:00) nem próbáltad még?
Üdv,
O.
Szia Jonas!
"Sajna nekem 8 órás melóm van, így este 6 körül tudok leülni legkorábban." - ugyanezen oknál fogva én ugyancsak, annyi kivételével, hogy én 7-től.
Lehet, hogy ugyanott dolgozunk? :D
A hajnali órákat (04:00-06:00) nem próbáltad még?
Üdv,
O.
Mintha magamat hallanám. Az utolsó bevásárlás nettó!!! 8 óráig tartott.
Én is azt vettem észre, hogy 9 után sok a jobb játékos, 7-8 között meg kánaán van.
Mintha magamat hallanám. Az utolsó bevásárlás nettó!!! 8 óráig tartott.
Dream enemy
Tényleg megérte felkelni hajnali 10 órakor... :)
Összefutottam egy "diva2126" nevű kedves ellenféllel és sikerült 4 meccset is játszani vele. Beteszem mind a 4 kulcsleosztást, szerintem ha megnézitek egyből szeretnétek majd melléülni.... :)
@Orange: Ma 11,5-es turbokon volt így talán még te is elkaphatod, remélem nem vettem el a kedvét.
Első meccs
weaktight | Hand | TJs - No Limit Holdem Tournament
Második
weaktight | Hand | 56s - No Limit Holdem Tournament
Harmadik
weaktight | Hand | T9o - No Limit Holdem Tournament
Negyedik
weaktight | Hand | 88 - No Limit Holdem Tournament
Hajrá Jonas!
Lassan nekem is érik a szintlépés, de a BR miatt nem akarom elkapkodni, azonban ezt az enemyt biztosan megjegyzem!!! :)
Nekem kell még 1-2 óra a játékig, de du, illetve éjszaka nagy grindet tervezek.
Inkább a halál? Hát kb. Én is így vélekedek!:D
Pokerstars, én így szeretlek
Mámorító...
Nem valami szép a vége. Most én is egy BE időszakban vagyok. 10 BI fel, majd 10 BI le. Most mintha véget ért volna...
Nézegettem ma picit PT-t a laptopomon. Sajnos a pc-mről most nem tudok nyilatkozni de majd ott is megnézem ezt. Itt jelenleg 10k-hand után AA-m 100% nyerési rátát mutat. Most ennyire agresszívan játszom vagy pedig elég szerencsés vagyok :) De KK-m az gyötrelmes.
Szokott nézegetni még valaki rajtam kívül ilyen full felesleges dolgokat ? :)
Én nem... :)
Használ valaki Nash táblázatot?