Én nem... :)
Használ valaki Nash táblázatot?
Jogos...
Én tegnap kezdtem el nézegetni. Csak a véleményekre lennék kíváncsi.
Azért használom, mert sztem elengedhetetlen.....
Azért nem használom, mert sztem felesleges...
Jogos...
Én tegnap kezdtem el nézegetni. Csak a véleményekre lennék kíváncsi.
Azért használom, mert sztem elengedhetetlen.....
Azért nem használom, mert sztem felesleges...
Thx mrj!
Alacsonyabb limiten mire gondolsz? 0-20? 0-50?
én turbo 22 eseket játszom. Ezt alacsonyabb limitnek tartom. Magasabb limiten nem tudom mi a helyzet, de itt még bőven él amit leírtam.
Nem rossz a Nash , de azért van nála sokkal jobban +EV.
Regek ellen inkább használható mint fish-ek ellen. Én normálon még egyszer nem alkalmaztam.
SuperTurbóban viszont nagyobb a szerepe.
Én most nyergelek át 11.5-re, ami szintén turbó. Amennyiben nem ér véget a parti 50/100-ig, esetleg 25/50-nél az enemynek vagy nekem 5-6-700 zsetonom van, ott már lehet szerepe.
A játék ezen szakaszával van bajom. Remélem a nash segít valamennyit.
Raining: tudsz valamit, ami jobban + EV?
Én ezt mindenképpen csak reg ellen használnám, 1 fish ellen szerintem ez semmiképpen nem lesz a legjobb megoldás. Turbó-n is azért mire eljutsz 50/100-ig van annyi képed az ellenfeledről , hogy bőven betud lőni a range-t és aszerint pusholni/foldolni. Én elsősorban mindenképpen ezt használom.
Az a helyzet, hogy ilyen esetben több alkalommal megesett, hogy enemy minden poziból, minde lappal push AI-t játszik. Ezzel az a baj, hogy nem tudom, mivel +EV megadni, mivel a range any2.
Amig dobálok (ha nem jön lap), elvesznek a vakjaim, amivel ezen a vakszinten sokat nyer. Az a másik, hogy itt a legtöbb alkalommal kérdéses számomra, hogy egy 12 BB-s folyamatos push-t játszó enemyt calloljak e pl egy K9o-val?
Na ezért gondolom, hogy a nash segíthet.
Amig dobálok (ha nem jön lap), elvesznek a vakjaim, amivel ezen a vakszinten sokat nyer. Az a másik, hogy itt a legtöbb alkalommal kérdéses számomra, hogy egy 12 BB-s folyamatos push-t játszó enemyt calloljak e pl egy K9o-val?