Ez igaz... mondjuk én személy szerint jobban tudok alkalmazkodni az ellenfélhez, mint magamról kialakítani egy képet...
Rólam szinte mindenki elhiszi hogy fiss vagyok. Lehet igazuk van? :))
Nekem is jöhet a jelszó:)
Holnap esti móka
Üdv,
Fellőttem a holnap esti tornát és elkezdtem kiküldeni a jelszavakat.
Úgy döntöttem hogy mindenkinek elküldöm aki már volt valamelyiken, hátha épp nem nézegeti a topikot de egyébként jönne.
Remélem nem marad ki senki, aki netán igen attól előre is elnézést...
Szerintem a kérdőívvel is várok még 1 hetet, utána publikálom az eredményeket.
nekem is küldd el légyszi, ha tudok jövök
nekem is küldd el légyszi, ha tudok jövök
urbanpoet303
Ez szerintem totál cooler volt. (Tegyük hozzá az ellenfél játéka meg tragikus, flop check alacsony flushel, utána pedig csak call, igazi fish játék.)
FTP HU sng Leaderboard
Figyeltetek, hogy FTP van HU SNG Leaderboard is mar? Lehet, hogy nekem kerulte el a figyelmem, de en ujdonsagkent vettem ezt tudomasul.
High es highest limiten egy botikAA nevu magyar srac eleg elokelo helyen all. Tudjatok ki fia borja? Jatszottatok mar vele?
Figyeltetek, hogy FTP van HU SNG Leaderboard is mar? Lehet, hogy nekem kerulte el a figyelmem, de en ujdonsagkent vettem ezt tudomasul.
High es highest limiten egy botikAA nevu magyar srac eleg elokelo helyen all. Tudjatok ki fia borja? Jatszottatok mar vele?
Halihó
A sit&go heads up és a cash game heads up stratégia különbségei érdekelnének. Ugye már 100 bb-n is rendkívül lazák vagyunk kisvakról, nagyvak pedig kb. 30%-al harcolunk, az érdekelne, hogy sit&go-nál milyen egyéb stratégiai elemek jönnek be még, ahogy növekednek a vakok. Sokkal lazábbak már nem lehetünk ugye, és a normál versenyen alkalmazott magas lapokra várás se működik 20-50bb-n, mer minden partiban részt veszünk.
Egyelőre annyi különbséget látok, hogy a versenyeken alkalmazott "mit tehetünk meg bizonyos BB mennyiséggel" aranyszabályok itt is működnek.
Ezen kívül? :)